6,626

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

cel mai bine daca esti de acord sa iti dea doamna laura un pui fetita si cea noua o dai si tu la cineva sa aiba grija de el parerea mea as lua eu pe a ta dar eu am deja..care tre sa vina in cateva sapt

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,627 (edited by bubbles 26-05-2010 14:11)

Ideea este ca nu stiu sigur ce este....nu stiu ce comportament ar trebuii sa aibe amandoi daca se accepta din prima ca pereche sau daca nu accepta din prima ca pereche, adica daca este normal ca Mango sa numai cante in principiu asta ma doare cel mai mult acum in momentul asta....si faptul ca nu vreau sa.l vad pe invers ca mi se rupe sufletul....chiar nu stiu ce fac....nu stiu cat este un test adn am inteles ca in jur de 200 de euro dar nu.mi vine sa cred....am vorbit cu mai multi (cunoascatori si medici) si fiecare are parerea lui ca ar fi fata sau baiat.... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Si sa o dau....um sa fac asta ca eu nu.s obisnuita sa fac dastea.... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,628 (edited by lupu 26-05-2010 17:42)

pai fi atenta daca tipa e normal ca e fata si daca fluiera la fel sa fi atenta daca tipa sau fluiera

parerea mea eu zic ca este fata ca vad dupa coada ca asa are si pacolina si ea tipaa de mama focului si dimneata

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,629

Nu o prind in nicio filmare....tipa, are un tignal fantastic, a fluierat de cate ori dar nu melodios ca Mango, niste imitari esuate ca sa zic asa. Dar ieri a surprins.o mama formand un fel de tril, eu nu eram acasa m.a sunat si mi.a pus.o la telefon si am innebunit neutral nu era un tril cum formeaza Mango...era o combinatie de tipete, of nu stiu cum sa explic sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,630

99.99%este fata

==>Misu<==

6,631

Ideea este ca nu stiu cum ar trebuii sa se comporte Mango...stiu ca ar trebuii sa cante si sa o impresioneze dar asta daca ar placeao din prima...stiu ca exista si cazuri cand dureaza pana se accepta ca pereche, dar nu stiu ce comportament ar trebuii el sa aibe in cazul asta...

6,632

uite sa iti arat cum are pacolina coada si mai incearca sa mai faci poze cu coada sa prinzi desfacuta daca poti

==>Misu<==

6,633

Hai ca am reusit sa ii filmez separat cum tipa cand nu le convine ceva...ca ala e cal mai puternic tipat. exista vreo metoda sa pun un filmulet aiai fara sa trebuiasca sa incarc mai intai pe youtube?

6,634

tre sa pui pe youtube da..

==>Misu<==

6,635

Ok. Nu are rost sa ma mai agit. "Toti" zic ca e baiat, o fi baiat asta e. Pana cand o sa gasesc o solutie stau si plang ca proasta si incerc sa invat pentru sesiunea nenorocita in care sunt.

6,636

of of ce ma fac cu tine, mary ajut-o ca eu nu mai am ce sa mai spun mai multe

==>Misu<==

6,637

Salut..cred ca a venit momentul sa ii iau si eu o fetita lui Ritzi ...daca e cineva din Constanta si poate sa ma ajute in sensul asta...va rog nu ezitati ..:D

6,638

Dragilor,stiu prin ce treceti.Si eu am avut o pereche de fetitze,pana sa vina baietzii motzatzi.
Hai sa pun 2 filme sa faceti diferenta.....
Motzatul.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fHpfqXDq5Q4[/youtube]

Si Silverina ,care incearca dar nu are triluri sau nu canta armonios ca un mascul....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Snh6zMCy3Fk[/youtube]

Adaugat: 26-05-2010 19:04

Si ceva super frumos....  :heart:  Daca as mai avea loc si timp mi-as lua un Nanday.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWYgK9x8j8Q[/youtube]

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,639

Am si eu o intrebare .... CAND pot sa fac si eu curat in cuib la puisori ??? Ca nu mai pot sa-i las asa ...  :bleah: Miros de nu sa poate ! Astept un raspuns !  :pls:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,640

Of...nu stiu ce sa mai cred....astept sa o pot filma cand canta....sa va dati cu parerea....pana una alta voi face un scandal la petshop.
Trebuie sa ma gandesc ce fac ca mi.e dor de Mango sa il aud cantand....am vrut sa il fac fericit si am dat.o in bara. Sa ii separ..? Nici nu stiu....

6,641

Sabrina, nu cred ca Mango nu e fericit, pur si simplu e ceva nou pentru el, nu stie cum sa reactioneze, este ceva inca nou pentru eL. Gandeste-te ca nu a mai interactionat de ceva timp cu o alta pasare..

Simo

6,642

sabrina eu zic sa mai astepti ceva timp.poate le e mai  greu sa se acomodeze.nu te intrista si nu'ti pierde speranta.pana la urama daca se dovedeste a fi tot baiat o sa gasesti tu pe cineva sa o ia.Tzuiu al meu nici macar nu o curteaza.daca e sa se imperecheze se urca direct pe ea si ii am de cel putin 4 ani si in 4 ani, femela a ouat decat o singura data si era un ou fertil si unul infertil.
stiti ca femela nu are pene in cap ?! ultima data cand s'au imperecheat ea era bagata cu capul in cuibar.doar cu capul  smile am lesinat de ras cu mama

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,643

deyseby wrote:

Sabrina tu stii ca nu vreau sa te supar. cred sigur ca vei avea nevoie de 2 fetite.daca era fetita, Mango al tau o curta forte des sii canta mereu. daca este baietel, nici masculul din casa nu mai canta si va canta noul venit. eu am avut 2 masculi drept pereche si stiu ce spun. Femelele fluiera. da. dar nu canta in triluri.

sper sa nu am si eu aceeasi soarta sad

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,644

flyaway70 wrote:

Am si eu o intrebare .... CAND pot sa fac si eu curat in cuib la puisori ??? Ca nu mai pot sa-i las asa ...  :bleah: Miros de nu sa poate ! Astept un raspuns !  :pls:

Imi raspunde si mie CINEVA ???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,645

Fa-le curatenie in cuib. Daca nu mai e nici un pui de iesit... cred ca poti. Daca miroase... inseamna mizerie.... iar asta nu e buna pentru puisori.. deci nu mai sta pe ganduri.

Simo

6,646

SI eu am asteptat dupa niste raspunsuri azi Laura de mi.a venit rau...vezi ca ai mesaj d ela mine  :pup:

6,647

suana wrote:

Si ceva super frumos....  :heart:  Daca as mai avea loc si timp mi-as lua un Nanday.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWYgK9x8j8Q[/youtube]

Doamne frumosi pot fi , nendayusul e deosebit ca si Verdi a meu cel care a zburat  :cry: un papagal cam galagios dar foarte destept. zilnic facea cate o chestie care ma lasa gura -casca .
si ca sa nu fiu of va spun ca Paco si Coco sunt bine ,se mai cearta cateodata dar se impaca ca doar sunt frati.

6,648

Mai ideea este ca ne credem noi rasa umana, desteptii planetei si ne pun in dificultate fazele astea...penibil smile
Eu m.am linistit un pic, mai astept fara sa ii despart, poate Mango numai canta ca numai este in perioada de imperechere sau poate nu s.a obisnuit cu ea inca....
Si pe "ea" o pandesc daca mai scoate alte sunete in afar de cele care l.ema filmat, ceva mai plauzibil pe baza carora sa ne dam cu parerea....

6,649

sper sa te fi inselat Sabrina in privinta nimfei si sa fie femela, si asta sper si in cazul meu, oricum femela" lui Pufi se comporta altfel ca el, face tumbe prin colivie toata ziua, un pic nu sta locului si tot isi invarte capu si urla cand o apuca, in schimb el e tare lenes atat se misca cand mananca si bea apa in rest nik, se tot uita la femela", si nu mai canta sad

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,650 (edited by suana 26-05-2010 22:56)

silviu wrote:

Pai Silverina nu este femela?

Deci Suana nu pot sa fac o comparatie, fiindca sunt mascul si femela, pune un video cu nimfa (scuze ca nu i-am retinut numele) winterface de la Mary ca sa pot compara "vocea" celor doi masculi.
Silverina nu tipa deloc in video, in schimb este o scumpa. smile

Silverina e femela,da.Si am mai pus si cu Bombonel care e  whiteface,nu winterface.Si ma gandesc ca nu canta diferit doar pentru ca are culori diferite.De multe ori baietzeii mei canta in duet ,pe acelasi ton si cam acelasi tril.Totusi si Bombonel are un film facut cu cateva pagini in urma.De fapt nu asta era ideea??? Sa se poata compara si face diferenta intrei trilurile masculilor si cantecul sau imitatiile femelei.?De ce sa compari 2 masculi?
Dar sa nu mai cautati....Bombonel....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MojhnABOP40[/youtube]

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: