1,901

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

ce imi place numele de tweety:d

Adaugat: 11-05-2010 12:08

am vorbit cu un crescator din baia mare.maine merge in ungaria si imi pun speranta in el ca o sa imi gaseasca un copilas dragut.sa imi tineti pumnii:d

1,902

:k:   Doamne ajuta  Oana sa-ti fie pe plac copilasu smile

1,903

Oanaaa ma bucur ca in curand poate vei avea un copilas dragutz abia astept  :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,904

oanaaaa unde merge crescatorul in Ungaria , in ce oras? Ca eu pe Tweety tot din Ungaria am luat-o ...:) poate merge la aceas crescator tongue

1,905

:succes:  Oana

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,906

Va salut pe toti, sunt nou pe acest site si vreau sa va spun ca mi-am cumparat si eu de 3 zile un pui de mic alex care are doar 3 luni. Si cred ca ii merge burta de cand l-am luat si nu stiu ce sa mai fac cu el. Imi puteti spune ce sa ii dau si ce sa nu ii dau?
Am citit aproape tot forumul cu o saptamana inainte sa il iau  big_smile.
Si apropo il cheama Tweety  big_smile (goti te rog sa nu te superi i-am pus numele dupa ala tau pt ca imi placea foarte mult numele)
Si inca ceva, am observat ca nu poate zbura de loc oare din cauza ca e prea mic??

1,907

mm_andrei stai linistit ca nu am eu nici o treaba ca i-ai dat numele de Tweety .... chiar ma bucur tongue mai ales puiutul tau  e si galben tongue  felicitari pt achizitionarea facuta si sa te bucuri din plin de acest sufletel... eu zic ca de aia nu poate zbura ca e inca micut micut tongue si poate inca nu a invatat de la mamicuta lui tongue

1,908

andrei,nu vreau sa te ingrijorez dar papagalul meu a murit dupa ce a fost o saptamana deranjat la stomacel.eu zic sa te duci cu el la medic ca sa nu ti se intample aceeasi nenorocire.eu i-am dat cascaval si putina painica si banane dar nu stiu daca ia facut bine

goti. undeva langa nieretzhazo.nu stiu cum se scrie.multumesc mult pt urari :rodnar:  :hug:

1,909

Multumesc mult pt raspuns dar cred ca se intareste  dupa cum observ. O sa il mai tin sub observatie inca o zi sau doua si dupa aceia daca nu isi revine o sa merg la veterinar cu el.
Multumesc Goti!

1,910

daca nu zboara ai o ploblema mare iei din nastere zboara asa ca ar trebui sa zboare daca nu nu cred ca va mai zbura asa am patit si eu cu un perus daca i se taie din gresala pana de sange adio zbor pe viata cred ca ar trebui sa-l duci de unde la-i luat soryyyy

1,911

mm_andrei bine ai venit  :hug:  Ai un micul alex superb asteptam poze cu micutul  :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,912

dar poate are aripile taiate.sa te uiti atent daca nu are ceva rani

1,913 (edited by lupu 12-05-2010 21:28)

eu zic sa te duci sa-l duci imediat de unde la-i luat si sa iei altu nici nu zboara e si bolnav alta data am patit ma=i rau tot cu un perus galben era fetita iar peste 4 ore mi-a murit niste nenoriciti astia care le taie aripile macar de sa-r pricepe unii le taie ca sa ai inblanzeasca eu nu am taiat aripile nicidata la papagalisi a fost totul ok

daca esti din buc.ti-l vand eu pe al meu e un exemplar strong din toate punctele de vedere am poze cu el pe site

1,914

poate nu e chair pui....poate i-au fost taiate aripile....
pune niste poze sa vedem si noi ca poate nu e chair pui....sau daca e adult are sanse sa scape ca are organismul mai tare
pacat....

1,915 (edited by suana 12-05-2010 15:18)

vidoq64 wrote:

daca nu zboara ai o ploblema mare iei din nastere zboara asa ca ar trebui sa zboare daca nu nu cred ca va mai zbura asa am patit si eu cu un perus daca i se taie din gresala pana de sange adio zbor pe viata cred ca ar trebui sa-l duci de unde la-i luat soryyyy

Oare pentru tine animalele care au ,,defecte'' ,si nu din vina lor,trebuie schimbate??????  :furios:  Ce sunt ,obiecte de schimb?????Am tot tacut dupa ce am citit tot ce ai scris dar......asta inveti tu lumea,sa dea inapoi un suflet dupa ce l-a luat?????S-a uzat sau nu e bun,altul????   :bang:   :bang:   :bang: Si dai si sfaturi ,,utile'' ...... Si poate cand lumea isi cumpara un animal ar trebui sa se documenteze si sa vada ce cumpara,nu la primul inconvenient,gata....il vinde sau il schimba.Si asa toata lumea ar fi mai fericita si animalutele in bunastare.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,916

Is de acord cu Suana .... acuma ca ii merge burta nu inseamna neaparat ca  e bolnav sau  are ceva si trebe schimbata ... ca doar nu este un obiect care daca l-ai cumparat si s-a stricat il duci inapoi si il schimbi ....  si fara suparara vidoq64 ... eu cred ca doar de aia vrei sa iti vinzi pasarea pentru ca nu e bland ... bine ca nu ai cerut si un certificat de garantie de la cine l-ai luat ca sa io duci inapoi cand te saturi sau nu iti convine cum se adapteaza ...  eu o am pe Tweety de un an si ....   dar nu as schimba-o pentru nimic in lume ... mi draga  ... asa salbatica cum e ea ... dar e a mea si o iubesc din tot sufletul

1,917

salve...din cate stiu eu N-AI VOIE sa-i dai sub nici o forma salata verde la micul alexandru...daca gresesc corectati-ma.

1,918

nu stiam asta chrisvalentin asa ca nu pot sa imi dau cu parerea.stiu ca nu au voie seminte de mar

mie imi place sa ingrijesc animale bolnavioare.asta pt ca stiu ca am rabdare si am destule cunostiinte in biologie.apoi ma gandesc ca daca nu am eu grija de el poate ajunge pe mana unui om nepasator.tin sa fiu de acord cu sauna si goti.hei daca o sa ai un copil "defect" il duci inapoi?(in mamica lui?)scuze pt comparatie

vidoq64.ai dreptate in privinta taierii penelor.singurul lucru care deosebeste pasarile de oameni este perechea de aripi.iar noi oamenii dintr-un motiv egoist le taiem.in loc sa asteptam ca pasarea sa vina la noi o obligam sa DEVINA DEPENDENTA DE NOI.sunt total impotriva taierii penelor

1,919

Iam pus putin de furazolidon in mancare, sper sa nu fie probleme si sar putea sa nu aiba nimic cum spuneti voi, dar sunt eu prea grijului.
In legatura cu zborul daca nu va zbura nu va fi mare problema abea nu face asa multa mizerie prin casa, dar ii cam place sa o i-a la plimbare.
Poate din pozele astea va cam dati seama si ce sex are sa imi spuneti si mie ca sunt foarte curios.
Si de inapoiat bineinteles ca nu vreau sa il inapoiez, vreau sa se faca bine ca il iubesc foarte mult.

1,920

sexu se stie mult mai incolo daca spui ca are 3 luni....daca e mascul pe la 2 ani trebuie sa apara un guleras....nu se prea vede  in poza.dar puii au ghearele transparente,si uitate si la ochi
pune o poza cu capusorul lui ca sa vedem si sa ti zicem

1,921

tare dulce e Tweety-2 tongue ioi ca asa l-as pupacii   :heart:   :heart:   :heart:

1,922

bun venit mm_andrei , ai un puisor f dragut, imi pare rau ca are probleme cu burtica sad

din cate vad eu in poze nu pare a avea aripile taiate , poate nu stie sa zboare doar big_smile , si polly al meu la inceput prefera sa mearga decat sa zboare, era asa haios big_smile

cu burtica nuj ce sa-ti zic ... ce fel de papa ii dai lui tweety?
si polly mai are problemute cu burtica dar numai cand mananca prostii big_smile , gen mar ,capsuni etc , insa cum isi mananca mancarea lui isi revine imediat

imi place f f mult playstand ul tau  :bravo:  e facut sau cumparat?

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,923 (edited by chrisvalentin 12-05-2010 19:14)

da dragutz puiutz,dragutz playstand....mi-as lua si eu unul (playstand) ...sa-ti traiasca tweety (2) ai grija la ce ii dai sa manance...am vazut o poza odata la vidoq64 parca daca nu ma insel si avea varza pe cusca in toate partile .... eu unul nu o sa-i dau varza niciodata,am auzit ca nu-i buna ca-i strica,mananca arahide in coaja nesarate,banana,din alea uscate de la padovan seminte,seminte de floarea soarelui combinate cu mey si mai stiu eu ce,n-am incercat sa-i dau ceva din ce n-am citit c-ar fi bun pt el,am citit de varza de bruxelles ca ar manca da nu-s curios sa-i dau si nici el,cred ca-i happy cu ce papa acuma si multumit,are o fatza asa cand bate putin intunericu pe el ca-mi vine sa-l iau sa-l tzuc chiar daca-mi face fatza franjuri ....abia astept clipa cand pot pune mana pe el....daca o sa vina vreodata tongue (m-am hotarat,nu-l dau niciodata la nimeni si nu-l schimb cu nimic...ii rocco meu minunat asa cum este,chiar si fricos  :hug: )   :aga:

1,924

chrisvalentin ce ma bucur pt hotararea ta.adica imi pare bine ca te-ai indragostit de pasaroi.la un moment dat o sa simta si papagalul ca tii la el  :elefant:

1,925

Heheh oana definitiva si irevocabila hotararea mea...cred ca iti e tare dor de rocko croco tau  sad  se observa ca-ti lipseste...