6,676

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

smile pai inca nu m.am convins de nimic... smile Cand o sa.l/sa o aud cantand...ma lamuresc si fac si stoc cardiac...oricum nu se intelege cu Mango deci chiar daca este fata nu e bine... smile am facut eu treaba buna...i.am luat eu Pereche lui mango smile Saracu cred ca ma injura de ma spurca smile

Adaugat: 28-05-2010 08:37

Cu ajutorul mamei mele care de cand am luat nimfa sta pe forumuri sa afle detalii (pentru ca eu momentan nu am timp) se pare ca nimfa mea nu ar avea 4 6 luni MAXIM cum mi s.a zis....se pare ca are o varsta mult mai inaintata...dupa faptul ca aterizeaza perfect si ca musca foarte tare...salbatica sa fuga de tine nu este, adica mi.a aterizat in cap si a stat sa o ating usor, depinde in ce toane este, dar daca vri sa o iei in mana, ramai fara deget big_smile....sper sa pot da de un medic care sa.mi zica macar aproximativ cam cat are....sa ii fac carnet de sanatate si sa ma duc sa le inchid la aia petshopu ca nu este admisibil asa ceva....probabil ca voi lua alta fetita pentru Mango, o sa ii separ si vad....daca gasesc un stapan potrivit pentru ea/el inca astept sa vad ce este, poate o dau, chiar nu am cum sa.i oblig sa formeze o pereche daca nu se plac, ca daca se placeau numai era nico problema...fata baiat, macar se intelegeau...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,677

Laura,ai niste frumusetzi mici acolo.Ce au crescut,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.  :pup:   :hug:
@gabyzuuu-e deosebit motatul tau perlat.  :pup:
@yusti-pupam Angelinul,ca de obicei.Ne-ai lipsit,ai cam tras chiulul de a noi in ultimul timp.  :hihi:   :pup:
Sabrina daca te-au inselat pe tine vor insela si pe altii.Bine ar fi ,cum zicea si george ,daca ai putea sa iei o femela sa vezi cum reactioneaza.Dar schimburile astea si exeprientele mie una nu-mi plac,ca nu sunt obiecte sa le tot schimbi daca nu ne place ceva la ele.Asa ca te inteleg perfect.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,678

Nu m.am gandi nicio clipa la el/ea ca la un obiect...dar daca nu se intelege cu Mango ce sa fac...oricum cel mai probabil, daca ii gasesc o fetita cu care sa se inteleaga, ma gandesc ca o sa fie altceva, mai iau o colivie....le tin deschise si stau ei cum vor ma gandesc...dar vreau si Mango sa fie fericit, si daca ma gandesc mai bine o sa apara problema ca tre sa ii fac fericiti pe toti.. smile nu stiu ce Dumnezeu o sa fac...oricum niciun gest necugetat smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,679 (edited by suana 28-05-2010 09:45)

Stiu,Sabrina,vorbeam in general.De aceea te si inteleg,pentru ca e greu sa iei un animalutz si apoi nu stii cum sa faci sa  le fie la toti bine,in cazul neintelegerii.Eu am luat un baietel,inainte sa vina cei de la Mary si mi-a parut rau ca a trebui sa-l dau inapoi,dar chiar era prea mult,fata de cele 2 perechi ,pe care ii si sacaia.Si noi ne-am adaptat,am mai luat o colivie si uite asa ne-am marit familia.Cum crezi tu ca e mai bine asa sa faci.De ce sa nu urmezi si tu traditia cu maritul familiei????  :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

6,680

smile Pai am avut initiativa sa fac asta, am inceput cu stangul, nu vreau parinti la puisorii care as vrea sa ii am mai tarziu, care sa nu se inteleaga...vreau armonie in casa noastra smile si plus ca stiu ca trebuie sa fie mai mica fata decat baiatul...si asta "mica" daca este maricica ca sa nu zic batrana....poate deaia nu s.or intelege nu stiu sad E foarte greu sa iei niste decizii in situatile astea...

6,681

suana wrote:

Laura,ai niste frumusetzi mici acolo.Ce au crescut,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.  :pup:   :hug:
@gabyzuuu-e deosebit motatul tau perlat.  :pup:
@yusti-pupam Angelinul,ca de obicei.Ne-ai lipsit,ai cam tras chiulul de a noi in ultimul timp.  :hihi:   :pup:
Sabrina daca te-au inselat pe tine vor insela si pe altii.Bine ar fi ,cum zicea si george ,daca ai putea sa iei o femela sa vezi cum reactioneaza.Dar schimburile astea si exeprientele mie una nu-mi plac,ca nu sunt obiecte sa le tot schimbi daca nu ne place ceva la ele.Asa ca te inteleg perfect.

Nici mie nu imi plac experientele astea, dar chiar nu stiu ce sa mai fac.
Mary o sa pun deseara poze cu, coditele lor.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,682

Laura ce "oratanii" ai tu acolo :hihi: (sa stii ca glumesc) sunt ff simpatici si vor fii si mai frumosi cand vor fii mari!  :nimfa:

- Bianca

6,683 (edited by suana 28-05-2010 10:25)

george,si eu am avut aceeasi problema chiar de la inceput.Am mai avut o nimfa foarte frumoasa,tot lutino care s-a dovedit a fi tot femela si pe care am data-o pentru ca concurau amandoua la tipat.Si tipau non-stop.Am suportat mult timp dar nu s-a mai putut sta in casa si am luat-o pe Silver,care e tot fetita,pe post de baiat nestiind sa diferentiez nici eu bine.Dar acum au venit baieteii pentru ele si chiar daca suntem mai multi,sunt multumita ca se inteleg,fetele nu mai tipa,iar pe baieti e o placere sa-i asculti cantand.Poate nu e solutia cea mai la indemana pentru toata lumea ,sa-si mareasca familia dar....

6,684

Am fost destul de ocupata sad si majoritatea timpul in care stateam pe net, in special pe latifa, mi l-am ocupat cu pasarile :rusine: .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

6,685 (edited by deyseby 28-05-2010 13:52)

silviu wrote:
silviu wrote:

Poze noi noute.  hmm

Am postat pozele, Mary cu o pag. inainte.

dupa codita pare sa fie fata, dar parca l-am auzit si cantand. nu?  :wow:  o sa caut filmuletul tau si am sa vad mai exact.
Da. el canta bine. fetele nu canta asa.  daca este inca pui o sa-si schimbe dungile de pe codita. 85% e baiat.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,686

o mai tineti minte pe nimfa mea lutino ?? am dat-o unui nene carui ii murise femela de la o pereche, acum vreo luna, iar acum fetita deja are oua pe care le cloceste... daca vor fi fertile, un puisor va fi al meu  :heart:

6,687

mihay28 wrote:

o mai tineti minte pe nimfa mea lutino ?? am dat-o unui nene carui ii murise femela de la o pereche, acum vreo luna, iar acum fetita deja are oua pe care le cloceste... daca vor fi fertile, un puisor va fi al meu  :heart:

da. super.

- Mary-

6,688 (edited by flyaway70 28-05-2010 18:19)

Mii de multumiri Mary , Ramona , Biancadumi si pentru toti care mi-ati vazut puisorii ! :hug:  :pup: Sper ca i-ati si scuipat sa nu mi-i deocheati ca  Doamne ferste ... (glumeam)  :hihi:  :hihi: :blb:
Imi pare rau pentru ca nu stiu cum sa va ajut (Sabrina si George) Daca as putea ... as face-o ! Dar nu ma pricep asa bine ...  sad

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,689

"Fetita" mea a scos primul tril smile ce ma bucur....numai pot.....  :wow:

6,690

ehh lasa Sabrina...macar esti cu sufletul impacat ca ai salvat un suflet din infernalul pet shop smile important acuma e sa fie sanatos  :bravo:

- Bianca

6,691

Important este faptul ca nu se intelege deloc cu Mango, nu.l lasa sa manance, se bat....asta e important....

6,692

offf....eu credeam ca se inteleg...asta e nasol nasol ... pai e uzic sa il vinzi sau sa il dai la schimb pe o femela smile

- Bianca

6,693

sad nu stiu....ma doare sufletul...nu vreau sa par o barbara nici pentru nimfa nici pentru mine....dar nici asa nu se poate....as vrea sa ii separ, si sa iau o fetita, dar sa stiu sigur ca este fetita si ca este pui....si dupaia sa vad poate s.or intelege asa in 3...separati adica in colivii diferite, cu mancare apitza ca oricum ar sta deschise mereu...acum nu stiu daca asta i.ar face sa stea fiecare in colivia lui ....sunt disperata chiar nu stiu ce o sa fac  :cry:

6,694 (edited by george89 28-05-2010 19:43)

poze cu, cozile nimfelor
Nimfa 1

Adaugat: 28-05-2010 20:40

Nimfa 2. Sa imi ziceti care ce e daca va rog big_smile
m-am chinuit de numa pana i-am prins bine in poze, ca nu stateau deloc intr-un loc, parca erau la maraton

6,695

Nimfa 1 fata si nimfa 2 baiat? big_smile

6,696 (edited by george89 28-05-2010 20:53)

Sabrina, pana nu imi confirma Mary ce sunt habar nu am, doar unu dintre ei stiu ca e baiat dupa cantat big_smile

Adaugat: 28-05-2010 20:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l0fX0n2VaSA[/youtube]
un filmulet facut acuma seara big_smile
Sabrina ai mesaj privat

6,697 (edited by george89 28-05-2010 21:14)

silviu wrote:

Eu zic ca amandoua sunt femele, dupa mine cea perlata este 100% femela, iar cea de-a doua, pied, nu canta, are un fel de glas scartait smile si de aia ma gandesc ca este femela si ea. Va spun, asta este parerea mea.

silviu, nimfa lutino pied iti zic 100% ca e baiat, acolo facea el asa de prosteala, dar canta triluri tongue
eu de cea perlata nu sunt sigur ce e, hmmm

6,698 (edited by lupu 29-05-2010 14:15)

george, de cand  il ai pe Pufi?

am o problema: pe langa faptul ca nu am reusit deloc sa-l imblanzesc pe Ciri, nu vrea deloc ou sau orice altceva. Am incercat sa -i dau numai ou ca pana p\la urma fiindu-i foame sa manance. nimic! nici  gand, mai bine moare de foame, se pare! smile ce sa fac? seminte mananca de la Verseille-laga.atat! cum sa l fac sa pape altceva?

(dublu post - Lupu)

6,699

claudia252820 wrote:

george, de cand  il ai pe Pufi?

c-am de 2 luni big_smile

6,700

bubbles wrote:

Nimfa 1 fata si nimfa 2 baiat? big_smile

da. asa este!

Adaugat: 29-05-2010 08:47

silviu wrote:

Eu zic ca amandoua sunt femele, dupa mine cea perlata este 100% femela, iar cea de-a doua, pied, nu canta, are un fel de glas scartait smile si de aia ma gandesc ca este femela si ea. Va spun, asta este parerea mea.

Silviu, baietelul lui George face asa deoarece este inca puiut si se alinta. asa fac ei cu parintii lor. scot niste suntete tare ciudate. de cantat va canta mai incolo. acum este inca micut. se vede clar ca este pui. max 4-5 luni. 5 e mult deja dupa cum arata.

- Mary-