2,001

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

eee da ... vidoq64 ... chiar nu ma mir ca i-a fost frica papagalului de tine ... si ca nu vroia sa se apropie de tine

Adaugat: 16-05-2010 19:17

multumesc didika1

2,002

Ai SCAPAT de papagal? doamne, cum poti sa vii pe acest forum, sa te dai iubitor de animale, apoi sa zici ``am SCAPAT de pasaroi``.Era chiar asa o povara pt. tine? De ce l-ai mai luat? Ca sa il chinui pe saracul sufletel? Acum ce vrei sa faci? Sa dai si cantatorul? Pt. tine animalele-mai exact pasarile- sunt niste obiecte de schimb, cu care faci afaceri? Ia sa te vanda si pe tine cineva si sa te chinuie cu dresajul, asa cum l-ai chinuit tu pe micut! Nu cred ca ti-ar placea! Daca ai fii mai bun cu animalele, si cei de pe site vor fi mai buni cu tine! Cred ca ar trebui sa mergi pe un forum CONTRA animalelor!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

2,003 (edited by AlinaVanesa 16-05-2010 18:48)

da,ai dreptate raluky,acest forum este pentru IUBITORI DE ANIMALE nu pentru cei CONTRA ANIMALELOR.cum adica "ai scapat de pasaroi",nu este un obiect ci un ANIMAL si are suflet.dar tu nu ai suflet .atunci de ce l-ai mai cumparat?vei vedea ca nici cantatatorul nu va fi perfect.cum ai fost tu fericit cand "ai scapat de pasaroi" asa vom fi noi  fericiti daca vom scapa de tine.  :furios:   :sol: .nu iti este locul aici intre iubitorii de animale,pentru ca tu nu iubesti animalele.
(Vanesa)

2,004

bine zis raluky4!unii au senzatia ca sufletelele astea mici sunt ca piesele de schimb...s-a stricat luam alta sau o dam la schimb!

Max-aratinga nanday

2,005

daca nici cei care au animale acasa ... nu le ingrijesc si nu le iubesc asa cum trebuie ...atunci ce asteptam de la restu ?...

2,006

Lasand la o parte exprimarea dezastruoasa a lui vidoq.....
1.Din cate mi-am dat seama are copii, cel putin o fata careia nu-i plac papagalii.
2.Familia lui s-a saturat de papagali dar el isi ia un cantator,care este unul dintre papagalii cei mai putin sociabili si nu intra nicidecum la sufletul niciunuia din membri familiei.
Sunt cazuri in care trebuie sa renunti la un companion:cazuri de boala sau altele la fel de grave.Ma asteptam ca din exprimarea lui sa denote cel putin un regret ca a pus famia pe primul loc si ca a trebuit sa renunte la micul alex.Dar stupoare,isi ia un alt papagal pe care stim clar ca o sa-l dea.Frumos iti inveti copiii, ca pot sa-si ia si sa si abandoneze oricand un animal.Sincer nu stiu ce vor invata urmasii tai;responsabilitate NU;dragoste NU;compasiune NU;Toti cei de aici suntem iubitori de animale si ii crestem cu responsabilitate.Ai facut cel mai urat lucru ,sa vorbesti si sa-ti tratezi propriul animal ca pe un obiect fara valoare.Se putea pune problema cu totul altfel ,cu parere de rau si castigai cel putin compasiunea pentru bietul alex care trebuie sa-si schimbe familia.In incheiere,nu mai esti bine venit aici,nu te incadrezi in standardele acestui forum si toti te-au catalogat ca atare.Ar fi bine macar sa ai decenta sa te retragi si sa nu iti mai scoli tot forumul in cap.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,007

are dreptate Suana,cred ca e primul caz de acest gen dar ..
NU mai esti bine-venit aici!

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

2,008

big_smile  :rusine:

Adaugat: 16-05-2010 21:55

sa stiti ca imi fac si eu geanta , la fel ca si asta big_smile

2,009

Super faina ideea,Goti. Daca ne spui si unde se fac sigur si eu o sa-mi fac cu animalutele mele.Eu mi-am facut autocolant pentru masina cu Star si Daissy.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,010

am gasit poza pe net ... si o sa ma duc la firme care imprima poze pe tricouri , cesti , perne ... ma gandesc ca fac si pe genti smile

2,011

pt ryky.ai inteles gresit.nu doar masculii vorberc ci si femelele.diferenta e ca barbateii sunt mai sociabili si femeile egoiste:)).glumesc la ultima parte hehe.iti doresc mult succes in alegerea noului prieten.colivie poti lua de la orice pet shop.dute si in malluri ca au magazine de animale.sau poti cauta pe net sa comanzi.si heeei ce dor mi-a fost de voi azi ca nu a mers siteul.ma bucur sa va regasesc.pupici :bravo:

2,012

iui........auzi ca a scapat de papagal.....gresit. papagalul a scapat de el si eu sper din suflet ca acum e pe maini bune
auzi ca cica nu s-au inteles....dar daca nu avea rabdare....daca nu are rabdare mai bine sta singur decat sa terorizeze animalele....mi-e mile de ce-l asteapta pe bietul cantator....sper sa ma insel, dar dupa cum e vidoq............................................................mai bine tac si ma aptin de la........

2,013

pot sa va intreb si eu ceva?

sunt in impas cu mogaldeatza mea , nu reusesc deloc sa-l fac sa nu i fie teama de mainile mele , e foarte temator , ba chiar l-am lasat sa ma ciupeasca un pic de mana si nici macar asta nu vrea fuge de mine cand imi vede mainile ...

desii mai are el momente cand vine singur si se aseaza pe mana mea, insa nu prea a mai venit in ultima perioada ...

cum sa fac sa numai fie asa temator? sad

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

2,014

eu zic sa incerci sa ii dai mancarica din mana.poate asa o sa isi dea seama ca nu reprezinti niciun pericol

2,015

mancarica imi papa fara nici o problema din mana , ba chiar imi ia mancare daca am si din gura big_smile

insa nu vrea deloc sa se urce pe mana mea .. :cry:

2,016

goti ti-am imprumutat si eu prima poza sa mi-o pun pe telefon,sper ca nu te superi... :hug:  mersi

2,017

alexis apropie mana spre el si sa ai palma mancarica dar sa o pui mai departe de el...asa va trebui sa se intinda sau sa puna un piciorus pe manuta ca sa ia mancarea.stiu ca il pacalesti asa dar nu vad cum ai face altfel

2,018

stai linistit chrisvalentin nu ma supar eu pt asa ceva smile chiar ma bucur daca v-a placut tongue

2,019

alexis eu l-am invatat pe paco al meu sa urce pe mana..punand o mana in spatele lui si una in fata lui la burtica..si evident ca neplacandu-i mana pe spate a fost obligat sa vina pe mana din fata ,si tot asa chiar daca se speria si fugea.dar cu multa rabdare si calm cred ca o sa reusesti.paco al meu doar vede mana si se urca pe ea si nu numai a mea chiar si a fratelui meu, ce-i drept cu putina sperietura la inceput ,dar intr-un final se urca (fratele meu nu sta cu mine si  pentru paco e doar un vizitator).
bafta multa si sa ne tii la curent!

Max-aratinga nanday

2,020

nu prea cred ca o sa am noroc cu urcatul pe mana  :cry:

azi putin mai devreme stateam f aproape de polly si vroiam sa-i pup cioculetu si nu dadea semne ca ar fi "violent" si deodata m-a ciupiiiiiiit sad

2,021 (edited by andreea7 17-05-2010 20:35)

alexis gandeste'te ca sunt pasari.al meu cat e de mic m'a muscat de mi'a spart buza.dar ce sa le faci?!nu trebuie sa le condamnam.cu timpul si cu multa rabdare o sa reusesti tot ce'ti doresti  :k:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

2,022

Tweety si amantul ei smile)

2,023

sper sa reusesc  :cry: , e baiatu meu si il iubesc asa ca o sa am rabdare cu el

goti e asa scumpic tweety  :heart:

2,024

vai, goti!sotul stie? smile

2,025