1,426 (edited by lupu 25-05-2010 17:16)

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

scuzama dar nu are cum sa-ti scoata dupa 9 zile.eu sant crescator de vreo citiva ani buni si nu mi s-a intamplat asa ceva ,s-au auzit pe undeva.ei scot pui dupa minim 13 zile.asta calculat ;primul ou sa aiba 13 zile.exemplu ti-a scos primul ou pe data de intai pe 13 ai puiul,ti-a scos al doilea ou pe data de 14 ai puiul,al treilea ou pe data de 15 ai puiul si tot asa pana la ultimul ou.nu te grabi sa arunci ouale dupa 13 zile .mai lasale macar vreo 4-5 zile.daca nu ai rabdare dupa 13 zile uitate la ele la lumina si daca vezi ca oul e transparent dupa 13 zile aruncal daca nu mai lasal 4-5 zile . bafta si sa auzim de bine

ssady iti spun din propria mea experienta.am incercat sa le pun capete de sfoara,paie ,fin si nu am fost multumit de cum scotea pui,ptr ca lua cate un fir de sfoara sau cate un pai,acopereau oule.Pina la urma mi-am zis i-a sa incerc cu talaj de care pun la perusi in cuibar ca atunci nu mai are cum sa acopere ouale si de atunci cate oua imi scoate atatia pui am.si la mine ii mai smulge penele la femela asta nu e o problema a lui e problema ta ptr ca vrea sa-si faca cuibul cat mai bine si nu mai are de unde lua material de cuib.ai grija ca femela sa fie apta de imperecheat,daca nu separai o perioada scurta de timp.nuti fa griji cu smulsul ca i va creste din nou.

1,427 (edited by gabib77 25-05-2010 18:27)

@yokoman - poate esti crescator de ceva vreme, dar vad ca stai prost la capitolul matematica wink

Pai daca eu am zis 9 zile de la depunerea ultimului ou si au fost in total 5 oua, cate zile au trecut de la depunerea primului ou ?

Avea rost, totusi, sa corectezi?

1,428

Nu a iesit din oute asa ca le-am scos cuibul dar de cand l-am scos s-au imperecheat de cateva ori  :wow:  Ce sa fac ?  :sol:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,429

auzi gabib dupa cum ai spus tu 9 zile de la depunerea ultimului ou,varianta asta e ptr cand iese primul pui ,eu i-am explicat despre toate ouale si cum iese puiii

1,430 (edited by gabib77 25-05-2010 19:14)

yokoman wrote:

Scuza-ma dar nu are cum sa-ti scoata dupa 9 zile. Eu sunt crescator de vreo cativa ani buni si nu mi s-a intamplat asa ceva, sau auzit pe undeva. Ei scot pui dupa minim 13 zile.

Asta ai scris tu, eu am spus ca au scos pui dupa 9+5=14 zile, deci unde e problema ?

1,431 (edited by ssady 26-05-2010 08:34)

oanaaa wrote:

imi pare rau pt fetita.cea pe care ai pierdut-o  :pup: tare dragute sunt zebrutele tale

Merci mult,stie cineva cum pot sa rezolv problema celor 2?
Multumesc mult !

Edit:O sa le iau o casuta noua si material de cuib,altceva mai stie cineva? Un tratament aditional,orice?

1,432 (edited by oana-denisa 28-05-2010 13:38)

au trecut 4 zile de knd a iesit primul pui dar din celelate 3 oua nu a iesit nici un pui..ce sa fac? sa scot oule sau le las acolo?..

1,433

eu zic sa le mai lasi. cu ce poate sa iti strice?  :k:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,434

Ca sa nu ai regrete mai lasa-le 2-3 zile, dar slabe sanse sa mai iasa cineva sad

1,435

gabib77 wrote:

La mine a durat 9 zile
Azi s-a dat femela la o parte si am reusit sa-i prind: nu se vad decat 2, dar sunt 5 acolo smile

http://img339.imageshack.us/img339/3526/24052010077.th.jpg

Ce draguti sunt!  :lma: Sa-ti traiasca!

O pereche de perusi: Theo (Theodor I) si Elly :X

1,436 (edited by gabib77 29-05-2010 13:18)

Multumesc
Acum deja sunt maricei, au o saptamana, deja i-am vazut unuia o aripioara... Sunt gramada acolo, am avut impresia ca sunt 5, adica productie maxima din 5 oua, dar nu vad decat 4 capsoare... cresc repede, cred ca peste o saptamana voi putea pune niste poze mai vizibile wink

LE: am reusit sa fac niste poze mai aproape:
http://img9.imageshack.us/img9/3989/29052010080.jpg
http://img697.imageshack.us/img697/7966/29052010081.jpg

1,437

Ce dulci sunt puiutii! :angel:

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,438 (edited by biancadumi 29-05-2010 15:31)

anszi wrote:

Ce dulci sunt puiutii! :angel:

auzi anszi,eu stiam ca mai aveai un porcusor ca te  stiu de pe forumul g.... ,si stiam ca ai o prietena pentru Candy,ce s-a intamplat cu ea? de nu ai pus-o la semnatura..

- Bianca

1,439

Am fost plecata la munte pentru 2 zile si cand mam intors am gasit 2 oute  :wow:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,440

Tura a 2-a, nu? wink

1,441

Da dar cred ca le-au facut prea repede sad Oare sa le las sa nu cumva sa epuizez femela  :sol:

1,442

si la mine a facut tura a 2-a de oua dupa o luna si acum au iesit pui... eu zic sa le lasi acolo wink

1,443

Ok le voi lasa sper ca de data asta sa iasa cel putin un puiut  :pls:

1,444

biancadumi:o am si acuma pe Baby One ,si o sa pun la semnatura.trebuie sa caut poza daca nu o sa fac alte poze.
O zi superba!

Toffy-marele alex Whitey-bichon frisee Kecko-jako Candy si Baby One http://anszi.sunphoto.ro/

1,445

Piticii mei inca nu au puiuti din oua. ii mai las 2 zile sau 3, apoi le voi scoate ouale!  :cry:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,446

Nici la mine nu a iesit nimik . Acum au facut iarasi oua pana acum au trei sper ca de data asta sa iasa ceva  :pls:

1,447

o pereche di cei 27 de zebre australiene si puiii lor.

1,448

imi place mult de tot zebruta alba si puiutul alb! :pup:

1,449

@yokoman - cate zile au puii ?

1,450

primul pui ala alb are 16 zile.si din acesti trei pui cel mai mare are 21 de zile