vidoq64 wrote:daca nu zboara ai o ploblema mare iei din nastere zboara asa ca ar trebui sa zboare daca nu nu cred ca va mai zbura asa am patit si eu cu un perus daca i se taie din gresala pana de sange adio zbor pe viata cred ca ar trebui sa-l duci de unde la-i luat soryyyy
Oare pentru tine animalele care au ,,defecte'' ,si nu din vina lor,trebuie schimbate?????? :furios: Ce sunt ,obiecte de schimb?????Am tot tacut dupa ce am citit tot ce ai scris dar......asta inveti tu lumea,sa dea inapoi un suflet dupa ce l-a luat?????S-a uzat sau nu e bun,altul???? :bang: :bang: :bang: Si dai si sfaturi ,,utile'' ...... Si poate cand lumea isi cumpara un animal ar trebui sa se documenteze si sa vada ce cumpara,nu la primul inconvenient,gata....il vinde sau il schimba.Si asa toata lumea ar fi mai fericita si animalutele in bunastare.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: