6,526

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Flay, din alea doua oute care mai sunt nu mai ies puiuti. unul este inferitl de la inceput. ala maroniu. fiind si primul depus. si era normal sa nu fie fertil. iar al doi-lea are capacel maroniu si este  " stricat" deja. eu zic sa le scoti outele care mai sunt si sa le arunci ca deja au terminat de scos. dupa ce ei nu mai simt viiata in oute, ies din cuib amandoi,. nu mai clocesc. amestecul de ou si restul, eu le dau ca sa aiba mai multe vitamine pt pui. asa ca daca le dadeam numai out si seminte, nu era la fel. morcov nu mancau, calciu si restul. din amestec au de toate. si i-mi par puii mai mari. la inceput nu voiau, dar acum mananca. nu au ce face. ca nu le dau ou separat si mananca din ameste.  tongue  oricum sunt multumita ca parintii ii hranesc amandoi. si obraznica de Perluta la fel. le mai smulge din puf dar ii hraneste si e bine.

Adaugat: 22-05-2010 08:20

cygne, daca ai sti ce sex are nimfa ta, i-ti trimit eu pereche.  ii trimit un pui Alinei la Cluj si cu ocazia asta i-ti trimit si tie unul dar sa vedem exact ce ai. pune cateva poze cu codita si aripile desfacute.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,527

Laura sunt superbi si micutii si parintii...

Ce urat se uita pisica la el .... noroc ca o tii bine...   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,528

Super copacelul,Laura.Decorat si aranjat va fi cu siguranta tare apreciat de motatii tai dulci.Uff,ce privire de felina  gata de atac are pisi tau....  hmm
cygne,daca motatul canta cred ca poate fi mascul,dar cum zice si Mary ar fi bune poze cu aripile si coditza desfacute.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,529

deyseby wrote:

cygne, daca ai sti ce sex are nimfa ta, i-ti trimit eu pereche.  ii trimit un pui Alinei la Cluj si cu ocazia asta i-ti trimit si tie unul dar sa vedem exact ce ai. pune cateva poze cu codita si aripile desfacute.

pana la urma cred ca o sa ajunga toti puitzii la noi , umplem clujul de nimfe motzate  smile cu accent moldovenesc   :hihi:     Mary sper sa nu te superi e doar o gluma  :hug:

6,530

deyseby wrote:

Flay, din alea doua oute care mai sunt nu mai ies puiuti. unul este inferitl de la inceput. ala maroniu. fiind si primul depus. si era normal sa nu fie fertil. iar al doi-lea are capacel maroniu si este  " stricat" deja. eu zic sa le scoti outele care mai sunt si sa le arunci ca deja au terminat de scos. dupa ce ei nu mai simt viiata in oute, ies din cuib amandoi,. nu mai clocesc. amestecul de ou si restul, eu le dau ca sa aiba mai multe vitamine pt pui. asa ca daca le dadeam numai out si seminte, nu era la fel. morcov nu mancau, calciu si restul. din amestec au de toate. si i-mi par puii mai mari. la inceput nu voiau, dar acum mananca. nu au ce face. ca nu le dau ou separat si mananca din ameste.  tongue  oricum sunt multumita ca parintii ii hranesc amandoi. si obraznica de Perluta la fel. le mai smulge din puf dar ii hraneste si e bine.

Multumesc Mary ! :merci: Chiar vroiam sa intreb daca sa mai tin outele ! Dar acum as vrea , daca tot arunc outele , sa le fac si curat in cuib ... si mi-e cam frica sa umblu cu puii  :rusine: Nu stiu daca sa ii scot din cuib si sa fac curat sau ii las acolo si fac numai pe langa ei (ca oricum stau direct pe fundul cuibului , fara nimic sub ei)  hmm !
Maine am sa le fac alta mancarica si nu mai pun Ovomix ! Sa vad daca asa le place ! Si nu le mai dau out ! Si la mine parintii hranesc amandoi puiutii !
Nu prea am idee ce sa le pun in pom ...  hmm Am pus 2 clopotei , un mos Craciun care le place lor , o bratara din pierticele si una de plastic ... Dar parca nu-mi place !  sad  Vreau idei !!!  :pls:  :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,531

nu normal ca nu ma supar. doar ma mandresc ca sunt moldoveanca si ma inteleg bine cu ardelenii.   smile

- Mary-

6,532 (edited by flyaway70 22-05-2010 18:52)

Multumesc Ella !  :merci:  :pup:

suana wrote:

Super copacelul,Laura.Decorat si aranjat va fi cu siguranta tare apreciat de motatii tai dulci.Uff,ce privire de felina  gata de atac are pisi tau....  hmm

Multumesc Ramona !  :pup:  :heart:  :floare: Nu prea stiu ce sa pun in copacel ...  hmm   Noroc ca pe pisica o tine mama bine ! smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,533

O poza cu aripioarele desfacute nu prea am... toate sunt neclare big_smile

Oare ar fi mai bine sa ii caut o pereche adulta? Nu o sa ii fie mai greu cu un puiut?
Mersi mult deyseby de oferta :pup:  daca ar fi si al meu puiut cu siguranta nu as mai sta pe ganduri

6,534

cygne14, nimfa ta canta, adica face triluri sau face asa ca un fluierat?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,535

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tbnnt_mebyI[/youtube]
Catedodata face asa dar mult timp... acesta e un filmulet luat de pe net. eu nu am reusit sa postez unul...

