Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Va multumesc la toti ! :merci: :pup: Acum sper sa iasa si puiuti ! :pls: :heart: :hug:
Printul & Kid :angel: :angel:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Va multumesc la toti ! :merci: :pup: Acum sper sa iasa si puiuti ! :pls: :heart: :hug:
iti doresc mai mult noroc decat am eu momentan ...
eu vad un out acolo care cred ca e si sigur bun[mijlocul la a 2-a poza] :d
baftaa!:x
felicitari pentru oute laura :bravo: din cate vad doar un ou nu are samanta.restul par sa fie ok.mai mult ca sigur o sa i puiuti
eu vad un out acolo care cred ca e si sigur bun[mijlocul la a 2-a poza] :d
baftaa!:x
tocmai ala nu este fertil. :bang: . in rest par sa fie toate bune. bafta. :k:
Laura eu zic sa nu mai calculezi , cand voriesi puii. nu poti sti exact ziua in care au inceput sa cloceasca. dar pui vei avea sigur daca ei clocesc outele cum ar trebui. :k:
Laura asteptam ziua cea mare,cand se va auzi primul piuit..... :pup:
Si noi dereticam una -alta,nu intram cu zilele in colivie.Suntem prea rasfatzatzi,zice mami.... :rusine:
:nimfa:
Va multumesc Mary si Ramona ! :hug: Ziua cea mare se pare ca a venit dimineata la 00.30 ! Atunci am auzit primul piuit ! :heart: :angel: :pup: :hug: Abia astept sa ma intorc de la munca sa ma uit in cuib ! :bravo: :angel: :angel: Urmeaza al doilea ! Poate au iesit 2 ... ca unul trebuia sa iasa luni-marti ! :heart: :hug:
Felicitari! de-abia astept sa aud vesti bune, ca au iesit puiutii!
Laura felicitari :bravo: ma bucur foarte mult ca ai puiuti sper din tot sufletul sa iasa cat mai multi si sa fie sanatosi :pup:
Ramona sunt minunati micutii sa-ti traiasca :pup:
laura felicitari :bravo: sate bucuri de el si de urmatorii care o sa mai apara
ramona sunt foarte frumosi motatii tai :heart:
Laura felicitari... :bravo: Sa ne spui deseara ce se intampla si daca totul e ok.Dragii de ei.... :pup:
Laura sa aiba out fiert la discretie. apa si calciul sa nu lipseasca pe langa semintele lor. nu te baga prea mult la cuib. sunt perechi care omoara puii cand le umbli. precum ai mei. asa ca ar fi o masura de protectie.
eu m-am uitat dimineata in cuib, cand Perluta era prin casa in deplasare si nu m-a vazut. deja au penite. am 2 lutino si 2 cum e Mago.
hai sa punem 2 poze facute astazi cu baietelul mamei alintat.
Adaugat: 13-05-2010 14:37
Ramona se pare ca la tine sunt extrem de alintati. ca toate celelente animalute. :pup: Motatul ii canta lui Silverina. nu?
Pasaricii sunt superbi :heart: Felicitari inca o data Laura si asteptam vesti bune
Felicitari si tie Mary :heart: sper sa fie o fetita in plus de data asta numai stau pe ganduri
Pasaricii sunt superbi :heart: Felicitari inca o data Laura si asteptam vesti bune
Felicitari si tie Mary :heart: sper sa fie o fetita in plus de data asta numai stau pe ganduri
:k:
va povesteam zilele trecute de piciorul umflat al papagalitei. (scuze ca nu pot intra mai des).
aseara,i-am acoperit capul si am vazut ce are defapt la picior(nu ma lasa sa pun mana pe ea). Avea un fel de bubita acoperita cu o coaja(intre timp am mai fost la un veterinar care mi-a spus sa o dau cu tetraciclina) ce a cazut dupa ce i-am pus crema pe picior. Imi pare rau pentru ca atunci cand am atins-o usor cu crema a durut-o(mi-am dat seama pt ca incerca sa ma indeparteze cu piicorul).
ce ma mai sfatuiti sa-i fac pt a=i trece?
si nimfele au voie capsuni,nu?
Laura sa aiba out fiert la discretie. apa si calciul sa nu lipseasca pe langa semintele lor. nu te baga prea mult la cuib. sunt perechi care omoara puii cand le umbli. precum ai mei. asa ca ar fi o masura de protectie.
Outul nu le lipseste , apa , calciul si semintele nici atat ! La cuib am incercat sa ma uit cand am venit ca mi-a spus mama ca nu a mai auzit nici nu piuit ... Era Ally pe oua si presupun ca si pe puiut si nu am putut sa vad nimic ... Acum stau in camera cu ei sa aud ce se mai intampla . De cand au inceput sa cloceasca ouale nu m-au lasat sa ma uit in cuib deloc , ca au facut intotdeauna cu schimbul ! Nici un minut nu au stat impreuna afara din cuib ! :furios: M-am uitat eu rapid si cred ca de asta nu am vazut ca sunt 6 oua ! Daca nu se aude nici un piuit inseamna ca puiutul este satul , nu-i asa ? Este normal ca ea sa nu iasa deloc ? Ca pana acum nu am vazut-o sa iasa ... i-o duce Sonny mancare ca la ala mic ? Si nevoile ? Unde le face ? ... sau o iesi mai spre noapte ?
Scuzati ! Am inceput din nou sa pun un pogon de intrebari ! Dar sunt un pic ingrijorata ca nu aud piuitul puiului ... poate doarme ...
Ura ! Am auzit din nou piuitul ... cat scriam a intrat Sonny in cuib , dupa ce a mancat bine ... Acum cred ca il hranesc pe micut !
In sfarsit a iesit si ea afara ! Pupe mama pe ei de parinti grijulii ... :pup: :pup: Nu a iesit decat dupa ce i-au dat sa pape la puiut ! :pup: :pup:
De curand mi'am facut cont pe forumu acesta si m'am gandit sa pun si eu vro 2 poze cu odraslele mele ... :k: http://homb3r.sunphoto.ro :nimfa: :k:
felicitari pentru pui :bravo:
felicitari pentru pui :bravo:
Va multumesc mult la toti !!! :merci: :heart: :hug: :pup: :bravo:
mai avem pe aci vreun jucator de Darts? hai ca pun eu
Adaugat: 13-05-2010 19:25
inca 2
Suana, am vazut ca ai o nimfa alb cu negru. Asa e ea, sau a iesit poza asa? Te intreb pentru ca nu am mai vazut nimfe alb cu negru! :wow:
Vai ce frumuseti aveti sa va traiasca :nimfa:
Suana, am vazut ca ai o nimfa alb cu negru. Asa e ea, sau a iesit poza asa? Te intreb pentru ca nu am mai vazut nimfe alb cu negru! :wow:
da. asa sunt ele. winterfage. este cea mai fericita posesoare de nimfe winter. are pereche si sunt adorabili.
Adaugat: 13-05-2010 22:38
homb3r, bine ai venit! ma bucur mult sa te vad aici. ce mari sunt puiutii... bravo. te rog sa-ti pui numele tau la semnatura sau macar o prescurtare sa ne fie mai usor sa ne adresam. este dificil dupa avatarul fiecaruia. inca o data bun venit. pune si poze cu parintii cand ai timp. sunt deosebiti.
multumesc !!! acum ast sa iasa afara , cica in maxim o sap ar cam trebui sa iasa ...
ce mutatii frumoase au ei. poate reusesc si eu maine sa le fac cateva poze la ai mei pe furis fara sa ma prinda Perluta.
Laura, e bine asa cum se comporta parintii. ei stiu ce fac si au instinctul matern bine dezvoltat. asa ca cu Dumnezeu inainte.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus