Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
scuzama dar nu are cum sa-ti scoata dupa 9 zile.eu sant crescator de vreo citiva ani buni si nu mi s-a intamplat asa ceva ,s-au auzit pe undeva.ei scot pui dupa minim 13 zile.asta calculat ;primul ou sa aiba 13 zile.exemplu ti-a scos primul ou pe data de intai pe 13 ai puiul,ti-a scos al doilea ou pe data de 14 ai puiul,al treilea ou pe data de 15 ai puiul si tot asa pana la ultimul ou.nu te grabi sa arunci ouale dupa 13 zile .mai lasale macar vreo 4-5 zile.daca nu ai rabdare dupa 13 zile uitate la ele la lumina si daca vezi ca oul e transparent dupa 13 zile aruncal daca nu mai lasal 4-5 zile . bafta si sa auzim de bine
ssady iti spun din propria mea experienta.am incercat sa le pun capete de sfoara,paie ,fin si nu am fost multumit de cum scotea pui,ptr ca lua cate un fir de sfoara sau cate un pai,acopereau oule.Pina la urma mi-am zis i-a sa incerc cu talaj de care pun la perusi in cuibar ca atunci nu mai are cum sa acopere ouale si de atunci cate oua imi scoate atatia pui am.si la mine ii mai smulge penele la femela asta nu e o problema a lui e problema ta ptr ca vrea sa-si faca cuibul cat mai bine si nu mai are de unde lua material de cuib.ai grija ca femela sa fie apta de imperecheat,daca nu separai o perioada scurta de timp.nuti fa griji cu smulsul ca i va creste din nou.