Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
raluca246, zebrutele tale sunt amandoi masculi!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
raluca246, zebrutele tale sunt amandoi masculi!
puii mei au 1 luna de zile si vreau sa stiu cand incep sa li-se coloreze penele si ciocul ? :bravo:
ozy la ai mei au inceput sa li se coloreze ciocu si au fix o luna azi pe 30!
Zebutele mele de cand dorm in cuibulet le merge burta foarte tare si nu stiu de ce. :sol:
cum adica le merge burta?
Pai iam vazut cand au facut si curgea asa ca apa :wow: inainte faceau normal dar de vreo doua zile fac asa si mie frica sa nu aiba ceva.
tu crek ai vrut sa spui ca au scaunu moale
nu ca le merge burta tare
estera nu mai fii asa din orice sa ti se para ca au patit ceva o sa vezi ca o sa scoata ditamai ghaniatu pe perioada cand clocesc ) sa nu te sperii
stai linistita estera...ca si alor mei li se mai intampla!
Va multumesc mam mai linistit nu am mai avut niciodata zebrute si habar nu am cum se manifesta si deaia tot intreb scuze :rusine:
Nu e nimic, estera!
estera de multe ori ies moale si din cauza verdeturilor daca in caz leai dat , tiau facut vreun ou pana acu sau tot mai lucreaza la cuib ???
Nu le-am dat deloc verdeturi numai meniul lor si le-am us cadita sa faca baie in rest nimik ca mi-a fost frica sa le dau ca am vazut ca au diaree . Inca nu au facut niciun out sau nu am vazut eu :ironic: dar isi petrec foarte mult timp in cuib si lucreaza la el intruna iar noaptea dorm acolo amandoi
Nu le-am dat deloc verdeturi numai meniul lor si le-am us cadita sa faca baie in rest nimik ca mi-a fost frica sa le dau ca am vazut ca au diaree
. Inca nu au facut niciun out sau nu am vazut eu :ironic: dar isi petrec foarte mult timp in cuib si lucreaza la el intruna iar noaptea dorm acolo amandoi
cred ca se poate sa apara scaunul moale si pt. ca le dai numai menuil lor.
ce-ar fi sa incerci ou fiert bine bine si apoi pisat tot?[bineinteles,fara coaja]
pune-le intr-o varfurioara pe fundul coliviei,asa isi mai iau si ei vitaminele necesare,mineralele etc..
in perioada asta depun un efort mare iar tu trebuie sa-i ajuti cum poti mai bine.
Pai le-am pus de cateva zile ou fiert si morcov si au mancat tot dar de cand iam vazut ca au probleme nu le-am mai dat nimik in plus ca sa le treaca. Mentionez ca au diaree tot mai tare astazi au facut numai apa (
consulta repede un veterinar daca esti asa ingrijorata! :k:
Astazi zebrutele mele au facut primul out :bravo:
Vad ca le-a mai trecut diareea aproape ca fac normal ca le-am dat apa de la orez fiert si orez fiert
Astazi zebrutele mele au facut primul out :bravo:
Vad ca le-a mai trecut diareea aproape ca fac normal ca le-am dat apa de la orez fiert si orez fiert
succes cu outul Estera :succes:
Multumesc
Adaugat: 04-05-2010 19:45
Azi au facut zebrutele al doilea out si vad ca s-au pus pe treaba ca le clocesc intruna ori amandoua ori pe rand
bafta estera!
Multumesc
Adaugat: 05-05-2010 10:02
Elly pe oute
Elly pe oute
ce haioasa e :blb: :k:
Da
Adaugat: 05-05-2010 12:22
O poza cu primele doua oute ale zebrutelor
estera felicitari :bravo: .succes cu ouale
Multumesc
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata