6,201

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

refluxy, eu te-am inteles. nu trebu sa te superi daca cineva nu intelege. se intampla ceva ca toata lumea este agitata. of. hai sa punem poze cu nimfele noastre sa mai inveselim un pic forumul si sa trecem cu vederea lucrurile care ne deranjeaza . sa ne punem in locul celui care a scris si sa vedem ce nu a inteles. da?
Puf al meu la plimbare. umbla toata casa si mi-a rupt toate frunzele la o cala din sufragerie. au o obsesie . toaca toate frunzele la flori. tot ce prinde. nu le mananca, le rupe si le lasa. pana ma trezesc dimineata, ei i-si fac de cap.  :sol:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,202

ce scumpic este sa-ti traiasca :pup:
PS: Ma topesc dupa nimfele cu fata alba :hihi:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,203

multumesc Estera. si mie i-mi plac tare mult.

- Mary-

6,204

refluxy wrote:
bicica wrote:
refluxy wrote:

buna,am urmarit discutia voastra si sunt de acord cu didika1 eu sunt impotriva veterinarilor eu de cate ori m-am dus la veterinar mi-au vindecat papagali mei dar depinde de fiecare

pai te cam contrazici in comentul asta..ti-au vindecat papagali dar esti impotriva lor?cum esti de acord cu didika1 ca ea a zis ca a pierdut 2 papagali din cauza veterinarilor... :sol: nu mai inteleg nimic...

Ma scuzati dacanu m-am facut destul de clara,deci eu am unveterinar langa blocul meu care se pricepe la animalele de companie si am incredere in el,dar 90%din veterinari sunt buni numai la caini si pisici,am intalnit destia,dar doar unul de incredere pe care il stiu,am inteles foarte bine ce a zis didika1 si eu era sa imi pierd un papagal rosella din cauza unui veterinar :sol: sper ca m-am facut inteleasa

nu am zis cu rautate doar ca nu intelegeam de care parte esti :pup:  eu inca nu am avut treaba pe la veterinari si sper sa fie totul bine si sa nici nu am..bine ca am gasit acest forum de unde pot invata o gramada de lucruri utile si multumim celor care ne impartasesc din experienta lor :pup: :sanatate:

:floare: Georgiana :floare:

6,205

Revin cu intrebarea :
Ce parere aveti este destul de spatioasa o colivie de L=50cm, l=40cm si h=50cm pentru o nimfa ?

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

6,206

da, este mare pt si 2 nimfe e cat a mea

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,207 (edited by miky89 05-05-2010 22:01)

Hello...de cateva zile am si eu o nimfa :heart: (cred ca e fetita) are 2 luni si as vea sa stiu ce sa fac ca sa o dresez sa stea macar pe deget, pentru inceput. Nu e deloc sperioasa, e foarte atenta cand vorbesc cu ea. Am incercat in fiecare zi sa bag mana in colivie sa se obisnuiasca cu mine si azi am atins-o un pic si m-a hasait si a dat sa ma ciupe..noroc ca nu stie sa muste.am lasat-o sa ma ciugule putin. Nu o fac sa se sperie de mine asa, nu?

6,208

miky89 wrote:

Hello...de cateva zile am si eu o nimfa :heart: (cred ca e fetita) are 2 luni si as vea sa stiu ce sa fac ca sa o dresez sa stea macar pe deget, pentru inceput. Nu e deloc sperioasa, e foarte atenta cand vorbesc cu ea. Am incercat in fiecare zi sa bag mana in colivie sa se obisnuiasca cu mine si azi am atins-o un pic si m-a hasait si a dat sa ma ciupe..noroc ca nu stie sa muste.am lasat-o sa ma ciugule putin. Nu o fac sa se sperie de mine asa, nu?

buna. rabdarea si respectul fata de nimfa este cel mai bun mod de a o imblanzi. important este sa te imprietenesti cu ea sa capete incredere in tine si o sa vina de buna voie. nu trebuie sa o stresezi si sa o fortezi. daca intinzi mana spre ea mai mult o sperii. daca o lasi libera pe afara si sa vina la tine, vei avea succes mai rapid.

- Mary-

6,209

I-am lasat portita deschisa la colivie, dar nu iese..si ca sa nu o speri nu vreau sa o scot eu cu forta. Ma gandeam sa nu se indeparteze mai mult de mine daca o las libera prin camera. Oricum suntem la inceput si inca ne cunoastem, o sa am rabdare cu ea, dar ma gandeam daca stiti niste trucuri sa ne apropiem mai repede big_smile

6,210

miky, stiu ca esti nerabdatoare dar o sa fie bine. cu cat are mai multa libertate, cu atat va avea mai mare incredere in tine. acum nu o sa iasa din colivie. este seara si ei dorm. cei care stau pe afara, seara intra singuri la culcare. precum ai mei. eu am o pereche de un an si jumatate, care nici acum nu stau la mangaiat, dar vin si mananca cu mine din farfurie si stau pe spatele meu.  cand stam la calculator le puneam seminte pe birou si veneau. dar nu incercam sa pun mana pe ei ca fugeau. si asa vin langa mine. este greu, dar cu rabdare. cand esti acasa , las-o libera.

