6,401

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

george89 wrote:

poate voi o sa primiti, ma refer la Didi si Sabrina pt ca voi sunteti din C-lung Muscel respectiv Bucuresti, dar eu ca sunt din Baia Mare/Maramures sad

mai sigur pot trimite spre Baia Mare, decat spre Bucuresti. deci stai linistit.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,402

smile s.a linistit unul s.a agitat altul smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,403

Bucurie ! Daca nu ma insel eu , acum am 3 oute !  :heart:  :heart:  :heart: Incerc sa ma mai uit mai incolo sa vad sigur !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,404

@Laura..ma bucur atat de mult ca ai puisori smile la mine nu a fost sa fie pt. ca am 2 baietei nazdravani smile

Ma tot gandeam sa le fac eu un play-stand iubitilor mei..am tot incercat si incercat,dar nimic nu a iesit asa cum am vrut eu.Mi-a venit ideea sa le pun niste bete prinse intre colivie si perete pt. ca ei au un coltisor din camera mea pana cand ne mutam la casa wink unde o sa aiba uun spatiu mare numai pt. ei  ..[nu stiu sa explic asa ca am pus poze]
Vad ca nici nu au asteptat sa le fixez bine ca s-au urcat pe ele,deci le place wink
:sanatate:  :bang:  :heart:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,405

Ce frumos e playstand-ul! Cred ca s-au bucurat mult ca le-ai facut unul! foarte dragut! ti-a iesit foarte bine!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,406 (edited by AlinaVanesa 16-05-2010 18:20)

se vede ca le place,sunt doi dragutei.felicitari pt play-stand !este fff frumos  :bravo:
(Vanesa)

6,407

ei bine nu e chiar un playstand,sunt doar 3 bete care le-am prins usor de perete si colivie.
eu ma bucur ca le place,dar o sa le cumpar in viitorul apropiat si un playstand,ca eu nu prea reusesc sa fac unul.
daca cineva m-ar putea ajuta cu informatii,poze si preturile acestor playstanduri ar fi minunat smile

6,408 (edited by AlinaVanesa 16-05-2010 18:28)

pai chiar daca nu e chiar un playstand e bine ca le place.uite aici niste poze,primul e fff sofisticat,dar celelate sunt mai simple si nu au atatea jucarii  :pup:
(Vanesa)

6,409

flyaway70 wrote:

Bucurie ! Daca nu ma insel eu , acum am 3 oute !  :heart:  :heart:  :heart: Incerc sa ma mai uit mai incolo sa vad sigur !

M-am zapacit ! De fericire cred ... Am vazut sigur AM 3 PUIUTI ! Era intr-o jumatate de coaja de out !  :maimuta:  :elefant:  :heart:  :heart:  :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,410

Ce frumos! Felicitari Laura!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,411

ce ma bucur  :bravo:  felicitari laura  :sanatate:

6,412 (edited by suana 16-05-2010 20:52)

didika,e super bine si asa,pentru inceput.Vad ca au si inaugurat betele ,deci sunt multumiti si le place.Asta e important.
@Laura-ce emotii ne creezi si noua.Culmea fericirii...felicitari.Sa fie toti sanatosi.  :pup:

Siverinii mei....  :heart:
http://i40.tinypic.com/vqjf5s.jpg

Motatul....  :heart:
http://i43.tinypic.com/w70ch4.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,413

vai vai,in prima poza decolau smile ??

6,414

asa isi desface si pufi meu aripile cand merg cu mana spre el wink)

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,415 (edited by deyseby 17-05-2010 07:47)

acum au plecat 2 pui spre Cluj la Alina. maine vor fi la ea. sper sa fie totul bine .

Adaugat: 16-05-2010 22:11

deosebitii lui mama. ce frumosi sunt ei...  :pup: . ma refer la silverini.
i-mi lipseste Misha. nu?  nu a mai scris de mult si nici poze nu avem de la ea. poate intra si scrie.

- Mary-

6,416

Sunt foarte frumosi silverinii ! Dar nici Motatul nu e mai prejos ! Pupam cioculetele la toti !  :pup:  :pup:  :pup:
Mii de multumiri la toti prietenii de pa Latifa ! Si sa nu-i uitam pe administratorii site-ului !  :merci:  :pup:  :pup:  :pup:

6,417

Laura ai un MP

Adaugat: 16-05-2010 22:20

cand ne suparam pe mami o tragem de par sa fie atenta la mine. eu sunt important nu calculatorul  :sol:

- Mary-

6,418 (edited by flyaway70 16-05-2010 21:50)

Iti multumesc din suflet Mary !  :hug:  :heart:  :heart:  :pup: Oricum in afara de ou si amestec nu se atingeau de nimic ! Astazi a gustat Sonny mar . Am pus mar taiat marunt si cateva bucatele mai mari si morcov ... A gustat din bucatile mai mari , deci nu ii place marunt ! De morcav nici nu s-a atins ! Ovomixul nu le place ... De paste fierte sa mai ating , cartof nici sa nu-l vada ... alte fructe nu vor ... m-au exasperat !  hmm  :merci:  :pup:
Pe mine ma ciupeste de ureche si tipa in urechea mea ! big_smile big_smile

6,419 (edited by AlinaVanesa 16-05-2010 21:55)

Mary asta e Mango ? eu cred ca da . pai sa sti draga mea ca acolo unde sta in poza asta e locul lui, sa iti traiasca si sa fie sanatos . sunteti 2 frumosi , va potriviti  :heart: va pupacim   .       dimineata o sa imi ajunga nimfele  :bravo:, nici sa dorm nu voi putea  , mai sunt cateva ore , Doamne ajuta sa treaca repede noaptea asta   :pls:      apropo ce le place sa manace pe langa seminte ? sa stiu ce sa le prepar .

6,420

Laura felicitari pentru puiuti  :heart:  :pup:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,421

Laura poti pune si ovomix in amestecul despre care ti-am spus eu. o sa manance.  :k:  nu le da mar acum. fac diaree de la el.

- Mary-

6,422

Ce frumosi sunt silverinii, ramona! Acolo in poza silverinii se scuturau sau urmau sa zboare? Si motatul e foarte scumpic!

6,423

Ma pregateam sa-i pozez cand au hotarat sa zboare,asadar blitzul a prins un moment frumos.La noroc...   :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,424

ieri dim am schimbat apa si m-a vazut pacolina ca ii schimb apa si a venit pe adaptorul cu apa

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,425

sa va traiasca motatii ....foarte frumosi toti  :bravo:

perechea mea are din nou 5 oua pentru clocit....sper ca tura asta ,daca vor aparea puii,sa ii ingrijeasca

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----