6,351

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

asteptam  pozele cu ei sa vedem !!! succes  :nimfa:   :bravo:

6,352

m=-am prins si eu mary cum e treaba cu ouale fertile si nefertile  :rusine:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,353

Laura felicitari pentru puiut ....   :pup:    :pup: 

Mary se vede ca e un alintat ....  :pup:   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,354

o poza cu motatii mici. am facut-o pe fuga. sper sa nu-si dea seama parintii.  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,355 (edited by suana 14-05-2010 12:46)

deyseby wrote:

Ramona se pare ca la tine sunt extrem de alintati. ca toate celelente animalute.   :pup:  Motatul ii canta lui Silverina. nu?

Evident ne confruntam cu o problema.Ei s-au placut inca de la inceput tocmai invers decat cum mi-ar fi placut sa fac perechile pe culori.Bombonel umbla dupa Hanny si Motatul dupa Silverina.Nu stiu ce sa fac,sa las natura sa-si urmeze cursul si sa nu ma mai amestec???
Ce scumpi sunt micutzii Mary....pupam dulce ca si pe Mago alintatul.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,356

mai bine lasa-i pe ei sa aleaga, chiar daca noua si altora de pe forum le-ar fi placut ca Bombonel si Silverina sa faca o pereche frumoasa. totusi daca Motatul s-a calcat cu Hannry, ar fi putin probabil ca ei sa se desparta. nu se stie ce va fi. lasa-i in pace sa se iubesca cum vor ei. asa zic si eu. ce vor vrea aia vor face chiar daca ii tii pe perechi separate. multumim pt aprecieri.  :k:

- Mary-

6,357

raluky4 wrote:

Suana, am vazut ca ai o nimfa alb cu negru. Asa e ea, sau a iesit poza asa? Te intreb pentru ca nu am mai vazut nimfe alb cu negru!  :wow:

Mutatia se numeste ,,whiteface'' si sunt deosebiti.Eu am avut-o pe Silverina ,pe Bombonel il am de la Mary.

http://i44.tinypic.com/25tvwj9.jpg

Mary,Bombonel e un mare crai.asta o stii si tu.Ideea e ca in colivie au intrat tot pe perechi ,asa frumos.Vedem ce o mai fi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

6,358 (edited by oviliv79 14-05-2010 13:20)

deyseby wrote:

o poza cu motatii mici. am facut-o pe fuga. sper sa nu-si dea seama parintii. :

felicitari...ai 4 punk-isti draguti  :bravo:

Mary..ce le dai de mancare la nimfe in perioada cand au pui?

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

6,359

imi raspundeti,va rog,la intrebarea legata de piciorusul umflat al femelei mele?  :cry:

6,360

Mary ce mogaldetze dulci si fara par ai tu acolo smile
Ramona era frumos sa faca oute Bombonem si Silverina dar gandeste.te si la noi oamenii cum e...oricat de frumosi ar fi doi oameni nu.i poti obliga sa aibe un copil daca nu se plac smile ar fi intesant totusi o altfel de combinatie deci eu ii zic sa ii lasi fiecare cu cine vrea big_smile
Madalina sincer nu ma pricem...habar nu am si nu stiu ce sfat sa dau decat sa cauti pe net situatii asemanatoare si sa ceri sfatul cuiva care se pricepe....sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav si sa se rezolve repede. Poate cineva care se pricepe iti va da un sfat...tine.ne la curent

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,361

asta seara o dau iar cu tetraciclina....
piciorul nu mai pare atat de vanat cum era inainte  neutral

6,362

Mary sa-ti traiasca micutii sunt minunati pupam cioculetele mici si dulci  :pup:
Ramona nu am cuvinte sa spun cat de frumosi sunt imi vine sa-i pap de drag mai ales ca e mutatia mea preferata  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,363 (edited by george89 14-05-2010 19:31)

sunt chiar frumosi mutatia "whiteface", si eu as dori sa am o femela, oare daca ar face cuplu cu un lutino pied, cum ar iesi puiutii?  big_smile

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,364 (edited by flyaway70 14-05-2010 19:35)

