Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
am pus si eu o creanga de rachita la perusi si au tabarat pe ea
![]()
ps.felicitari Mihai :bravo:
pun link...ca vad ca nu arata clipul direct.... http://www.youtube.com/watch?v=pQlhljtwVA8
ce devoreaza micutii

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
am pus si eu o creanga de rachita la perusi si au tabarat pe ea
![]()
ps.felicitari Mihai :bravo:
pun link...ca vad ca nu arata clipul direct.... http://www.youtube.com/watch?v=pQlhljtwVA8
ce devoreaza micutii
dedika1 vad ca ai ninfe si perusi si esti si un user de aur...sunt mult mai spectaculoase ninfele decat perusii?sunt mai inteligente cu mult peste?merita sa iau si mascul langa femela singura si inca o ninfa sau e bine si la ninfe sa fie pereche?
cred ca mam inselat cand am spus ca ai si perusi...scuze
a avut perusi :k:
sorin-mada, stai linistit ca vei gasi perusul!
ms AlinaVanesa, dar am 10 puiuti nu 4 :d , 4 oua mai sunt de scos
aha...scuze am inteles eu gresit oricum succes cu outele
(Vanesa)
pai am avut perusi ..
si pot sa iti spun ca perusii nu sunt mai spectaculosi decat nimfele
nimfele sunt poate si mai haioase cu creasta aia a lor,si pot fi imblanzite mai usor..
si perusii fac asta dar ei sunt ...intr-o monotonie.. No offense
pai am avut perusi ..
nimfele sunt poate si mai haioase cu creasta aia a lor,si pot fi imblanzite mai usor..
nu stiu cum sunt nimfele,dar eu am un perus care toata ziua nu are stare,este un jucaus si jumatate,cateodata se cearta cu mine daca nu-i dau drumul din colivie,cateodata are chef de vorba..eu cred ca depinde si cum te comporti cu ei,eu il vad ca pe un copilas,cand este agitat il scot din colivie,il pun la oglinda,ii fac toate voile :heart: ,dar depinde si de personalitatea lor!
Ei nici un offence... :furios:
ai drepatate depinde de personalitatea lor
la inceput perusii mei se giugiuleau de mama focului si pe mine nu ma bagau in seama,pana au vazut ca eu le dadeam apa,mancarea si jucariile se urcau pe mine ma pupaceau umpic,si eu la randul meu si apoi treceau iar la giugiulit
a fost distractiv si cu ei dar nu stiu ..parca nimfele mele au un caracter diferit ..zic si eu ..
ps:simona..ce-am facut gresit ..?
noi stam intr-un campus stundetesc si e greu sa se intample minunea de a se intoarce coco..a si plouat f mult pe aici si a fost destul de rece din pacate.caminele sunt vreo 10 la fel ca si constructie si nu cred ca e atat de inteligent la varsta lui ca sa poate veni si inapoi..ieri zbura de mama focului caci la mine erau mereu liberi si e antrenat bine...oricum nici un alt mascul daca voi gasi nu va fi ca coco...din pacate...saptamana trecuta a reusit pt prima data sa isi spuna numele:((
hai sa iti mai zic si eu ceva,poate iti mai ridica moralul.
matusa mea a prins un perus la ea la serviciu pe langa hala era o zi foarte ploiasa si micutu statea pe gard..[defapt micuta]..deci nimic nu e pieerdut..
am dat anunturi si cum nimeni nu a venit dupa el l-am pastrat eu :)asta se intampla acum cativa ani :k:
nu mi-am inchipuit ca femela sa atasat atat de mult de mascul.erau si fratiori...acum ma uit la ea si de o ora nu sta nici o secunda intr-un loc e agitata f tare si tipa non stop...mii mila de ea saracuta:((
pai am avut perusi ..
fiecare animal este special in felul lui!
sunt sanse mari ca noul mascul sa nu se inteleaga cu femela?
el e galusca mea care face dusul inainte sa se bage la nani!
il cheama cipi si are aproape 11 ani ,el si cu paco care este un micul alexandru sunt scumpei mei!
imi pare rau ca n-am facut o poza si dupa baita sa-l fi vazut ce fata haioasa avea!
ce frumos..
e asa de concentrat
ce frumos e ,vad ca ii place la baita :hihi:
(Vanesa)
va rog io mult spuneti-mi nisipul este daunator sau nu pt ei? si dupa cat tip pot sa ii dau drrumul din colivie? il am deja de o luna da e mic are numa 3-4 luni
din cate stiu eu,nisipul nu este daunator.ii ajuta la digestie.ii poti da drumul din colivie pentru ca e invatat cu noua casa.
daunatoare sunt plantele ornamentale(cam toate)...asa k grija mare!
din cate stiu eu,nisipul nu este daunator.ii ajuta la digestie.ii poti da drumul din colivie pentru ca e invatat cu noua casa.
k mersi dar unii zic ca nu folosesc si chiar pe siteul asta zice ca e daunator pa termen lung (http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ance-nisip) si am mai gasit si pe alt site care zice acelasi lucru nu stiu ce sa mai cred
perusii mei de exemplu mi-au facut varza toate florile din balcon...le-au ciugulit de spui ca au trecut prin doua lupte cu turcii si nu au avut nimic si sunt cateva specii pe acolo aproximativ 10...probabil depinde si de flori
Eu spun ca mai depinde si de rezistenta pasarii . Rosella mea a mancat ficus, care e extrem de toxic, si e bine merci, nu a patit nimic.
sper sa fie destul de inteligent coco al nostru sa fi intrat pe vreo fereastra pt a fi ingrijit de cineva si sa nu stea afara pe frigul asta si pe ploaie...sper din tot sufletul sa nu fi murit si sa traiasca acolo undeva...:(
sper sa fie destul de inteligent coco al nostru sa fi intrat pe vreo fereastra pt a fi ingrijit de cineva si sa nu stea afara pe frigul asta si pe ploaie...sper din tot sufletul sa nu fi murit si sa traiasca acolo undeva...:(
nu sunt mare expert dar ai putea sa pui pa geam niste frunze de salata sau mancare ce ii place lui sa manance zic si io poate vine nu stiu sper sa il gasesti....
Adaugat: 20-05-2010 12:04
sorin-mada wrote:sper sa fie destul de inteligent coco al nostru sa fi intrat pe vreo fereastra pt a fi ingrijit de cineva si sa nu stea afara pe frigul asta si pe ploaie...sper din tot sufletul sa nu fi murit si sa traiasca acolo undeva...:(
nu sunt mare expert dar ai putea sa pui pa geam niste frunze de salata sau mancare ce ii place lui sa manance zic si io poate vine nu stiu sper sa il gasesti....
si de asemeanea sa pui afise prin caminele sau cladirile invecinate sa vezi daca l-a gasit cineva
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus