Aseara si-a facut curaj sa vocifereze in prezenta noastra, chiar daca inca nu pronunta prea bine: "da pupic". Dar e evident ca asta vrea sa zica. Cand am filmat nu mi s-a parut atat de intunecat, adica eu il vedeam pe ecranul camerei, insa vad ca pe video se vede tare rau. Dar de auzit se aude...
Ma surprinde papagalul asta, invata extraordinar de repede orice, eu il iau pe umar si ii zic "da pupic" de cateva ori, el ma pupa si acum vad ca incepe sa repete. I-am fluierat lung (cum fluiera baietii dupa fete) sambata dimineata, de vreo 5-6 ori. Ieri dimineata l-am auzit si pe el, fara ca de sambata sa mai auda acel fluier. De mieunat, nu mai zic... Cea mai tare faza e ca deruteaza matzele, nu stiu saracele ce se intampla, cand il aud toata ziua mieunand. :hihi:
Mi-e drag de mor, cand il aud cum incearca sa vorbeasca. El pe parcursul zilei scoate fel si fel de sunete, zice "ceau", fluiera in fel si chip, dar aseara avea chef de mieunat si de dat pupici: (de la min 0:30 incepe, practic)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rgazF0fiQ9o[/youtube]
Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster --Claudia--