Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Slaba activitatea aici. Sabina, noutati? :rusine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
ce va mai fac rosellele nu a mai scris nimeni de mult timp aici sabina ai reusit sa il iei pe poly acasa
Lui Eddi i-au crescut penele (in majoritate) sunt bucuroasa ca nu si le mai smulge pentru ca sincer nu mai vreau sa o iau de la inceput :hihi: E foarte activ si jucaus :heart: :hug: si nu sta o clipa in loc cand ii dau drumul :pup: Tata vrea sa ne luam o nimfa pentru ca el le iubeste foarte mult mai ales a iubit-o foarte multa pe luiza...dar sa lasam asta
App: rosella se intelege si cu alte specii? :angel:
cat ma bucur pt eddi pai am mai vazut si la petshopuri ca rosellele stau si cu nimfele
Da, se impaca bine. Eu am o rosella si 2 perusi. Se impaca relativ, bine, rosella stie sa ii tina departe pe cei 2. Depinde de personalitatea fiecarei pasari. Norma, cica nu ar fi indicat sa tii rosella cu alte specii, fiindca e mai salbatica, in schimb, la mine e ok. A luat perusu putina capaceala, dar acum pastreaza distanta, si nu au nici o taina. Daca iau colivia perusilor, rosella tipa imediat dupa ei... deci zic eu, s-a infiripat o relatie de prietenie.
nu...nu vine la mn..am lasat acolo cusca la un nene sa incerce sa-l prinda ca acolo sta el mai mult....dar am auzit acum ca nu l-am mai vazut nimeni..posibil ploaia l-a facut sa se ascunda.sau a patit cv doamne fereste..dar eu incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu-l voi ma avea nici odata..pt ca el a dat de libertate si nu se mai intoarce..oricum va multumesc pt sprijinul acordat ..si ca m-ati imbarbatat incat sa-mi revin.. \ dar sperantza cum se spune moare totdeauna ultima..iar la mn nu va muri niciodata..
Ai sanse mari sa se inteleaga.Nimfa si Rosella mea sunt buni prieteni. Dar oricum Rosella e seful :k:
sabina,eu iti tin pumnii sa iti gasesti puiutul:*
Sabina foarte bine faci ca nu iti pierzi speranta.... daca cumva te va anunta cineva ca l-a vazut sau il vezi chiar tu,nu pleca de langa el pana nu il prinzi...vei gasi mai devreme sau mai tarziu o metoda sa il ademenesti. stiu cum te simti. si eu am pierdut un papagal,dar din fericire l-am gasit.
Multa multa bafta:*
sabina si eu iti tin pumnii sa'l gasesti
multumesc..sper
Simona, ce cadou aprimit rossela ta acolo? :hihi:
Acolo aveam niste bijuterii, pt el cadoul a fost sa roada cutia. ) Adica sa ii scoata atele cam asa.
pai baiatul se pregateste sa mearga la fete si are nevoie de florile alea
Sa stii. Ideal ar fi fost sa-mi zica, si i dadea mama bani si de-un cico si un pahar de seminte.
Ei nu cer stiu doar sa fure ... :rusine:
Sa stii. Ideal ar fi fost sa-mi zica, si i dadea mama bani si de-un cico si un pahar de seminte.
Sabina ce este acela ,,cico''?
probabil ciocolata....asa-i mai zic eu cateodata
Aha....merci dar au voie ciocolata ? Eu nu i-am dat niciodata ciocolata lui eddi
Cico era ceea ce azi la noi ar fi suc la dozator... sau cel putin asa stiu eu. Sa ne zica cei mai experimentati.
Si fiindca suntem la topicul Rosella tin sa spun ca Paco al meu e afara de ieri si refuza cu vehementa sa intre. )
Raul....
Ce sanse sunt ca un Rosella de 7 ani sa accepte o pereche? El a crescut de mic cu o Nimfa si se inteleg bine...
desi a cam inaintat in varsta eu cred ca ar putea accepta o alta pereche.oricum asteapta si alte opinii din partea celor mai "experimentati" sa spun asa :k:
Ce sanse sunt ca un Rosella de 7 ani sa accepte o pereche? El a crescut de mic cu o Nimfa si se inteleg bine...
au sanse doar daca ii separi cu perechile lor. sa nu-i tii in aceea-si camera. ficare cu perechea lui in alta camera. :k:
Ma bucur de ce aud
Acum nu mai trebuie decat sa gasesc o fetita draguta... :k:
Ma poate ajuta cineva?
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans