5,351

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

oviliv79 wrote:

am pus si eu o creanga de rachita la perusi si au tabarat pe ea  big_smile

ps.felicitari Mihai :bravo:

pun link...ca vad ca nu arata clipul direct....  http://www.youtube.com/watch?v=pQlhljtwVA8

ce devoreaza micutii smile smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

5,352 (edited by lupu 19-05-2010 16:57)

dedika1 vad ca ai ninfe si perusi si esti si un user de aur...sunt mult mai spectaculoase ninfele decat perusii?sunt mai inteligente cu mult peste?merita sa iau si mascul langa femela singura si inca o ninfa sau e bine si la ninfe sa fie pereche?

cred ca mam inselat cand am spus ca ai si perusi...scuze

5,353

a avut perusi  :k:

- Bianca

5,354

sorin-mada, stai linistit ca vei gasi perusul!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,355

mihay28 wrote:

ms AlinaVanesa, dar am 10 puiuti nu 4 :d , 4 oua mai sunt de scos  big_smile

aha...scuze am inteles eu gresit oricum succes cu outele tongue
(Vanesa)

5,356

pai am avut perusi ..
si pot sa iti spun ca perusii nu sunt mai spectaculosi decat nimfele wink
nimfele sunt poate si mai haioase cu creasta aia a lor,si pot fi imblanzite mai usor..
si perusii fac asta dar ei sunt ...intr-o monotonie.. No offense smile

5,357

didika1 wrote:

pai am avut perusi ..
nimfele sunt poate si mai haioase cu creasta aia a lor,si pot fi imblanzite mai usor..

nu stiu cum sunt nimfele,dar eu am un perus care toata ziua nu are stare,este un jucaus si jumatate,cateodata se cearta cu mine daca nu-i dau drumul din colivie,cateodata are chef de vorba..eu cred ca depinde si cum te comporti cu ei,eu il vad ca pe un copilas,cand este agitat il scot din colivie,il pun la oglinda,ii fac toate voile  :heart:  ,dar depinde si de personalitatea lor!

:floare: Georgiana :floare:

5,358

Ei nici un offence...  :furios:

Simo

5,359

ai drepatate depinde de personalitatea lor wink
la inceput perusii mei se giugiuleau de mama focului si pe mine nu ma bagau in seama,pana au vazut ca eu le dadeam apa,mancarea si jucariile big_smile se urcau pe mine ma pupaceau umpic,si eu la randul meu si apoi treceau iar la giugiulit smile big_smile a fost distractiv si cu ei dar nu stiu ..parca nimfele mele au un caracter diferit ..zic si eu ..

ps:simona..ce-am facut gresit ..?

5,360

noi stam intr-un campus stundetesc si e greu sa se intample minunea de a se intoarce coco..a si plouat f mult pe aici si a fost destul de rece din pacate.caminele sunt vreo 10 la fel ca si constructie si nu cred ca e atat de inteligent la varsta lui ca sa poate veni si inapoi..ieri zbura de mama focului caci la mine erau mereu liberi si e antrenat bine...oricum nici un alt mascul daca voi gasi nu va fi ca coco...din pacate...saptamana trecuta a reusit pt prima data sa isi spuna numele:((

5,361

hai sa iti mai zic si eu ceva,poate iti mai ridica moralul.
matusa mea a prins un perus la ea la serviciu pe langa hala smile era o zi foarte ploiasa si micutu statea pe gard..[defapt micuta]..deci nimic nu e pieerdut..
am dat anunturi si cum nimeni nu a venit dupa el l-am pastrat eu :)asta se intampla acum cativa ani  :k:

5,362

nu mi-am inchipuit ca femela sa atasat atat de mult de mascul.erau si fratiori...acum ma uit la ea si de o ora nu sta nici o secunda intr-un loc e agitata f tare si tipa non stop...mii mila de ea saracuta:((

5,363

didika1 wrote:

pai am avut perusi ..

fiecare animal este special in felul lui! wink

5,364

sunt sanse mari ca noul mascul sa nu se inteleaga cu femela?

5,365 (edited by denisa82 19-05-2010 22:29)

el e galusca mea care face dusul inainte sa se bage la nani!
il cheama cipi si are aproape 11 ani ,el si cu paco care este un micul alexandru sunt scumpei mei!
imi pare rau ca n-am facut o poza si dupa baita sa-l fi vazut ce fata haioasa avea!

Max-aratinga nanday

5,366

ce frumos..
e asa de concentrat smile

5,367

ce frumos e ,vad ca ii place la baita  :hihi:
(Vanesa)

5,368

va rog io mult spuneti-mi nisipul este daunator sau nu pt ei? si dupa cat tip pot sa ii dau drrumul din colivie? il am deja de o luna da e mic are numa 3-4 luni

5,369

din cate stiu eu,nisipul nu este daunator.ii ajuta la digestie.ii poti da drumul din colivie pentru ca e invatat cu noua casa.

5,370

daunatoare sunt plantele ornamentale(cam toate)...asa k grija mare!

yoyo

5,371

alexandra10 wrote:

din cate stiu eu,nisipul nu este daunator.ii ajuta la digestie.ii poti da drumul din colivie pentru ca e invatat cu noua casa.

k mersi dar unii zic ca nu folosesc si chiar pe siteul asta zice ca e daunator pa termen lung (http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ance-nisip) si am mai gasit si pe alt site care zice acelasi lucru nu stiu ce sa mai cred

5,372

perusii mei de exemplu mi-au facut varza toate florile din balcon...le-au ciugulit de spui ca au trecut prin doua lupte cu turcii si nu au avut nimic si sunt cateva specii pe acolo aproximativ 10...probabil depinde si de flori

5,373 (edited by necunoscuta 20-05-2010 10:20)

Eu spun ca mai depinde si de rezistenta pasarii . Rosella mea a mancat ficus, care e extrem de toxic, si e bine merci, nu a patit nimic.

Simo

5,374

sper sa fie destul de inteligent coco al nostru sa fi intrat pe vreo fereastra pt a fi ingrijit de cineva si sa nu stea afara pe frigul asta si pe ploaie...sper din tot sufletul sa nu fi murit si sa traiasca acolo undeva...:(

5,375

sorin-mada wrote:

sper sa fie destul de inteligent coco al nostru sa fi intrat pe vreo fereastra pt a fi ingrijit de cineva si sa nu stea afara pe frigul asta si pe ploaie...sper din tot sufletul sa nu fi murit si sa traiasca acolo undeva...:(

nu sunt mare expert dar ai putea sa pui pa geam niste frunze de salata sau mancare ce ii place lui sa manance zic si io poate vine nu stiu sper sa il gasesti....

Adaugat: 20-05-2010 12:04

scerpico wrote:
sorin-mada wrote:

nu sunt mare expert dar ai putea sa pui pa geam niste frunze de salata sau mancare ce ii place lui sa manance zic si io poate vine nu stiu sper sa il gasesti....

si de asemeanea sa pui afise prin caminele sau cladirile invecinate sa vezi daca l-a gasit cineva