La noi s-a marit din nou familia !  :elefant:  :maimuta:  :pisica:  :caine: :elefant: Avem 2 pui si au mai ramas 4 oute !  :angel:  :heart:  :heart:  :heart: Pupe mama pe ei de iubiti !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,365

Doamne Laura  :heart:  ce ma bucur  :heart:  felicitari si sanatate multa la toata familia  :pup:  :lma:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,366

Laura felicitari....   :bravo:  M-am emotionat si eu.....Cand ma gandesc ce micutzei ai tu acolo.....Pupici dulci si de la noi.
In legatura cu ai mei,o sa las natura sa-si urmeze cursul.Sincer nu stiu ce ar iesi din combinatia  lutino cu whiteface.....important e cum se plac ei si ce-si doresc .....aia sa fie.

6,367

:merci:   :merci:   :merci:  :pup:  :pup: Sunt asa bucuroasa !!!

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

6,368

Laura felicitari pentru micuti  :bravo:  sa-ti traiasca si sa creasca mari  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,369 (edited by flyaway70 14-05-2010 19:44)

Prima oara am crezut ca mi se pare ca am auzit 2 glasuri ... M-am uitat in cuib pe o gaurica mica si Sonny era acolo si se chinuia sa-l bage pe unu sub aripa si al doilea era afara de sub el ! Sunt asa mici !!!  :angel: si cu puf galben am vazut eu !(sau alb ?) Sunt niste ingerasi !  :angel:  :angel:  :pup:  :pup:

6,370 (edited by george89 14-05-2010 20:07)

Felicitari Laura pentru puiuti, ce mi-ar placea sa am si eu, dar nu este posibil inca pana nu o sa ii cumpar o femela la pufi, si poate atunci o sa fie o sansa. Felicitari inca o data, sa creasca mari si sanatosi.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,371

Iti multumesc mult George ! :merci: Atat tie cat si la toti care m-au felicitat si imi mai dau inca sfaturi ! Sunteti adevarati prieteni !  :merci:  :merci:  :pup:  :heart:  :heart:  :heart:

6,372

atat deyseby cat si laura, aveti niste puiuti foarte draguti! sa va traiasca!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,373

Mary ai niste minunatii ca si parintii de altfel ...  :pup:   

Laura felicitari pentru cei 2 micuti care au iesit la viata si asteptam si ceilalti sa isi faca aparitia ....   :pup: 

Ramona lasa-i sa isi faca ei cursul asa cum vor ...    :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,374

laura felicitari pentru puiuti  :bravo: sa'ti traiasca

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,375

Ovidiu, eu le dau out fiert si dat pe razatoare cu putin pesmet peste el. nu le pun morcovul amestecat cu oul ca nu mananca. mai bine mananca morcov taiat fasii mai lungi, din care rod ei. branzica de vaca nesarata si seminte de la versele larga. atat. apa proaspata si cu vitamine la 2 zile, os sepia si mai am si o bucata de bca din care rod parointii.
Laura felicitarile mele . o sa fie bine stiu sigur. cu asa bunicuta....  :k: 
Sabrina, stiu ca sunt cheliosi puii mei. Perluta are prostul obicei de a le smulge puful. acum sunt mari si i-am pus intr-o colivie mica sa se acomodeze cu noi ca erau groaznic de speriati. dupa ce i-am scos, ii hraneste numai Puf. o sa-l mai ajut si eu un pic cand nu face fata. mandra de Perluta vrea sa se imperecheze din nou si le-am incuiat cuiburile in dulap, am acoperit intrarea facuta de sotul meu si gata. le ajunge deocamdata. de acum mai in toamna daca o fi. sa creasca astia mari si sa fie sanatosi.

Adaugat: 15-05-2010 09:49

madalina1 wrote:

asta seara o dau iar cu tetraciclina....
piciorul nu mai pare atat de vanat cum era inainte  neutral

Madalina, daca spui ca ii trece cu tetraciclina,da piciorul in continuare cu ea si sper sa-i treaca.  poate a fost fisurat undeva. daca i-ti dadeai seama din timp poate il prindeai in ceva si-l fixai.

- Mary-