Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Denisa e foarte draguts perusul tau vad ca iubeste mult apa :hihi:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Denisa e foarte draguts perusul tau vad ca iubeste mult apa :hihi:
cipi va pupa dulce si va multumeste pentru aprecieri!
multumim george incercam sa ne mentinem frumusel.
Adaugat: 20-05-2010 21:02
:heart:
ce scump e el :X :heart: :heart:
NISIPUL NU E TOXIC...de cand il am pe al meu adica de 2 ani ii pun nisip..mananca doar cand simte nevoia..si nu exagereaza niciodata.....
Se gaseste special pentru ei...nu luati varsat ca atunci e posibil sa le faca rau...trebuie curatat si ars obligatoriu nu am facut niciodata asta....
Mi s-au facut bine puiutzii si femela...sunt toti fericiti...masculul e in caduri dar femela nu il lasa sa o calce...nu are spatiu in cuib si probabil de asta...pentru mine e mai bine si cred ca si pentru ea.
Cel mai mare ieri a facut 3 saptamani si au inceput sa ciupa...cel mic creste rapid...se pare ca recupereaza timpul pierdut.Cand ii scot acum ii pun intr-o cutie ca nu mai merge pe carpa in pat...fug pe unde apuca...Nu stiu inca daca sunt fetite sau baietzi..mai toti au alb cu mov la cioc
Frumos perush Denisa...
Si imi pare rau de "....." ca i-a zburat perusul....trebuia sa te asiguri ca celalt daca ai nu poate zbura si sa pui cutiutele lui cu mancare la geam....ceva cu culori vivace ca sa il atraga...Speram sa nu se mai intample nimanui...Cine stie ce e in capushorul lor mic cand se gandesc sa fuga...
perusul meu a facut diaree de azi am observat face numai apa de culoare alb-verzuie, a mancat cantitati impresionate de salata zilele astea ,dar nu era uda ca am avut grija sa o usuc de la asta poate sa fie? si cum pot sa il tratez?
Sigur ca este de la salata pentru ca chiar daca ai uscat-o tot mai contine apa. Fa o pauza si nu ii mai da ni9mic care contine apa si da-i ceai de menta sau orez fiert si apa de la orez fiert. Sper sa ii treaca :pls:
Adaugat: 21-05-2010 14:37
Poze noi cu micutii
perusul meu a facut diaree de azi am observat face numai apa de culoare alb-verzuie, a mancat cantitati impresionate de salata zilele astea ,dar nu era uda ca am avut grija sa o usuc de la asta poate sa fie? si cum pot sa il tratez?
pentru cateva zile nu ii mai da fructe sau legume,dai doar mancarea lor normala.si cum tia zis si estera,dai ceai de menta sau orez fiert.
Acum sa va spun si eu ce s-a intamplat cu cei patru puiuti ai mei...am avut probleme cu ei...au fost bolnaviori, femela a apucat sa-i jumuleasca pe Vivi si pe Coco, i-am separat si am inceput sa-i hranesc la mana, Coco s-a stins ( boala l-a rapus ), Yoyo mergea bine dar a plecat si el dintre cei vii ( un accident stupid, nu vreau sa-mi aduc aminte ) si au mai ramas Vivi ( care isi reface penajul si Petrache ( cel mai mancau dintre pui ), acum au cinci saptamani si isi incearca aripioarele la zbor...sunt niste iubareti si niste iubiti...in prima poza sunt abea de doua saptamani (cand i-am despartit de parinti )...a doua poza la o saptamana de hranit la mana ( cu gold pate, nu e grozav pt. ei )...a treia poza la doua saptamani de hranit la mana ( cu handmix, excelent )
Adaugat: 21-05-2010 18:14
:lma: Si acum poze facute astazi (cand au cinci saptamani)...in plin efort de zbor :hihi: Petrache grasul...Vivi dulceata jumulita :heart: ....impreuna la intins de picioruse :hihi:
foarte frumosi piticii, sa iti traiasca
Poze noi cu micutii
felicitari ...se pare ca ai o pereche buna si care se ocupa bine de cei 7 voinici :k:
@setris....frumosi puii,chiar daca unu e inca jumulit .....felicitari ca ai putut sa-i cresti la mana..cred ca-s blanzi :heart:
Felicitari pentru pitici, estera si setris! :lma:
Estera sunt fff frumusei puiutii vad ca au inceput sa le creasca penele :pup: .setris ,sunt fff frumusei si puiutii tai. :pup:
(Vanesa)
setris sunt adorabili :heart: :heart:
:heart: sunt mai mult decat adorabili...si oliviv, Petrache ( care banuiesc ca e fetita ) e mai rebel, dar Vivi ( baietel ) e mai rau ca o pisicuta, daca il aduci langa obraz se intinde si se lipeste de tine si da pupici...imi dau lacrimile de fiecare data, cand ma gandesc cat au fost de bolnaviori si ce viata au in ei acum...si de cand i-am pozat pana acum au facut deja doi metri de zbor :hihi:
Adaugat: 21-05-2010 21:53
:perus: si sa nu fiu rea...o poza cu Kimmy...in continuare golanul casei...mai nou a invatat sa fluiere ca dupa fete... :hihi:
Va multumesc tuturor pentru aprecieri
Setris sunt foarte frumosi piticii tai ma bucur ca au scapat cu bine
oviliv79 de unde ai achizitionat plasa de aceea pentru voliera???
de la un magazin local de materiale de constructii....16 lei m2
Setris..superbe pozele cu perusul cu aripile desfacute
Estera sa iti traiasca toti, Setris ce urat din partea mamei sa ii jumuleasca .... dar sunt niste mogaldete tare frumoase .... :pup:
estera sunt foarte frumosi puiutii :heart:
setris ma bucur ca au trecut cu bine peste necazuri.sunt foarte frumosi
Va multumesc si voua pentru aprecieri
Fetitei mele i se albastreste ceromul... sper ca e de bine
P.S.: Mentionez ca joi se implineste o luna de cand ii am... sunt adorabili... :X
soso bun venit.Daca se albastreste e clar baietel. Ce verde e baietel sigur.Fetitele au ceromul maro.
estera,setris aveti niste minunatii.Pupam cioculetele micutze. :pup:
soso.sunt foarte draguti baieteii:*
Eu totusi sper ca cel albastru sa fie femela
Setris asa mi-a zis... ca e femela...
niste scumpi puisorii setris :heart:
cipy aseara avea chef de joaca :blb: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhD4-k3dTt0[/youtube]
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus