1,851

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

oanaa bine ai venit.E foarte greu sa pierzi un sufletel cald care te-a iubit neconditionat.Aici esti intre prieteni adevarati si sper sa te simti excelent.Si poate o sa-ti iei inca un mic alexei sa-ti fie alaturi.Nu poate nimeni inlocui pe cineva dar iti alina durerea si iti capteaza atentia pentru a putea trece mai usor.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,852

ma gandesc....il las liber din cusca,zboara,n-are nici o problema,intra in cusca mananca,seara se pune la somn,dimineata ...iadul pe pamanat...azi dimineata am cedat si-am mers si l-am prins bineinteles ca m-o stantat l-am bagat in cusca si s-o facut liniste cat de cat...nu-l mai scot sa-l las peste noapte,imi place foarte mult si tin la el la fel de mult,doar ca ma gandesc ca asa poate-i mai bine si pentru el si pentru mine,daca nu se obisnuieste niciodata ?el  o fost luat de langa o femela si "crescatorul" de la care l-am luat ii tine undeva intr-o camera destul de intunecoasa,doar un bec era in camera aia,ma gandesc ca de acolo ii asa speriat,in schimb azi dimineata cand l-am prins nu o mai tipat ca-n gura de sarpe,doar m-o muscat si atat tongue  ....ma gandesc denisa,ma gandesc (sa sti ca are parte de tot ce-i mai bun,incepand de la nisipul de sub picioare si pana la mancare) nu l-am luat sa-mi bat joc de el doar ca ma gandesc ca-i prea matur sa se mai imblanzeasca vreodata si atunci mai bine-l dau si iau puiut....asta o fost marea mea teapa ca vroiam un puiut,m-am grabit sa-l iau ca era ziua lu tata-miu si n-am mai stiut...cu guler ii pui sau matur stiam doar ca-i mascul si na l-am vazut si pe el l-am vrut si ....m-am grabit...oricum ii ok,ii frumos,tin la el doar ca daca ar fi putin mai bland....ar fi de vis

1,853

scuza-ma ca sunt indiscreta.dar de ce vrei sa dai papagalul,chrisvalentin?merci mult suana:*nimeni nu o sa inlocuiasca amintirea copilasului meu

1,854

chrisvalentin cat are??

Adaugat: 09-05-2010 13:57

adica are gulerul format??

Max-aratinga nanday

1,855

oana ii foarte fricos si galagios cand il las liber...plus ca nu putem pune mana pe el...seara daca-l las liber a 2-a zi dimineata ii nebunie tipa si zboara din colt in colt...vreau sa pun si eu mana pe el,sa fie mai bland,dar eu si cand ma apropii de cusca sa-i schimb apa se agita in draci pe acolo...ii foarte fricos si matur de aia l-as schimba.

1,856

orice varsta ar avea un papagal el poate fii imblanzit.adevarul e ca dupa varsta de 3 anisori e mai greu.pentru problema cu galagia sunt mai multe rezolvari:o paturica pusa peste colivie il poate linisti.alta solutie ar fi o oglinjoara(dar din cauza ei tie nu o sa iti dea prea multa atentie) iar apoi iti recomand sa lasi televizorul deschis ori radioul.dar vezi ca micilor alexanderi nu le plac zgomotele la intensitati mari.de asemenea daca papagalii urla mult inseamna ca vor sa atraga atentia stapanilor

1,857

da are guleru format si ghearele nu sunt roz...sunt asa mai nush cum ...se vede ca-i matur...dat eu am omis aspectul asta cand l-am luat si m-am tapit,credeam ca-i pui...dar nu este.

Adaugat: 09-05-2010 14:02

oglinjoara are,dar cred ca o scot ca nu prea ii da mare importanta,cred ca are peste 3 ani dupa parerea mea,e foarte ok cand este in cusca,cand este afara atunci nu ii ok,n-are zgomote la intensitati mari...decat tv prin preajma,cand e in cusca parca-i in parametri normali smile afara-i nebunia...si nu prea l-as tine in cusca ca mi-e mila de el....dar afara mor eu  :hihi:    sarut mana pentru sfaturi.

Adaugat: 09-05-2010 14:06

ma mai straduiesc cu el,nu-l dau incercam toate variantele posibile...n-as vrea sa-l dau sincer...dar as vrea sa pun mana pe el,sa stea pe umar si din astea...la momentul actual ....sunt doar vise frumoase

Adaugat: 09-05-2010 14:08

gulerul este format cam asa cum il avea rocko a lui oana

1,858

daca il ai de putin timp nu il lasa sa se plimbe prin toata casa.cu incetul sa se plimbe intr-o camera,peste o saptamana sa aibe acces la doua camere si tot asa.e normal sa se comporte asa.rocko al meu a fost un dracusor: un an de zile nu m-a lasat sa il ating si m-a trimis si la spital.de doua copci am avut nevoie:))nu spun ca asa va fii si in cazul tau dar depinde foarte mult de fostul sau stapan.uite papagalul meu a evadat de la un crescator si timp de doua luni de iarna a ratacit prin oras.am aflat de la crescator ca a aruncat cu tot felul de chestii dupa el sa il prinda.dupa ce am aflat nu am mai vrut sa i-l dau inapoi.s-a acomodat greu cu noi.era foarte sperios.dar apoi am ajuns sa nu mai scap de el:ma urmarea peste tot si ma tot ciupea usor de mana ca sa-l mangai.crede-ma merita sa ai rabdare.cu atata dragoste te rasplateste...nu-ti mai spun ca cateodata dadea in jumate bucatica de mancare pe care io dadeam si imi punea in palma ca sa pap si eu.sau decojea seminte si imi dadea interiorul mie.o sa fii uimit de inteligenta lui

1,859

:hug:  :heart:  :floare:

Adaugat: 09-05-2010 14:24

:pls:  sa dea D-zeu    :hug:  :heart:  :floare:

1,860

oana bine ai venit  :hug:  Imi pare foarte rau pentru sufletelul pierdut sincere condoleante.
chrisvalentin ar fi pacat ca sa il dai mai bine mai incearca ai rabdare cu el si vei vedea ca nu o sa-ti para rau  wink

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,861

big_smile  :perus: o sa te descurci.doar nu te astepta la efecte imediate.uite lasa-l pe el sa vina la tine.mananca in fata lui ceva ce ii place.o sa ii captezi atentia dar o sa ii fie prea frica sa vina spre tine.repeta asta cateva zile la rand dar asigurate ca vede ce mananci.o sa vina incet,incet spre tine.daca nu, apropie mana cu mancarica de el.daca zboara nu il forta.daca te musca rabda si pune gheata pe mana:))dar sa nu il certi ca simte.e ca un prunc,sa stii

imi pare bine sa te cunosc si pe tine estera :rusine: :hug:

1,862

off iar m-a pus mami pe umar

Max-aratinga nanday

1,863

Vaii ce scumpic e si cuminte. Sa va traiasca  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,864

ce dragut e :bravo:

am o rugaminte.eu sunt din baia mare si e un singur crescator aici.cunoasteti crescatori prin apropiere?sunt dispusa sa merg pana in cluj,arad,oradea pt un exemplar.doar sa imi spuneti voi niste nume de crescatori in care aveti incredere.avem niste mici alexanderi prin pet shopuri dar nu vreau sa cumpar din magazine.nu au carnetele de sanatate

1,865

oanaaa wrote:

am o rugaminte.eu sunt din baia mare si e un singur crescator aici.cunoasteti crescatori prin apropiere?sunt dispusa sa merg pana in cluj,arad,oradea pt un exemplar.doar sa imi spuneti voi niste nume de crescatori in care aveti incredere.avem niste mici alexanderi prin pet shopuri dar nu vreau sa cumpar din magazine.nu au carnetele de sanatate

www .pasari-exotice.com. Oti

^ :heart: Ello :heart: ^

1,866

cunosc,dar nush daca am voie sa-ti spun aici sa nu fie considerat reclama,cunosc unul de pe langa arad si pare serios din ce-am vazut.   http://pasari.sunphoto.ro/atentie    oti il cheama.

mi-o zis ca puiutzi de micul alexandru ii are disponibili doar la sfarsitul lui mai si aia care-s crescuti la mana zice el 500 ron si cei din cusca 250 ron,azi l-am sunat.

1,867

Este acelasi..  :k:

^ :heart: Ello :heart: ^

1,868

da am vazut dupa ce-am scris  :sanatate:

1,869

multumesc o sa il contactez.vreau un mascul,implicit nu pui.sa aiba cam 2 anisori si o sa ma chinui putin cu domesticitul

1,870

de cenu vrei un pui, ca e mai usor de dresat si o sa il ai mai mult timp cu tine!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,871 (edited by chrisvalentin 09-05-2010 18:44)

Oana ti-l dau eu pe rocco smile daca vrei mascul ca eu vreau puiutz
Tel meu 0727703802 call meu si vb

1,872

eu sunt pe ideea ca un pui trebuie sa stea cu mamica pana la 7,8 luni.iar daca crescatorul iti da unul de 3 luni e inconstient.si ei,ca si oamenii au nevoie de parinti.chrisvalentin nu pot accepta.crede-ma o sa regreti daca il dai.in plus vreau un puiut de doi anisori.eu mi-am dat pisicuta pt ca era prea agresiva si atata am bocit dupa ea.uite imi notez numarul tau si ti-l dau si pe al meu 0726010531.mai incearca sa te imprietenesti cu el.precis o sa reusesti.daca nu,mai povestim!:*

1,873

ok multumesc frumos cum vrei tu...te sun daca ii ceva,poate-mi mai povestesti una alta...

1,874

oricand.vreau sa ma tii la curent cu evolutia baietelului tau

1,875

sarut mana,esti o mare doamna  :floare: