Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
pai inca nu m.am convins de nimic...
Cand o sa.l/sa o aud cantand...ma lamuresc si fac si stoc cardiac...oricum nu se intelege cu Mango deci chiar daca este fata nu e bine...
am facut eu treaba buna...i.am luat eu Pereche lui mango
Saracu cred ca ma injura de ma spurca
Adaugat: 28-05-2010 08:37
Cu ajutorul mamei mele care de cand am luat nimfa sta pe forumuri sa afle detalii (pentru ca eu momentan nu am timp) se pare ca nimfa mea nu ar avea 4 6 luni MAXIM cum mi s.a zis....se pare ca are o varsta mult mai inaintata...dupa faptul ca aterizeaza perfect si ca musca foarte tare...salbatica sa fuga de tine nu este, adica mi.a aterizat in cap si a stat sa o ating usor, depinde in ce toane este, dar daca vri sa o iei in mana, ramai fara deget ....sper sa pot da de un medic care sa.mi zica macar aproximativ cam cat are....sa ii fac carnet de sanatate si sa ma duc sa le inchid la aia petshopu ca nu este admisibil asa ceva....probabil ca voi lua alta fetita pentru Mango, o sa ii separ si vad....daca gasesc un stapan potrivit pentru ea/el inca astept sa vad ce este, poate o dau, chiar nu am cum sa.i oblig sa formeze o pereche daca nu se plac, ca daca se placeau numai era nico problema...fata baiat, macar se intelegeau...