6,536 (edited by suana 22-05-2010 23:10)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tbnnt_mebyI&feature=related[/youtube]

Baietzeii canta asa,de regula,deci se prea poate sa fie si al tau baiat.Daca nu tipa,e clar.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,537

De obicei cand se apuca de cantat il tine mult smile

6,538

cygne14 wrote:

De obicei cand se apuca de cantat il tine mult smile

se pare ca este baietel.

- Mary-

6,539

Am fost ieri la un petshop si am vazut niste nimfe....una din ele eu cred ca este fetita (seamana cu Aly a Laurei ). Am ramas cu gandul la ea ca pareau foarte neingrijite, ciufulite si murdare....ma gandesc sa ma duc azi pe acolo (niste indicatii cum imi dau seama daca este fata - de data asta trebuie sa bag la cap), sa vad ce varsta are (sau ce ma mint cei de acolo) si sa vad daca este blanda (sper sa pot testa asta)...ca tare as lua.o de acolo dar nu am nevoie de salbaticuti noi in casa....

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,540

De obicei , din cate stiu eu , fetele au obrajorii mai deschisi la culoare (nu rosu inchis) un portocaliu mai spre rosu si dungi pe codita , la interior ... Cel mai bine insa stiu Ramona si Mary ! Cat despre varsta ... tot ele  wink  :pup:

6,541

Sabrina, si eu i-am luat pereche la Pufi meu acum cateva zile, e tare cuminte, nu ma pisca, doar ca e c-am fricoasa, sper sa se obisnuiasca cu mine big_smile acuma isi fac siesta de frumusete amandoi, asa de dur arata Pufi si-a bagat ciocu intre pene parca nici nu il mai are  :wis:

6,542

Nu stiu sa vad ce fac...eu as vrea de la Laura fetita ca stiu o treaba sigura, stiu ca va fi pui smile stiu ca va fi crescuta cum trebuie si stiu ca nu o voi lua salbatica tongue
O sa trec azi pe acolo sa vad ce ma mint vanzatorii si va anunt. M.a pus pe jar asa ca e una din mutatiile care imi plac mie la o fetita big_smile cum e Aly  :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,543

Uite si o poza cu codita !

Adaugat: 23-05-2010 13:32

Si ca sa vedeti ca am inaugurat pomisorul !

6,544

Salut tuturor,am si eu o nimfa mascul...dupa ce mi-a dat mare batai de cap,deoarece credeam ca este femela...:),acum a inceput si sa vorbeasca mai nou...as vrea sa-i cumpar o fetita..si as fii interesat..,daca ii iau pereche daca v-a mai vorbii??ms mlt

6,545

Merci mult Laura  :pup:

6,546

lilbrother22 wrote:

Salut tuturor,am si eu o nimfa mascul...dupa ce mi-a dat mare batai de cap,deoarece credeam ca este femela...:),acum a inceput si sa vorbeasca mai nou...as vrea sa-i cumpar o fetita..si as fii interesat..,daca ii iau pereche daca v-a mai vorbii??ms mlt

da va vorbi. si cea noua venita se va apropia mai usor de voi daca il vede pe el.

Adaugat: 23-05-2010 14:56

Laura, daca vedeam codita fetitei tale inainte, bagam mana in foc ca este baietel. nu are nici o dunga pe codita. doar daca are buline pe interiorul aripilor.  :wow:  mai cum e si cu mutatiile astea.   :wis:

- Mary-

6,547

Ally a mea e cea mai speciala fata !  :heart:  :angel: Asa cum , pentru fiecare dintre voi  , animalutul vostru e cel mai special !  :angel:  :hug:  :hug:

6,548

pana la urma e fata? ca si mie mi se pare ca e baiat big_smile

6,549

Inchipuie-ti ca e fata ! Ca doar a facut oua !  smile  smile  tongue

6,550

Ea este iubitica mea cea noua.
Cea care era ca Aly nu mi.a dat.o vanzatorul pentru ca era prea lesinata....mi.a fost foarte mila de ea dar probabil vanzatorul nu vroia sa moara la mine ca sa vin peste cateva zile cu scandal.
Nu are dungi pe codita sau cel putin eu nu le vad smile dar instinctul meu zice ca este fetita big_smile....
Voi ce ziceti? big_smile mi.e un drag de ea de numai pot

Adaugat: 23-05-2010 21:06

Si inca doua big_smile