- Mary-

6,211

Nu, pai colivia e deschisa mereu, de 2 zile...probabil inca se acomodeaza.e asa haioasa ca vrea sa iasa dar isi face curaj inca. o luam pas cu pas vedem ce se intampla.mersi pentru raspunsuri smile

6,212

cu placere si rabdare. totul este sa te faci ca nu o bagi in seama. si va iesi.

Adaugat: 05-05-2010 23:47

nu scrii pana nu ma iubesti un pic...

- Mary-

6,213

mary intotdeauna ma uimesti cu poze asa de haioase,m-as uita la el toata ziua smile
daca nu te deranjeaza intrebarea:cate nimfe ai pana acum? :bravo:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,214

ce haioasa e nimfulina! si ce hotarata! nu te lasa deloc sa scrii! :k:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,215

si ca tot mi-a facut mary pofta de poze pun si eu cateva cu rockerii mei :bang:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,216

ma laud si eu...azi am auzit piuit  in cuib la nimfele mele:heart:...abia astept sa coboare parintii,ca sa arunc o privire big_smile

http://oviliv79.sunphoto.ro   -----Ovidiu----

6,217

mary e foarte frumos motatul tau. cata iebire poate sa ceara el...bine ca are cine sa ii ofere :hug:
ovidiu iti tinem pumnii sa gasesti un puiut

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

6,218

Mary e foarte dulce poza, plina de iubire asa big_smile
Miky bine ai venit si sa.ti traiasca motatul :heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

6,219

multumim pt complimente. si ca sa vedeti cat de cuminti sunt motatii mei va arat ce am gasit eu cand am ajuns din oras.
asa arata floarea , care inainte avea cam 20 de frunze si inculpatul cu ciocul verde. i-mi venea sa-l mananc. are o manie pe florile mele. si " Sperluta " mea la fel. le taie frunzele. nu mananca.

Adaugat: 06-05-2010 17:27

Didika, acum am 9 nimfe. 2 adulti, 3 pui majori si 4 pui mici. cei mari pleaca de acasa foarte curand si raman cu parintii, Mago si puii care mai au de crescut.

- Mary-

6,220

nimfa185 wrote:

da, este mare pt si 2 nimfe e cat a mea

ok ms mult inseamna ca o sa aiba loc destul de joaca big_smile
Oricum mai astept pareri smile

Adaugat: 06-05-2010 17:29

Ce poze superbe sa va traiasca la amandoua nimfele :pup:

6,221 (edited by crazyang3lc 06-05-2010 17:50)

deyseby wrote:

multumim pt complimente. si ca sa vedeti cat de cuminti sunt motatii mei va arat ce am gasit eu cand am ajuns din oras.
asa arata floarea , care inainte avea cam 20 de frunze si inculpatul cu ciocul verde. i-mi venea sa-l mananc. are o manie pe florile mele. si " Sperluta " mea la fel. le taie frunzele. nu mananca.

vaaaaaaaii,ce ti-a facut la floare! smile Ti-a "chelit-o" de tot... smile
Sau mai bine zis....i-a facut freza.. smile

^ :heart: Ello :heart: ^

6,222 (edited by flyaway70 06-05-2010 18:27)

Sa vedeti unde ne placea noua sa stam si sa dormim ! (asta pana sa avem outele) :hihi: Ea dormea si el atipea si mai deschidea ochii sa vada ce se misca in casa ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,223

Ce scumpici sunt :pup: Cum se descurca cu outele le clocesc bine ? smile

6,224 (edited by suana 06-05-2010 19:21)

Mary nu stii tu ce ajutor de nadejde o sa aiba Seby la lectii.Poate sa-l ia cu el la ore si nu poate fi acuzat de copiat.  smile smile smile
Smecherii astia ai tai sunt decoratori de flori. E si asta o arta.... :k: 9 papagali am si eu....vezi suntem la egaliate.Ii pup pe toti.
Laura.....vezi lumea mai bine de acolo de sus...pardon de jos. smile) Sunt tare scumpi,pupam dulce.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,225 (edited by flyaway70 06-05-2010 19:30)

Eu zic ca bine . Pana acum , Sonny ziua nu se misca din cuib decat cand il schimba Ally si atunci nu sta mult ... Noaptea Sonny dormea pe scarita sus , dar acum doarme sub patul nostru ! M-am si speriat ieri dimineata ! :hihi:
Nici nu prea mananca ... si in afara de ou , mix de seminte si batoane facute dupa reteta lui Ilove ...nimic altceva ! Le-am pus si ovomix amestecat cu ou si nu se ating de el ... a gustat un pic Sonny . Ea nici nu vrea sa auda ! hmm Ce o sa dea la pui sa manance , ca pe duminica-luni ar cam trebui sa iasa primul pui sad sad :pls:
Multumesc Ramona ! Si noi pupam dulce cioculete si boticuri ! :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: