6,651

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nimfa185 wrote:

of of ce ma fac cu tine, mary ajut-o ca eu nu mai am ce sa mai spun mai multe

daca te uiti o pagina sau 2 inapoi, vezi ce i-am zis eu Sabrinei.
Silviu la fel. i-am zis ca este baietel dupa cantec. astept sa vad daca se va schimba codita. daca dispar dungile  la naparlire. nu mai stiu. Silviu , nimfa ta are dungi pe codita? pune poze.

Adaugat: 27-05-2010 09:04

Ramona, dupa cate cred eu Silverina ta imita perusii. nimfele de obicei invata sunetele care le aud cel mai des. Asa face si Perluta mea cateodata.
Laura poti sa le faci curat daca miroase.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,652

Am facut curat ! Poze la puiuti !

Adaugat: 27-05-2010 17:21

Si dupa curatenie !  :angel:  :angel:  :heart:  :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,653 (edited by necunoscuta 27-05-2010 16:23)

:heart:   frumuseti mici ! Sa va traiasca doamna !

Simo

6,654

Multumesc Simona ! :pup: Dar aici nu suntem doamne ... suntem , zic eu , prietene ! wink  :hihi:  :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,655 (edited by bubbles 27-05-2010 16:29)

Doamne laura ce figurile dulci smile cum se uita ei asa sa capteze toata atentia  :heart:
Sa.ti traiasca da fie sanatosi! Vad ca au iesit in procent de 75% cu mutatia lui Sony big_smile sau poate e doar o impresie proasta smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,656

vai laura ce frumosi sunt.ala mic e un fioros  smile  sa'ti traiasca

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,657

Deyseby,uite cat suntem de mari   big_smile

6,658

Of ce dulce e  :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,659

Vai ce mari s-au facut laura,vad ca le-au dat si penele deja! big_smile Sunt niste scumpei...sa-ti traiasca! :pup:

^ :heart: Ello :heart: ^

6,660

Va multumesc la toate ! Cu stima si respect ! Sunteti si voi niste dulceturi ! smile  smile  :pup:  :pup:  :hihi:  :heart:  :heart:

6,661

sa va arat si eu ce face mai nou Pepi al meu smile [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bRU_Of-ptsU[/youtube]

Adaugat: 27-05-2010 19:41

imi spuneti va rog si mie cat costa un Nanday??

6,662

tongue stiu chiar l-am si luat cand am vazut ce face si l-am dus in baie sa ii fac o baita tongue

6,663

era nervos ca l-am deranjat ... ca Pepi ii o pasare foarte cuminte si bland smile

6,664

eu nu mai stiu ce sa cred despre perechea" mea de nimfe, azi a inceput sa cante iarasi Pufi( dar nu cum canta inainte), dar canta si ea" nu triluri doar asa ca si Pufi cand incepe el sa cante ( sunete mai inalte) hmmm sper sa ma fi inselat eu in privinta ca ea" este tot mascul. Ce nu imi place e ca nu se giugiulesc deloc, isi mai trag cate un cioc cand mananca si atat. ( de aici si faza ca ea" ar putea si baiat)

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,665

Mai bine decat mine nu cred ca te intelege cineva in momentul de fata....nici eu nu stiu ce sa fac....deocamdata astept dar nu stiu ce smile

6,666

Sabrina la mine nu e problema daca e baiat, ca il pot schimba, dar acum sunt intr-o dilema, oare ce e?? M-am gandit la o alta varianta, merg la magazinu de unde am luat-o ( de acolo l-am luat si pe Pufi) si ii zic la vanzator (care ma cunoaste bine) sa imi dea o femela sa vad ce reactie au nimfele mele. Daca se intelege bine cu Pufi nu o mai dau inapoi si o duc inapoi pe femela pe care o am, daca e femela.

6,667

Laura sunt minunati micutii ce draguti sunt cum privesc ei si asteapta sa fie bagati in seama  :pup:   :hug:  Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,668

Pai si eu am dilema ce este smile

6,669

Multumesc Estera ! :pup: Si ai tai sa-ti traiasca si sa fie sanatosi !  :heart:

6,670

Multumesc  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,671

Angelinul are 8 luni, 1 saptamana si 4 zile smile . Va pun poze cu el, ultima nu e recenta :rusine: .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

6,672

Iusty, Angelinul tau seamna cu Pufi meu big_smile

6,673

Laura sa-ti traiasca micutii. sunt asa de scumpi...   :pup:  . Goti , ce frumos face nimfulina ta...  chiar e o dulce. Iusty , in sfarsit vedem si noi poze cu rasfataul de Angel.
George, pune cateva poze cu nimfele tale si coditele.

- Mary-

6,674

Si cu "fetita" mea seamana smile

6,675

bubbles wrote:

Si cu "fetita" mea seamana smile

esti belea  smile   smile

- Mary-