1,201 (edited by swanheart 07-05-2010 09:36)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Multumim pentru complimente, fetelor!  :hug:
Mary, cred si eu ca va fi solicitata inventivitatea sotilor nostri... :hihi:  Dar, ce nu fac ei pentru copilasii lor scumpi? Coco e un smecher, stie ca trebuie sa-l cucereasca pe Marius, si reuseste. Aseara a stat ca un porcusor la mangaiat, pe toate partile, iar Marius deja il ia intre maini si il baga in colivie , fara nici o riposta din partea lui Coco  - eu trebuie sa duc munca de lamurire cu el, si sa recurg la santajul cu nuca...

Am invatat sa fluieram dupa fete  :wis:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p-5ELHfidsM[/youtube]

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,202

Claudia, acum ca iti cunoastem sotul si copilasii, nu intri pe topicul dedicat prezentarii forumistilor sa te cunoastem si pe tine mai bine ? big_smile

Simo

1,203

Claudia.....m-a cucerit Coco,mai  ales pe Alexi cand a inceput sa fluiere.Cred ca s-a simtit ,,agatata''.  smile   smile  Reusesc foarte bine sa scoata de la noi tot ce vor.Si noi am facut tot felul de lucruri de-a lungul timpului pentru bunastarea animalutelor.Dar n-ai cum altfel pentru ca ii iubim prea mult.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,204

Simona, m-am conformat si am pus cateva poze cu noi, la sectiunea "Sa ne cunoastem mai bine" - Pozele forumistilor.

Suana, avand in vedere ca baieteii de pe forum au depasit numarul fetelor, trebuia sa incercam o metoda de "agatare". Ma bucur ca a cucerit-o pe Alexi, acum ramane sa vedem si reactia Lorei, poate le cucereste flacaul meu pe amandoua, iar Alex si Paco n-au decat sa invete sa fluiere si ei  big_smile

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,205

Claudia te invidiez e un scump ...   :pup:   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,206

Pe mine ma distreaza chiar primele sunete. Asa trage de fluierat-ul ala...ultima parte vine dupa 3-4 secunde.  smile

1,207

claudia, pe forum nu exista numai Alex si Paco,[ baietei]. sad .... mai este si COCO al meu,,,,,,,,in curand veti afla vesti recente si despre noi,,,,,,,,

1,208

azi m-am dus la petshop si am vazut 2 marele alex si vreau sa imi iau dar daca mati putea ajuta cu niste indicii cum stiu sexul si cum se acomodeaza si o mancare speciala pentru ei

1 nimfa :nimfa: , un caine :caine: o pisica :pisica: si 2 perusi :perus: :perus:

1,209

claudia, cred ca in curand pisicile tale vor invata sa ciripeasca, daca Coco a invatat sa miaune!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,210

Alexi va invita la o portie de morcovel....
http://i41.tinypic.com/16lms5l.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,211

Superba  :bravo:
PS: Alexi imediat vine si trupa nostra mai ales ca avem 4 puisori flamanzi  smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,212

Alexaj, scuze! La Coco al tau ma refeream cand am scris Alex.  :rusine: Mi-am amintit, mai avem si un Koko...
Suana, morcovul e fiert sau crud? Al meu vad ca nu se prea "omoara" dupa morcov. Mar insa mananca fff mult, zilnic.

1,213

Morcovelul e crud si-l primeste in fiecare zi cel putin de 2 ori cand ii aduc iepurasului de mancare.Stie deja si asteapta sa primeasca si ea.Ii palce foarte mult si am observat un lucru interesant,ii mananca doar mijlocul si la urma ramane doar un cerc perfect pe care-l arunca.

1,214

uite asa vreau sa invat si eu copii sa manance legume si fructe mai multe. nu se prea omoara dupa ele. mi-l imprumuti pe Cristal sau Alexi? poate le face pofta. dar nu numai de miezul de la morcov...  smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,215

Mary cu draga inima,daca e pentru o fapta buna asa cum e papatul fructelor si legumelor.Dar poate va luati si voi un mare alex si atunci cu siguranta o sa faceti o salata mai mare sa ajunga la toata lumea.  :hihi:

1,216

numai alexei minunati pe forumul asta...sa va traiasca sa va bucurati de ei.

LORA & LORD

1,217

Si ai mei mananca doar mijlocul de la morcov... cred ca ala e mai bun pentru ei ...

1,218

mai nou am inceput sa ne cataram pe lustra...

LORA & LORD

1,219

lustra aia seamana cu cea din camera mea  :hihi: ! ce haios e micutu`! cum se catara el ca o maimutica!  :hihi:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,220

ionut,lumea sevede mai bine de acolo.Pupam pe Lora...   :pup:
Alexi @Daissy.....convorbiri.  :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HpOsicpC5Rk[/youtube]

1,221

nu se putea fara ca daissy sa se puna in fata camerei smile e un scump si presimt ca o sa se intelaga bine cu alexi.. big_smile sii..le-ai dat drumu amandurora sa se intalenasca?sunt curioasa ce va face daissy..
cat despre alexi are un tril de mi-a speriat nimfele smile sa le vezi intr-un colt al coliviei big_smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,222 (edited by suana 10-05-2010 20:58)

Da,am si poze in care se ,,admira'' una pe alta....   :hihi:  Daissy sta la panda sa vada ce cade de la Alexi.Amandoua primesc bunatati complementare cand mancam dar nu le-am lasat sa se apropie tare una de alta,avand amandoua ,,arme' in dotare,una colti iar Alexi un cioc sanatos de mare....  smile Alexi are un glas rasunator,ai mei sunt obisnuiti si n-am avut probleme nici cand au venit Motatul si Bombonel de la Mary la mine.Nu s-au speriat de ea.

1,223

ce se vorbesc ele doua :hihi: ai mei cand au auzito pe alexi au inceput sa fluiere asa mai timid ca nu se pun ei cu alexi smile
ce triluri frumoase are alexi imi plac ff mult  :heart:

1,224

papagalii se inteleg cu caini...cu pisicile nu prea...
la mine niki cu maxi sunt prieteni buni...maxi a fost primul si cand l-am adus pe niki a fost gelos si asa il fila...dar i-am lasat impreuna cand eram langa ei,binenteles ca niki la ciocanit pe maxi si la maxi i-am tot spus sa fie cuminte si acum cand sunt plecata niciodata nu-l inchid pe niki sunt prieteni buni
in schimb cand merg la parinti il tin doar in cusca ca birmaneza lui maicamea l-ar manca,se urca pe cusca si ca o fiara nebuna musca din grilajul custei

1,225

Ramona ce dulci sunt ele doua    :pup: