Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
vai goti ce amant are tweety!le sta foarte bine impreuna!
love is in the air.....love is in the air :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
vai goti ce amant are tweety!le sta foarte bine impreuna!
love is in the air.....love is in the air :heart:
Doamne, ce oameni pot exista pe lume. Cel mai mare pacat este sa ii faci rau unui suflet care nu poate risposta sau apara singur. Nu ma mir ca lucrurile stau cum stau in lumea asta. Cred ca Vidoq nu se iubeste nici pe el, ce ar spune daca familiei lui nu i-ar mai placea de el sau Doamne fereste i s-ar intampla ceva si nu ar mai fi la fel iar familia s-ar hotara sa il schimba ca numai le este pe plac. Cum te-ai simti Domnule Vidoq? Si sa mai si spuna dupa gata am scapat! Urat comportament dar si rasplata iti va fi pe masura sunt sigura. Eu nu l-as da pe Oli al meu pentru nimic in lume, oricat de greu mi-ar fi sa ma apropii de el sau nici daca nu as reusi acest lucru. Simplu fapt ca il am aproape de mine, imi umple viata, mi-o lumineaza, mi-o infrumuseteaza zi de zi, ora de ora e unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care mi le poate face. Nu e usor dar merita tot efortul cand vezi ce fericit este si implinit, si se uita la tine cu ochisorii aceia scumpi cu drag si multumire. Oli e copilasul meu drag, puiul meu.Sunt sigura ca rabdarea mea va da roade chiar daca nu foarte curand. Dar Oli merita tot e un scump. Il iubesc.
Adaugat: 18-05-2010 14:24
In alta ordine de idei vreau sa va felicit pe toti cei care va iubiti animalutele si le purtati de grija orice ar fi acestea: pasari, caini, pisici, iepuri sau altele. Eu nu am avut norocul in copilarie sa stiu ce inseamna sa ai un animalut caruia sa ii porti de grija, sa te ocupi de el, dar pot sa spun cu mana pe suflet ca este ceva deosebit, sentimentele care te napadesc sunt uimitoare, cata dragoste iti inunda sufletul. Este frumos ceea ce ti se intampla in orice caz. Merita. Simti ca totusi viata poate fi frumoasa. Eu cred ca este indicat, daca ai un copil sa ii cumperi un animalut de care el sa aiba el grija, normal cu sprijinul tau ca parinte, poate ceva mai mic la inceput (o testoasa mica, pesti sau ceva de genul), in acest mod copilul va invata sa aprecieze viata si sa devina in acelasi timp mai responsabil pentru faptele sale in viitor si nu numai.
In rest ce pot sa spun ca ma bucur din suflet ca m-am inscris pe forumul acestui site care este plin cu oameni deosebiti, tineri care intr-o zi vor deveni oameni de nadejde cu mult suflet. De asta are nevoie aceasta lume. Va multumesc ca sunteti asa.
da ...amant de amant are Tweety ) da sa vedeti ce dadea in poza cand se enerva ca amantu nu o baga in seama
)
)
)
foarte frumoase gandurile cristinuta.ai dreptate.orice animal trebuie iubit si ingrijit.ochisorii aia draguti multumiti reprezinta rasplata perfect.foarte dragut oli al tau :pup:
Multumesc Oanaaa, Oli al meu e un scump, il iubesc enorm si nu as renunta pt nimic in lume la el. Sper ca D-zeu sa ma ajute sa ma bucur de el cat mai mult timp posibil si sper sa am un bebe curand care sa se bucure la fel de mult de Oli, il voi invata ca fiecare sufletel e valoros si minunat.
La Oli saracul zilele astea ii cam cad penele, nu stiu, cred ca isi schimba penajul, sper ca acesta e motivul, avand in vedere ca el e un pui inca, nu are decat un an si putin.
Sper ca iti vei gasi curand sufletelul pereche al unui micut inaripat. Stiu ca oricare ar fi el, va fi fericit super fericit si norocos sa te aiba alaturi. Bafta.
da.e schimbare de penaj.daca il lasi liber o sa iti umple casa cu puf.multumesc mult :hug:.de abia astept sa-mi gasesc un nou inaripat.si felicitari in legatura cu planurile(bebe) :pup:
goti ce seamana tweety cu niki al meu......
seamana dar ,..... dar din pacate numai la fizic ... ca daca si Tweety ar fi asa de bland ca si Niki ... ioi bine ar fi ...
nu conteaza....blanzi,salbatici cum sunt ei tot asa ii iubim si sunt parte din viata noastra si nu renuntam la ei cum a facut cineva de pe aici....noi nu vrem 'sa scapam de ei' pentru nimic in lume
de acord
nu ca ma plang dar paco al meu ori e foarte cuminte ori inca nu s-a acomaodat la noi desi se suie pe mana,sta pe umar...ideea este ca atunci cand ii dau drumu nu face altceva decat sa zboare de 2 ori si in rest sta pe batul lui de exterior fff rar se joaca cu jucariile atarnate si in rest sta pur si simplu si se uita la noi,piuie rarut iar cand vine ora 9-10 se baga singur in colivie si acolo intepeneste pana ii sting lumina de nani.
ori sunt eu obisnuita cu cipi perusul care e ff activ desi merge pe 11 ani de cand il am ori nu stiu ce sa cred..ori paco e de fapt o fetita mai batrana, ori e pui si inca nu stie el care-i treaba..adica nici macar curiozitate nu manifesta.
spune-ti si voi o parere!
masculii sunt mai energici la micul alex.nu cumva e racit paco si sta cam bosumflat?e adevarat ca papagal de genul asta cuminte nu prea gasesti.si prin cuminte ma refer:care sa nu fie pe tine toata ziua si sa testeze cu ciocul imprejurimile
nu mi se pare racit adica nu stranuta nu are nimic la nari la ochisori,mananca normal ,scaun normal...stiu ca ei sunt mai energici de asta m-am cam speriat un pic.
o fi fetita?? dar chiar daca e totusi putina curiozitate dar la paco nimic e foarte cuminte nu face galagie nu mizerie .
poate asa e paco.cumintel de felul lui.daca nu ai observat ca ar fi bolnavior nu cred ca trebuie sa iti faci griji.
nu da semne de nici o boala.poate ca ai dreptate si e doar cuminte.mersi mult oana :hug:
:nb: si va pup
:nb:
:nb:
inainte sa adorm:ma bucur ca mai dai pe aici valentin :hug:
sunt mereu prin zona :hug:
denisa, asa e si niki al meu....cuminte, nu prea piuie ...cerceteaza mult cu privirea,nu e prea energic....oare ca e pui sau de ce?nici niki nu da semne de boala.al meu e 100% pui ca avea ghearele transparente si ciocul mic si in astea 4-5 luni de cand e la mine i-a crescut mult ciocul si i s-au inchis ghearele la culoare.nu e atras de jucariile lui care atarna,le prefera pe cele ale cainelui.la al meu nici coada nu e mare ca la ceilalti. voi ce credeti?sunt sanatosi si asa sunt ei cuminti sau trebuie sa ne ingrijoram....?eu una am stat linistita si m-am multumit cu un exemplar cuminte
denisa, asa e si niki al meu....cuminte, nu prea piuie ...cerceteaza mult cu privirea,nu e prea energic....oare ca e pui sau de ce?nici niki nu da semne de boala.al meu e 100% pui ca avea ghearele transparente si ciocul mic si in astea 4-5 luni de cand e la mine i-a crescut mult ciocul si i s-au inchis ghearele la culoare.nu e atras de jucariile lui care atarna,le prefera pe cele ale cainelui.la al meu nici coada nu e mare ca la ceilalti. voi ce credeti?sunt sanatosi si asa sunt ei cuminti sau trebuie sa ne ingrijoram....?eu una am stat linistita si m-am multumit cu un exemplar cuminte
ohh, ce usurata ma simt! si eu care credeam ca Puful meu e unicat e asa de cuminte ca ai zice ca e o papusa de puf daca nu s-ar mai misca la mancare si mar, noroc ca-l mai stimuleaza (fugareste) Roko ca altfel... acum, mai nou, cand il plictiseste prea tare fuge de el in bucatarie si sta acolo cu orele. Acum dorm amandoi,isi fac siesta, fiecare in coltul lui, nu se aud decat vrabiile pe afara :hihi:
n-aveti idee ce usurata ma simt eu...credeam ca "grasu"meu (asa il mai alint eu) e bolnavior....m-am linistit.
avem niste copii cuminti !
acum vreau sa-i schimb cusca la niki,cu una mai mare...dar oricum degeaba pentru ca el sta in cusca doar cand mananca si cand doarme,doarme pe ea si ma gandeam ca asta mica e pacat sa o las goala....asa ca va cer ajutor,idei ce inaripate sa pun in ea...ca nu vreau s-o las goala,vreau ceva fratiori pentru niki.cusca e mica.ceva idei?
pui au si ciocul mai inchis la culoare si da,gherute transparente.in legatura cu cumintenia presupun ca tine de personalitate :pup:
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri