deedee111 wrote:super ei bine,am aflat si eu ceva nou
,dar chiar nu inteleg eu acum sunt la tara si m-am imprietenit cu gainile mele,stau sa le mangai si cand ma vad(chiar daca dorm)vin la mine si vor sa intru,cand intru stau sa le mangai(mancare le dau dar nu prea vor sa manance)si nu pot sa ma imprietenesc cu propii papagali,cum vine asta? pana si gastele stau sa le mangai pe cioc,cainii nici nu mai zic,cand ma vad ma darma de bucurie,pisicile stau si vin cu mine prin toata curtea,fug de ele si ele fuga dupa mine,si trebuie sa le mangai ca nam ce face(nu ca nas vrea sa le alint dar am multaaa treaba) pana si cand intru la porci si ei stau sa ii mangai(sunt puii voi face poze cu animalele mele si voi pune,dar propii mei papagali nu stau sa ma joc cu ei? simt ca inebunesc
:furios: va rog daca se poate sa imi ziceci de ce ei nu stau la mine si celelalte animale ma iubesc :cry:
Animalele din ograda sunt animale domestice e noraml sa stea sa le mangaii, papagalii sunt animale salbatice si se domesticesc mai greu.
Adaugat: 02-05-2010 20:59
iancumarian wrote:perusii mei naparlesc.Este posibil ca din aceasta cauza ei sa fie putin mai apatici??
Daca nu au vitamine posibil sa fie din cauza asta, iar daca au inseamna ca au patit ceva.
Adaugat: 02-05-2010 21:00
Estera wrote:iancumarian wrote:perusii mei naparlesc.Este posibil ca din aceasta cauza ei sa fie putin mai apatici??
Nu stiu ce sa zic si perusa mea acum naparleste si i se duc dungutele de pe cap dar ma ingrijoreaza ca doarme cu capul atarnat in jos ca si cum ar fi suparata si mai sta din cand in cand infoiata
. De mancat mananca si se joaca dar nu stiu de ce sta suparata :sol:
Nu cred ca e suparata, genul asta de comportament il are si candy a a mea.
Adaugat: 02-05-2010 21:03
anny1997 wrote:De ce unii perusi au ca un fel de inel pe piciorus>?ce semnifica? [cele din petshop?] al meu nu are... si as vrea un inelus din acela pt el.
Inelele acelea sunt un fel de certificat de nastere al pasarilor. 
"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki