6,451 (edited by necunoscuta 19-05-2010 10:27)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Riscul meseriei didika. Ai vrut papagal, iti asumi raspunderea. Vezi ca se gasesc la pet-shop`uri huse pentru colivie, nu rezolva problema, dar ajuta. Cu ce te incanta daca ii duci pe balcon? Acolo nu va trebui sa faci curatenie? :ironic:

Simo

6,452

raluky4 wrote:

Bafta la cautari, daca o sa iti iei nimfa! :sanatate:

Nu trebuie sa caut pentru ca deja mi s-a propis un piu de nimfa  :bravo:  Este un crescator pe care il cunoaste unchiul meu de unde l-a luat pe papurel si ii da si pe gratis  cool

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

6,453 (edited by suana 19-05-2010 11:16)

didka,va trebui sa aloci mai mut timp pentru curatenie.Ei isi schimba penele de 2 ori pe an ,in general.Sa ii izolezi pe balcon nu e o solutie,pierd contactul cu tine si se instraineaza.Apoi se vor dezobisnuit de zburat,ceea ce nu e bine.Iar noaptea pe frigurile astea este total contraindicat sa tii pasarile afara.Sunt obisnuite cu un mediu iar tu il schimbi,pot raci imediat.Asta e,faci mai mult curatenie.Si vitaminele sunt bune acum pentru a le creste pene frumoase,ca de dat jos tot o sa le dea pe cele vechi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,454

nu ma gandesc la mine ca oricum si acolo trebuie sa fac curat..
ziceam de ei ..nu le e mai bine la soare la caldura ..
dar pana la urma nu mor tongue [eu]
bubbles smile bine ca nu te-a dus mama ta pe balcon big_smile

Adaugat: 19-05-2010 12:15

suana wrote:

didka,va trebui sa aloci mai mut timp pentru curatenie.Ei isi schimba penele de 2 ori pe an ,in general.Sa ii izolezi pe balcon nu e o solutie,pierd contactul cu tine si se instraineaza.Apoi se vor dezobisnuit de zburat,ceea ce nu e bine.Iar noaptea pe frigurile astea este total contraindicat sa tii pasarile afara.Sunt obisnuite cu un mediu iar tu il schimbi,pot raci imediat.Asta e,faci mai mult curatenie.Si vitaminele sunt bune acum pentru a le creste pene frumoase,ca de dat jos tot o sa le dea pe cele vechi.

multumesc suana..si ce bine ca isi va schimba penele alea urate si murdare din coada[asa l-am luat de la pet shop era vai de mama lui murdar din cap pana in picioare,cred ca mai avea putin si dadea coltu daca nu il salvam eu de acolo]..cat despre jake si el are niste pene care fac parte din creasta lui care sunt asa murdare smile se baga prin toate gaurile pe care le vede big_smile si nu stau deloc sa faca baie sad

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,455

didika1 wrote:

e jale  :bang: a inceput naparlirea nimfelor
fac curat din 2 in 2 zle si acum cu cat trece timpu mai mult u atat trebuie sa fac curat in camera mai des  :cry:
ma bate gandu sa-i pun pe balcon dar asa ar insemna sa nu le mai dau drumu si cum ei sunt obsinuiti sa le dau drumu mereu...
si inca o chestie : sa ii las si noaptea pe balcon?[ps.n-am termopan]

ai mei stau toata vara pe balcon. liberi. nu am termopan dar am usa de la balcon scoasa cu totul. ei merg toata casa. atat cat au coliviile acolo si normal i-si petrec mai mult timp in balcon.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,456

Nu cred ca naparlirea este o problema atat de grava incat sa ii tii departe de tine. O sa creada ca esti suparata pe ei si ca sunt pedepsiti si o sa fie tristi... :cry:  si nu cred ca vrem asta,nu? tongue

6,457

cygne14 wrote:

Nu cred ca naparlirea este o problema atat de grava incat sa ii tii departe de tine. O sa creada ca esti suparata pe ei si ca sunt pedepsiti si o sa fie tristi... :cry:  si nu cred ca vrem asta,nu? tongue

nu inseamna ca-i tii departe de tine, la mine fiind copii , nu tin papagalii non stop in dormitor cu ei. in sufragerie mi-au ros tot. a-ti vazut si florile cum aratau. ca sa fie toti multumiti, i-am dus in balcon, dar balconul este inclus in bucatarie, cum ar fi lojele. nu este in afara blocului. asa ca acolo au si copacel, in casa nu am unde sa-l pun si vin dimineata la prima ora la noi. Perluta si Puf vin la copii si Mago la noi. e ca si cum i-as tine in bucatarie.    :blb:

- Mary-

6,458

didika1 wrote:
suana wrote:

multumesc suana..si ce bine ca isi va schimba penele alea urate si murdare din coada[asa l-am luat de la pet shop era vai de mama lui murdar din cap pana in picioare,cred ca mai avea putin si dadea coltu daca nu il salvam eu de acolo]..cat despre jake si el are niste pene care fac parte din creasta lui care sunt asa murdare smile se baga prin toate gaurile pe care le vede big_smile si nu stau deloc sa faca baie sad

Sa stii ca il poti spala nu trebuie sa fie murdar.. smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,459

sabrina smile l-as spala in fiecare zi cu soare tongue numai ca nu sta..le e frica de apa ca de..  :rusine:
asa ca m-am limitat sa ii spal decat atunci cand sunt murdari tongue  big_smile si nici atunci prea mult ca nu vreau sa ii chinui ..ca pur si simplu nu le place..
  are dreptate mary,nu ii tin departe de mine..eu imi petrec timpul si in balcon cand e soare si frumos tongue si nu numai ..m-as duce special pt. ei..
nu vreau sa se supere sau asa ceva,eu le vreau numai binele.
cred ca toate explicatiile le-a dat mary si pt. mine tongue  wink  merci:*

6,460

Nici lui Mango nu ii convine dar nu are de ales.

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,461

"Auziti" prieteni buni : De astazi inainte avem 4 puiuti !  tongue  smile  smile Cand am venit de la munca Ally era pe afara iar Sonny afara din cuib !  :hihi:  smile Eu eram cu baiatul si va dati seama ca ne-am dus fulger la cuib si ne-am uitat amandoi repede , repede ... Am vazut amandoi 4 cioculete micute ... S-a si mirat baiatul ca un pui era mai mare decat ceilalti . "Scara magarului" cum a zis el !  smile  smile sunt foarte bucuroasa !  :elefant:  :pisica:  :maimuta:  :caine:  :fluture:  :fluture:  :angel:  :angel:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,462

cat ma bucur smile smile smile  :heart:  :heart:  :heart:
felicitari..
cata bucurie o sa fie la voi in casa  :bang:  asteptam poze smile

6,463

Aparatul meu s-a dus "pe apa sambatei" din pacate ! O sa imprumut un aparat sa fac poze ! Sper ca pana duminica sa mi-l aduca  :pls: si am sa pun . Cu siguranta !  :hug:  :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,464

felicitari laura :bravo: sa'ti traisca. te credem ca esti bucuroasa.cine nu ar fi ...

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,465

bubbles wrote:

Nici lui Mango nu ii convine dar nu are de ales.

aici ai dreptate. esti belea. nu am cum sa nu rad la fiecare postare a ta.   :pup:

Adaugat: 19-05-2010 19:01

flyaway70 wrote:

Aparatul meu s-a dus "pe apa sambatei" din pacate ! O sa imprumut un aparat sa fac poze ! Sper ca pana duminica sa mi-l aduca  :pls: si am sa pun . Cu siguranta !  :hug:  :pup:

bravo! felicitari. are Sabrina de unde sa ia o fetita.  si care sunt pe zona Bucuresti   :k:

- Mary-

6,466

Laura felicitari smile ma bucur estrem de muuuuuult big_smile  :rusine:   :heart: 
Mary pai ce nu am dreptate? Doar nu il tin murdar ca nu ii place lui apa, si eu tipam cand eram mica si ma spala mama asta nu inseamna ca ma lasa...stiti voi cum big_smile

6,467

deyseby wrote:
flyaway70 wrote:

bravo! felicitari. are Sabrina de unde sa ia o fetita.  si care sunt pe zona Bucuresti   :k:

Multumesc Mary !  :merci:  :hug: Totul e sa fie puiutii sanatosi , ca am sa-i dau cu siguranta Sabrinei , daca vrea ! Si sa vad cum o sa-mi dau seama care este fata !  smile  smile

bubbles wrote:

Laura felicitari smile ma bucur estrem de muuuuuult big_smile  :rusine:   :heart: 
Mary pai ce nu am dreptate? Doar nu il tin murdar ca nu ii place lui apa, si eu tipam cand eram mica si ma spala mama asta nu inseamna ca ma lasa...stiti voi cum big_smile

Multumesc Sabrina !  :merci:  :pup:
Ai dreptate ! Nu putem sta nespalate ! smile  smile  smile  :k:

6,468

daca vine al-doilea nimfa o il pun sa avem si noi dar asta la primavara

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,469

Laura felicitari pentru puiuti stiu cum e sa ai puiuti si eu sunt in culmea fericirii cand ii vad cum se baga unul in altul sa isi tina de cald big_smile
Asteptam poze cu micutii  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,470 (edited by lupu 19-05-2010 23:47)

am doua nimfe mascul si femela din luna martie anul acesta....desii amandoi dau semne ca s-ar imperechea...inca nimic....femela sta cu capul in jos si isi desface aripile, iar masculul canta foarte mult...ce e de facut? :sol:

inca ceva...mai am 4 nimfe mai mici 2 femele 2 masculi sa ii tin pe toti impreuna?asa se reproduc mai repede?

6,471

Multumesc Estera ! Sa-ti traiasca si tie puisorii si sa ai bafta si la oute ! Pupam cioculetele ! :pup:  :hug:

6,472

eu zic sa tii cuplurile separat.in cazul in care ai dreptate si sunt in ...preludiu au nevoie de loc ca sa isi faca cuib :pup:

Adaugat: 19-05-2010 22:56

vrem mai multe poze cu puisorii :elefant:

6,473

Laura bucurie mare,cred.Cioculete de diferite marimi.Ce dragutzi trebuie sa fie.  :bravo: Sanatate ,sa se faca mari si frumosi.  :pup:   :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,474

e normal ca femela nimfa, cand e speriata sa sta pe fundul custi si sa se miste precum o cobra si intr-o parte si in cealalta parte cu, capu, plus ca isi deschide aripile ca si cum si-ar proteja puii,( sta precum o closca pe oua), precizez ca aceasta nu are nici oua nici pui, asa se comporta nimfa mea, are 2 zile de cand i-am luat-o la pufi big_smile

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,475 (edited by flyaway70 19-05-2010 22:48)

Am apucat sa fac 2 poze cu puii cu telefonul ... scuze de claritate !

Adaugat: 19-05-2010 23:46

Off ! De emotie am uitat pozele !
Nu se vad foarte bine ... Am vazut ca un ou din cele 2 ramase e intr-o parte inchis la culoare cel din stanga)... cred ca mai iese un pui ...