5,276

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

george155 wrote:

frumoasa voliera....cum s-au intzeles cu noua casutza...si eu vreau sa le iau o cusca mai mare dar mi-e frica ca nu se vor acomoda big_smile

cum sau acomodat??.....foarte bine ....au zburat de pe un bat pe altul de parca erau in priza... big_smile ..ceva mai stangaci la inceput,dar pe urma au dat show cu joaca lor :hihi:
daca ai posibilitatea de a mari spatiul....e super..

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

5,277

oviliv79 foarte frumoasa voiliera insa eu sunt de parere ca ar fi mers foarte frumos si un acoperis in 2 ape sau cum vrei tu, asta pt ai proteja de eventualele vijelii/ploi... pe de alta parte cred ca ar mai trebui imbogatita cu crengi, iar cateva jucarii nu ar strica... in rest e perfecta, aproape ca a mea. Felicitari!

5,278

Oviliv e foarte frumoasa si spatioasa voliera si vad ca micutilor le place si se simt bine .  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,279

george155 wrote:

Alexandra fetitza se simtea si cred ca se simte si acum rau sad sper din tot sufletu sa ii treaca diareea...
Acum al tau poate nu zboara din cauza ca i-au fost taiate aripile...multzi crescatori fac asta pentru ai imblanzi insa eu nu le-ash face asa ceva niciodata...deschide-i o aripa si fa-i o poza ca sa mi-o arati...
Daca nu face diaree mananca si e voios nu ai de ce sa iti faci griji...
Acum poate e si prea mic si nu i-au crescut inca penele de zbor cum trebuie nu stiu ce sa zic...
In orice caz eu i-am dat fetitzei SULFAC

nu i-au fost taiate aripile si nici nu e mic,are cercul din jurul ochiului si ceromul albastru.in rest mananca,e vioi si nici nu are diaree.

5,280

Pai atunci are nevoie de ceva lectzii doar....imprieteneste-te cu el....Pune-i un batz(creanga sau ce folosesti tu) ca sa stie unde sa se duca...sau obisnuiestel sa se duca mereu deasupra custii si da-i drumu din mana la inceput de la distanta mai mica si apoi de la mai mare....in ritumul asta v-a invata sa zboare...(daca se loveste mai intai ia-l in mana vorbeste-i si calmeaza-l ca sa nu se descurajeze iar apoi incearca dinou)

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

5,281

A iesit al 6-lea puiut  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,282

vai estera o sa ai o familie mare si frumoasa big_smile bv :k:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

5,283

bravo estera...ai mei cresc si seamana cu mama lor big_smile cel putin primii 2 ...ceilalti 3 inca nu stiu...adica unul debia acum ii ies primii fulgi...dar sunt cam inchisi la culoare si ma gandesc la un albastru...cine stie smile  iar ceilaltzi imi este greu sa zic big_smile

5,284 (edited by alexandra10 13-05-2010 08:37)

george155 wrote:

Pai atunci are nevoie de ceva lectzii doar....imprieteneste-te cu el....Pune-i un batz(creanga sau ce folosesti tu) ca sa stie unde sa se duca...sau obisnuiestel sa se duca mereu deasupra custii si da-i drumu din mana la inceput de la distanta mai mica si apoi de la mai mare....in ritumul asta v-a invata sa zboare...(daca se loveste mai intai ia-l in mana vorbeste-i si calmeaza-l ca sa nu se descurajeze iar apoi incearca dinou)

multumesc pentru sfat!

5,285

Va multumesc   smile  Intradevar va fi o familie mare mai ales ca mai urmeaza un micut  smile 
Nu am mai putut sa astept pentru ca a inceput sa miroasa si era foarte multa mizerie in cuib asa ca le-am curatat cuibuletul  :ironic:

5,286

felicitari estera  :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,287

Estera pupam cioculetele mic-mici...   :pup:  Si parintii care au grija de ei.Vezi,de data asta esti norocoasa si totul va fi bine.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,288

Va multumesc foarte mult. Va pun si doua poze cu micutii sa ii vedeti cum au crescut big_smile

5,289

ce extraterestrii mici ai acolo.. big_smile  :bravo:

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

5,290

felicitari azi mia iesit si mie al 4-lea

skypy

5,291 (edited by AlinaVanesa 13-05-2010 19:09)

sunt fff dragutzi micutii . felicitari! :perus:   :hihi:
(Vanesa)

5,292

Felicitari, estera! P.S. Cand ai pozat puiutii, i-ai pus pe un servetel, sau pe ce?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,293

alexandra tine-ma la curent...eu acum am facut rost de numarul unui veterinar daca si maine mai au o sa il sun .....Ma rog la Dumnezeu sa se faca bine la stomacel si ea si puiutzii...insa ea e pe primu plan...
Astazi mi-a baut apa cu antibiotic binishor....Deshi mai putzina ca cealalta plata fara  el...

Estera ai facut bine....obishnuieste-o pe fetitza cu tine in preajma...pentru ca cand vor creste va trebuii sa le faci mai des....

ATENTZIE MARE LA BOLURILE CU MANCARE SI APA....vor manca si bea mai mult ca de obicei...

5,294

Va multumesc pentru urari smile
Raluca puii erau in cuib si da erau pe un servetel big_smile
George fetita este obisnuita cu mine si nu se sperie cand umblu la cuib si am observat ca mananca mai multa mancare ca inainte ca imediat se termina cutiuta big_smile Multumesc de sfaturi.

5,295

sa va creasca mari si sanatosi puisorii  :bravo:
eu am o problemuta cu perusii mei , nu vor sa manace altceva decat seminte si atat . le-am pus mar , castravete , ou fiert , frunze de spanac , frunze de papadie si alte chestii de care nu imi amintesc acum   si nicii nu s-au atins de ele . mananca doar seminte si atat . oare ce sa fac sa ii determin sa guste fructe si alte bunatati ?

5,296

Poate ca pur si simplu nu le place! Fiecare cu personalitatea lui! Eu zic ca nu trebuie sa ii fortezi sa manance ceva!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,297

sincer nu sunt asa de draguti smile
dar imi place felul lor de a se 'incalcii' unu in altul ca sa le fie cald big_smile
abia astept sa vad ce culori sunt!
sa-ti traiasca;

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

5,298 (edited by bicica 14-05-2010 09:51)

george155 wrote:

alexandra tine-ma la curent...eu acum am facut rost de numarul unui veterinar daca si maine mai au o sa il sun .....Ma rog la Dumnezeu sa se faca bine la stomacel si ea si puiutzii...insa ea e pe primu plan...
Astazi mi-a baut apa cu antibiotic binishor....Deshi mai putzina ca cealalta plata fara  el...

Estera ai facut bine....obishnuieste-o pe fetitza cu tine in preajma...pentru ca cand vor creste va trebuii sa le faci mai des....

ATENTZIE MARE LA BOLURILE CU MANCARE SI APA....vor manca si bea mai mult ca de obicei...

dar pt ce ia antibiotic?doar pt deranjul la stomacel?sau are altceva?

:floare: Georgiana :floare:

5,299

multumesc didika smile

5,300 (edited by george155 14-05-2010 18:45)

da doar pentru stomac...pentru ca si puii au aceeasi problema...nu este un antibiotic 100%...
Contine doar 25% antibiotic...acum nu stiu ce sa zic...deja puii au inceput sa se simta mai bine...
Ia inca face moale...nu la fel ca inainte insa tot moale...
Le-am pus dinou acel amestec de la raff din ou si miere...daca face iar diaree il scot...sper sa nu fie de la el si sa fi fost de la salata sad
Daca stii tu bicica alt tratament spunemi-l mi-ar placea mai mult decat sa le dau antibiotic... neutral deshi il beau nu cred ca le face chiar atat de bine

Astazi iar le-am facut curatenie si am uitat sa le fac poza...cel mic a inceput sa creasca.. big_smile cel mai mare este foarte vioi...da din aripi ca un nebun...se suise pe mama singur...