Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
foarte frumos si rosellelor mele le place sa joace darts pun si eu o poza scz sper ca nu este nici o problema daca am pus aici o poza cu rosella la topic pentru nimfe
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
foarte frumos si rosellelor mele le place sa joace darts pun si eu o poza scz sper ca nu este nici o problema daca am pus aici o poza cu rosella la topic pentru nimfe
Ce dragutz. :bravo: Acum ne dam seama ce abilitati au pasarele noastre.Sa faceti si un concurs.... :hihi:
Foarte haioase...
sunt foarte amuzante
Ramona, cunosc fiecare tril in parte. a uitat sa cante unul . ceea ce ma bucura enorm este ca pasarile mele au ajuns pe maini bune si sunt iubite. valabil si pt nimfa185.
yo-dan se asorteaza rossela ta cu decorul.
Ce draguta e . Nici nu am stiut ca avem asa jucatori buni pe aici
Laura, oul fiert se da simplu, nu-l amesteca cu nimic. doar dat pe razatoare. poti pune putin pesmet peste el, dar putin. ovomixul se da asa, nu amestecat cu altceva. poti sa le mai dai cate putina paine si branza de vaca dulce. atat. nu legume si fructe. pana cresc puii.
:merci: :hug: La noi deocamdata nici o noutate ... poate primul ou nu a fost fertil ... Asteptam sa vedem restul oualelor ! Urmatorul ete intre 11-14 ... Sa vedem ... :pup:
Bafta Laura la oute Doamne ajuta!
Multumesc Sabrina ! :pup: Astept si sper ... !!! :hug:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zZa_vxyob8k[/youtube]
Unii din voi ati spus ca le faceti nimfelor propriul meniu, si am incercat sa fac si eu acelasi lucru. Am cumparat azi o punga de arpacas(grau), si acuma ma intreb de ce am facut-o, pentru ca voi spuneati ca tocmai de asta va feriti, de fainoase. Deci, mai exact, ce le dati?
Si alune le dati? Eu le-am cumparat dar nu prea le mananca... sau cum le iau in cioc le scapa pe tavita si le risipesc. Voi cum le dati?
Fainoasele nu sunt bune in general pentru papagalii de talie mica.Alunele sunt pentru papagalii mari,nimfele nu gusta atat de mult.De aceea exista meniuri speciale pentru diferite specii de papagali si ne putem orienta dupa ele daca tocmai vrem sa le alcatuim noi un meniu,dar eu una nu-i vad rostul.Suplimentele,legumele si fructele se dau si ele in functie de papagali,o nimfa n-o sa manance ce mananca un mare alex sau o alta specie.Daca ai luat arpacas,da-le la porumbei daca ai prin preajma,macar n-ai dat banii degeaba pe el.
Dodo e o scumpa cum papa ea si se si pune in fata camerei ca sa nu il furi ... se vede ca ii place mult ... :pup:
Dodo?! Pacolina, daca te referi la ultima clip
ella, nimfa lui ( nimfa185) se numeste Pacolina. Dodo este catelul lui.
de asta este asa grasuta. papa non stop out. bravo.
Eu am vazut Dodo si am zis ca e numele lui .... scuze ....
deja ma confunt cu o problema
un pui a murit(mai am 4) dar am gasit azi un ou....femela mea a inebunit ??
unde mai pui ca azi i-am vazut de 2 ori cum se imperechiau fara nerusinare
am luat oul si daca mai face le iau si pe acelea.....sa-si vada de pui intai..
pareri ??
ar trebui sa le lasi oul.incepe a doua clocire.parerea mea este sa le lasi oul.papagalii mei au inceput urmatoarea clocire cand aveau pui si s'au ocupat si de pui si de oua
deja ma confunt cu o problema
un pui a murit(mai am 4) dar am gasit azi un ou....femela mea a inebunit ??
unde mai pui ca azi i-am vazut de 2 ori cum se imperechiau fara nerusinare
am luat oul si daca mai face le iau si pe acelea.....sa-si vada de pui intai..pareri ??
Ovidiu, ti-am trimis ieri un mesaj. sper sa poti face ceva. eu una zic ca te asteapta o crestere la mana a puilor. in cel mai bun caz, sa-i scoti din cuib, in colivie si sa-i hraneasca parintii.
Bine Suana, o sa-l dau la porumbei, desi i-am dat la Misa si chiar ii place, dar daca nu e hranitor, nu are rost. Cat despre alune, a mancat Yuzu , dar trebuie sa-i dau eu din mana, ca sa nu arunce tot pe jos :hihi:
Ovidiu, ti-am trimis ieri un mesaj. sper sa poti face ceva. eu una zic ca te asteapta o crestere la mana a puilor. in cel mai bun caz, sa-i scoti din cuib, in colivie si sa-i hraneasca parintii.
multumesc de mesaj.....dar puii n-au decat 5 zile
a mai murit un pui desi avea mancare in gusa...mai am 3 .....maine sigur mai apare un ou
Ovi am zis ca o sa te ajut. eu am crescut pui din prima zi in care a iesit din ou. deci? :sol:
Hai sa va mai spun si eu ceva ... Aseara m-am uitat in cuib cand era "schimb de tura"si spre surprinderea mea am vazut nu 5 ci 6 oute ! De unde a aparut ? :hihi: :bang: Poate nu am vazut eu bine ??? Dar m-am uitat in fiecare zi pana vineri seara ... (am fost la o nunta sambata la Ramnicu Valcea iar luni cand m-am uitat erau 5 ... poate nu am vazut eu bine ? si ieri seara :wow: 6 oute !) Voi ce parere aveti ??? Atasam si poze ... FACUTE ASEARA CA SA VAD CA NU VISEZ ...
Deocamdata nici un puiut ! :cry:
Laura felicitari pentru oute . Poate ca totusi va iesi cel putin un puiut dar din ultimele oute pentru ca primele poate nu le-au clocit bine asa ca nu iti pierde speranta ca poate vei fi in cateva zile ''bunicuta'' :bravo:
Uuu ce mititele si dragute sunt Laura! Felicitari pentru ele :heart:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus