6,476 (edited by lupu 19-05-2010 23:46)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nu conteaza, sanatosi sa fie, o sa le faci poze cand o sa fie mai maricei

Laura ce as vrea sa aiba si nimfele mele puiuti , m-as bucura tare mult, sper sa faca cat de curand, numai ca acuma pana se obisnuiesc unu cu altu.... nush in cata vreme ar face oua.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,477

Laura eu nu am inteles nimic. dar le-am prelucrat un pic si le pun . sper sa nu te superi. sunt puii tai. pupam pufuletii mici.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,478

vaai  :hihi:  ce micuti suuunt  :wow: !sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi!
(Vanesa)

6,479

Ce firavi sunt .... sa fie sanatosi si sa creasca mari ...  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,480

dyda wrote:

am doua nimfe mascul si femela din luna martie anul acesta....desii amandoi dau semne ca s-ar imperechea...inca nimic....femela sta cu capul in jos si isi desface aripile, iar masculul canta foarte mult...ce e de facut? :sol:

inca ceva...mai am 4 nimfe mai mici 2 femele 2 masculi sa ii tin pe toti impreuna?asa se reproduc mai repede?

daca ai mai multe perechi, e bine sa le separi. mie mi-a omorat unul din masculi , o femela care avea pui deja.

- Mary-

6,481

buna.shtie cineva cum se pune diropur si in ce cantitate?
mc mult

6,482

Iti multimesc mult Mary ! Dar aseara nu mai aveam rabdare sa le pun sa le vedeti (desi nu intelegeati nimic)  :hihi:  :merci:  :merci:  :heart:  :heart:  :pup:  :pup:
Nu stiu ce sa zic ... De aseara au inceput sa iasa amandoi din cuib ... si acum sunt afara ... mananca amandoi ! Sper sa nu lase ouale prea mult singure ! Sau ei stiu ca nu sunt fertile ?

Adaugat: 20-05-2010 16:35

Nebun e Sonny asta !!!  smile  smile  smile S-a bagat cu picioarele in mancarica pe care i-am facut-o (de la Mary) si pe urma cu picioarele in farfuria de seminte !  smile  smile Va dati seama cum arata ! I-am adus apa in alta farfurie sa faca baie ! Noroc ca nu s-a uscat pe picioarele lui !  smile  smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,483

Laura daca stau afara cam 15 min maxim, nu are nimic. voiam sa te intreb daca hranesc puii cu mixul de care ti-am spus.

- Mary-

6,484

Vad ca stau afara de jumatate de ora ! Acum ca am venit in camera stau calare pe mine ! Le-am stins lumina ca poate intra in cuib ! De mancat nu poate sa fie vorba .  sad  Le-am facut de ieri si au gustat din el si atat ! Poate o fi de la Ovomix , ca am pus si putin in mancarica ! In rest Sonny isi baga picioarele in ea  smile  smile Scuze de expresie ... dar asa a facut , la propriu !  smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,485

george89 wrote:

e normal ca femela nimfa, cand e speriata sa sta pe fundul custi si sa se miste precum o cobra si intr-o parte si in cealalta parte cu, capu, plus ca isi deschide aripile ca si cum si-ar proteja puii,( sta precum o closca pe oua), precizez ca aceasta nu are nici oua nici pui, asa se comporta nimfa mea, are 2 zile de cand i-am luat-o la pufi big_smile

stie cineva daca se comporta normal?

6,486

Perfect normal,stai linistit,isi apara casutza,teritoriulmai ales cand e jos in tavitza.Si Silverina mea facea asa la inceput dar s-a dezobisnuit.Noi doar ciocanim una la alta,ea cu ciocul desfacandu-si aripile,eu cu mana si asta o facem acum in joaca,ca nu mai pisca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,487

Fain George, vad ca i-ai luat fetita lu Pufi, sa-ti traiasca  :heart:

6,488 (edited by george89 20-05-2010 22:28)

ok, ms de raspuns, am crezut ca are ceva big_smile
cu, ciocu nu da dupa mine , pot sa ii pun mana pe piciorus si nu face nimik sper sa nu se salbaticeasca dupa Pufi ca el una doua da cu, ciocu.
ms Amber, sper ca maine sa ii pot face poze mai clare sa vedeti mai bine cum arata big_smile

6,489

mary mai ai pui de nimfa?ai de vinzare?:D

6,490

Stai la coada buaiii smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,491

am 2 dar is cam salbatici.si as mai cumpara unu mai domesticit:D
nu vreau gratis:)))

6,492

Poze noi cu puiutii !
In a 2a poza se vede outul din dreapta ... e trei sferturi maroniu ... De ce ?? Si ei au inceput sa iasa amandoi din cuib ! Bine , nu stau mult afara ... unul din ei fuge in cuib !

Adaugat: 21-05-2010 19:15

Si Sonny care ii apara ! big_smile

6,493

:bravo:  :heart:  :elefant:  :maimuta:  :iepure: DOAMNEEEE CE DULCI SUUUNT  :heart:  :heart:  :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,494

Sunt tare tare scumpi puiutii. Le dorim multa sanatate:P Si Sonny o mamica model!

6,495

Sonny nu e taticu? Sau m.am tampit eu big_smile

6,496

As avea si eu o intrebare...  eu am o Nimfa si o Rosella care stau impreuna. Au 7 ani. as vrea sa le fac cadou fiecaruia o pereche si sa ii mut in colivii separate. Daca sunt asa maturi sunt sanse sa accepte o pereche? ei au crescut impreuna...

6,497

cygne14 wrote:

Sunt tare tare scumpi puiutii. Le dorim multa sanatate:P Si Sonny o mamica model!

Multumesc Cygne , dar Sonny e taticul ! Ca sa vedeti ce "mamica" model am eu ! :merci:  :hihi:  :hihi:

bubbles wrote:

:bravo:  :heart:  :elefant:  :maimuta:  :iepure: DOAMNEEEE CE DULCI SUUUNT  :heart:  :heart:  :heart:

Multumesc Sabrina ! :pup:  :pup:

Adaugat: 21-05-2010 19:28

bubbles wrote:

Sonny nu e taticu? Sau m.am tampit eu big_smile

Ba da !!!  smile  smile  smile  smile

6,498

Uau.Ai dreptate... oare cum mi-a scapat asta?! yikes
Dar ce face el acolo? Se asigura ca totul este in regula?

6,499

smile e bine atunci big_smile

6,500

Eu nu am avut decat pui de perusi si tin minte ca tatal era total indiferent:))
Nimfele impart sarcinile?