6,226

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Mary nu sunt singurii eu am avut un bonsay si in cateva minute cat m-am dus pana in bucatarie mi l-au chelit si nu a mai ramas nimic a trebuit sa il arunc  .... 

Ovidiu multa bafta cu puiutul   :pup:

Laura asteptam cu nerabdare  vestea primului venit :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

6,227

Care din voi ar avea primul puisori de motzatzi? Vreau si eu iubitzica pentru Mango...si cea mai mare incredere as aveao in voi + ca nu gasesc mai micutza decat el nicaieri...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,228

heii :heart: paco din nou s-a apropiat de mine si m-a pupacit iar la randul lui m-a lasat sa-i dau niste ventuze :buzz: :buzz: ...
ii plac buzele mele :rusine: dar nu stiu de ce ii e atat de frica de mana mea sad

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,229

Daca nu am incurcat eu socotelile pe duminica sau luni ar trebui sa vina primul puiut ! Sper sa fie fertile toate ca sa pot sa dau si la altii wink
M-am uitat acum 5 minute in cuib pe o gaurica si Sonny o ciugulea pe Ally stand pe oua si ea pe el smile smile smile E prima oara cand ii vad si eu ! Cred ca sunt pudici ... :angel: smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,230

Motzatzi pudici smile) ce tare  :heart:  se iubesc mai ceva ca oamenii

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,231

la noi usa de la sufragerie sta mereu inchisa. cum o uit un pic deschisa, ei sunt in flori. si acum i-am alungat si am inchis usa. puiutii nostri sunt bine, parintii au grija de ei . Perluta doarme noaptea in cuib  si ii incalzeste.
Laura, oul fiert se da simplu, nu-l amesteca cu nimic. doar dat pe razatoare. poti pune putin pesmet peste el, dar putin. ovomixul se da asa, nu amestecat cu altceva. poti sa le mai dai cate putina paine si branza de vaca dulce. atat. nu legume si fructe. pana cresc puii.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,232

oviliv79 wrote:

ma laud si eu...azi am auzit piuit  in cuib la nimfele mele:heart:...abia astept sa coboare parintii,ca sa arunc o privire big_smile

felicitari pt puiut, acuma sa iasa si ceilalti din oua si sa fie sanatosi.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

6,233

mersi....oricum,acum pot confirma....am pui de nimfa  :blb:   nu am reusit sa vad inca pentru ca erau tatal cu ei si facea urat la mine  big_smile

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

6,234

Si uite ce frumos stau eu la pozeee  :heart:

Adaugat: 07-05-2010 19:26

Si pe rufele care stau la uscat big_smile

6,235

ce frumos:) pun si eu cateva

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,236

Vai ce dulcic e cum sta el pe cutia de suc  smile si in a doua poza parca se si intinde  :heart:   :nimfa:

6,237

Vai ce frumuseti aveti voi sa va traiasca  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,238

uitati nimfulina mea  smile

1 nimfa :nimfa: , un caine :caine: o pisica :pisica: si 2 perusi :perus: :perus:

6,239

Uuu ce blandutza e de sta pe mana  :heart: sa.ti traiasca  :pup:

6,240

multumesc mult bubbles  :pup:  cand am luat-o eu musca,tipa si nu statea deloc,nu mai puteam si am ajuns la concluzia sa ii tai aripile dar nu puteam deoarece imi era atat de mila asa ca m-am gandit sa am multa rabdare si uite rezultatul  :heart:

1 nimfa :nimfa: , un caine :caine: o pisica :pisica: si 2 perusi :perus: :perus:

6,241

Cat timp ti.a luat? smile

6,242

mai mult de un an maxim 2 dar mai putin de 2 ani,tie cat timp tia luat sa o dresezi?

6,243

refluxy e foarte draguta si blanda nimfa ta sa-ti traiasca  :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,244

Pai inca nu am reusit...il am pe Mango din decembrie deci de 4 luni si un pic....si ca sa il pot atinge trebuie sa il prind cand e mai adormit, si culmea ca atunci cand il pun pe pieptul meu si il mangai sau il tin asa in palma sta la mangaiat si pupat...daca ma aproprii de el cu mana sau sa il pup si nu e in mana mea nu sta, fuge....

6,245

multumesc mult estera,si bubbles e balnd al tau numai ca trebuie invatat,are oglinda?sa o scoti cat il dresezi,ca al meu se pupa cu oglinda si i-am scoso si a fost mai receptiv la mine,asigurate ca e liniste in camera sa iti dea atentie numai tie,nu il forta,vorbeste incet si bland si nu fa miscari bruste,zambeste cu dragoste la el,ademenestel cu ceva ce ii place(mancare),tinel in mana cateva minute si sa il pupi,mangai si sa vorbesti cu el si drept recompensa sa ii dai ceva,eu sunt sigura ca tu faci tot posibilul si ca unele lucruri din ce am zis aici deja le faci,dar rabdare multaaa, eu asa am reusit sa il invat pe al meu  :pup:

6,246

Da am rabdare, si cu oglinda nu e problema...nu se pupa...o roade si se bate cu ea...o sa pun un filmulet smile

6,247

eu stiu ca ai rabdare ca toti oameni au cand e vorba de un micut papagal si al meu rodea oglinda si se batea,tipa la oglinda,dar la mine cand se batea cu oglinda devenea mai violent,chiar daca sta cu oglina(el are instinctul de a crede ca e o alta nimfa acolo si pe tine nu o sa te mai bage in seama(cel putin asa a facut al meu,si eu una deabea astept sa pui un filmulet  :heart:

6,248

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VoNAh1KtxIA[/youtube]

Adaugat: 07-05-2010 22:54

La asta cu violenta nu m.am gandit....si in filmulet l.am prins foarte putin...daca el crede ca in oglinda este alta nimfa, cand ii iau pereche ce Dumnezeu fac? Daca o bate....acolo...m.am cam panicat smile

6,249

foarte frumos nimfutu tau nu pare prea agresiv dar mie mi se pare ca izbucneste,statea nemiscat si dupai zuppp la atac ,m-am speriat, pai nu cred ca ar avea probleme la pereche dar s-ar putea sa o bata putin la inceput,al meu asa face,am fost la o prietena,si ia are o nimfuta si i-am pus impreuna si al meu a inceput sa faca urat la ea,sa o bata si sa tipe la ea,dar acum s-a mai calmat umpic  :wis: oricum el cu oglinda s-a dezobisnuit doar el se duce la oglinda cand vrea sa doarma dar in rest,sta cu mine

Adaugat: 07-05-2010 23:04

oricum tu nu trebuie sa te sperii
eu ti-am zis cum face al meu dar  poate al tau nu face asa

6,250 (edited by suana 08-05-2010 00:35)

nimfa wrote:

ma poate ajuta cineva sami spuna si mie ce sex are papagalul meu nimfa ?

Ma distreaza ca nimeni nu si-a dat seama ca aceasta poza se repeta si utilizatorul initial si-a facut o clona.Intri din nou aici cu multe sfaturi intelepte si vrei sa-ti bati joc de cei care au papagali si de noi ,in general,draga refluxy.Nu stiu,asa ca idee,nu era bine sa schimbi macar poza....sau crezi ca toti am cazut in cap???? Pagina 239 din topic este edificatoare.Cert este ca ai fost banat si vei fi in continuare oricate clone iti vei face.Putin bun-simt n-ar strica.
PS:ca o curiozitate s-a transformat nimfa ta in baiat peste noapte.Normal sa se bata daca ai fost la o prietena si ai pus-o cu alta fetitza.Zau asa.....Te credeam mai destept/desteapta,habar nu am ce esti,poate te transformi si tu din el in ea sau invers.
http://www.4animale.ro/forum/topic4-des … -p239.html

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: