6,126

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

:hihi: Da si la tine am vazut da mai zicea cineva, si salata le-am dat si nu o avut nimic.

6,127

cum a spus si mary, sunt diverse pareri pe diverse siteuri. Intreaba un veterinar sau pe cei experimentati de pe site sau din alte parti, pentru a fi sigura!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,128

didika1 wrote:

flyaway sad sunt asa de invidioasa pe tine
si eu vreau puiuti,sau macar unu mic mic sad(

Nu trebuie sa fii invidioasa ! wink Toate la timpul lor ! Stiu ei mai bine cand sunt pregatiti pentru a face oute ! :angel:

ella_costan wrote:

Flay totul o sa fie bine ... si o sa fii o bunicuta tanara ....

Ce mai bunicuta tanara la 40 anul asta !!! :hihi: :hihi: :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,129 (edited by didika1 30-04-2010 19:51)

amber wrote:

Puiutele mele <3
Nimfa185, nimfulitza aceea seamana asa de bine cu Misa mea ca abia le-as distinge :heart:

ce scumpi sunt,sa-ti traiaca.
imi place mult ultima poza :hihi:

Adaugat: 30-04-2010 20:40

fly,eu am 2 baietei,si daia sunt putin trista.
oricum ii ibesc mult si nu i-as schimba smile
m-am gandit sa ii duc pe balcon,dar asta ar insemna sa nu le mai dau drumu,voi ce credeti? smile
a,si in legautura cu frunzele de la papadie :wow: eu nu stiam ca exista frunze la papadie,dak ati putea sa imi aratati big_smile :bang: sunt mai grea de caaap wink

later edit:paco si jake nu vor deloc sa se balaceasca,am incercat cu cadita speciala,cu cana si cu pulverizator,ce ziceti sa le mai fac.paco e murdar pe coada ca deh mananca cu tot corpu el smile oare sa revin la cadita?..sa mai incerc?

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

6,130

sal tuturor...o cunostinta din bucuresti nu mai are timp de nimfa ei...o da pe gratis cu voliera cu tot,cu conditia sa se ocupe de ea cine o ia...eu am 2 perusi,pereke,pe yoyo si kuky...nimfe n-am avut niciodata,desi mi-as dori...atasez aici niste poze, poate imi spune cineva ce varsta si ce sex ar avea....nimfele cum se inteleg cu perusii?sunt agresive cu ei?ar [utea convietui toti 3 intr-o voliera mare?
daca e cineva din bucuresti super interesat de nimfa din iamgine ,sa ma anunte MP

yoyo

6,131

Didika1 , tu ai doi baietei, si eu am doua fetite, si amandoua ne dorim puiuti smile Eu nu vreau fetita si baiat atat pentru pui cat pentru simplul fapt sa-i vad iubindu-se, adica, daca pe mine m-ar intreba cineva cu cine vreau sa-mi petrec restu vietii, cu un baiat sau cu o fata, cu siguranta as alege baiat.

6,132

Smire, ar fi frumos sa-l opresti tu. stiu ca este greu dar este frumos.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,133

buna.am si eu o intrebare...nimfele mele is galbene(cu cateva pene gri).Odata cu inaintarea in varsta se vor face gri?(sau cele cu penaj gri sunt deodata gri)?

6,134

seby wrote:

buna.am si eu o intrebare...nimfele mele is galbene(cu cateva pene gri).Odata cu inaintarea in varsta se vor face gri?(sau cele cu penaj gri sunt deodata gri)?

pai asa cum sunt acum, asa vor ramane. o sa-si schimbe penajul ca asa este normal, dar nu si culoarea penelor.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

6,135

seby, nimfele tale sunt puiuti, sau adulti?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

6,136 (edited by flyaway70 01-05-2010 15:50)

Avem 5 oute !!! :pisica: :maimuta: :caine: :elefant: :heart: :heart: :heart: Avem 5 oute !!! :pisica: :maimuta: :caine: :elefant: :heart: :heart: :heart: Avem 5 oute !!! :pisica: :maimuta: :caine: :elefant: :heart: :heart: :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

6,137

pai nu stiu exact cat au..:D.vanzatorul mi-a spus ca sunt din toamna trecuta, dar nu stiu luna:D

Adaugat: 01-05-2010 17:31

asta e baiatul!

Adaugat: 01-05-2010 17:49

iar asta e  fetita:D

6,138

@flyaway: FELICITARI!!!!!!!                               @ seby: penajul lor va ramane la fel. fetita e mai decolorata ,  dar nu complet galbena! :k:

6,139

poze noi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

6,140

felicitari flyaway,n-ai idee cat ma bucur pt. tine..
nah ce sa fac,daca eu nu am pereche si deci,nici puiuti,ma bucur pt. altii :bang:

6,141 (edited by seby 02-05-2010 07:56)

buna.imi spune si mie cineva ceva despre ,,ritualul de imperechere"" la nimfe>:D

6,142

Ce draguteeee :heart:
Cat ai dat pe colivia aia? big_smile

6,143

240 RON a big_smile

6,144 (edited by amber 02-05-2010 12:56)

La mine in oras vad ca toate-s mai scumpe :ironic: (nimfele costa 90 de lei la pet shop, si la particularu de unde i-am luat eu 100 lei, colivia aia rotunda a fost 215 si o colivie asa spatioasa cam ca a ta, da parca mai urata, 260 ceva de genu)
Si aici o poza cu puiuta mea, sa ma laud si eu putin smile

6,145

amber wrote:

La mine in oras vad ca toate-s mai scumpe :ironic: (nimfele costa 90 de lei la pet shop, si la particularu de unde i-am luat eu 100 lei, colivia aia rotunda a fost 215 si o colivie asa spatioasa cam ca a ta, da parca mai urata, 260 ceva de genu)
Si aici o poza cu puiuta mea, sa ma laud si eu putin smile

sunt fff drgutze nimfele tale amber,la mine in oras nimfele la petshop sunt 90 si 100 de lei ,iar coliviile sunt de la 200 de lei in sus  :nimfa:

6,146

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/specii/nimfa

daca dai click pe linkul asta si dai mai jos ai sa vezi 3 sau 4 pg. numai despre nimfe,inclusiv ce iti trebuie ti.e :wis:

6,147 (edited by amber 02-05-2010 17:17)

Merci Alina. Totusi coliviile mi se par exagerat de scumpe. Defapt totul mi se pare exagerat la pet shopuri, si pe trei spice mici de mei am dat 2 lei, cand ma gandesc cate ai putea strange dintr-o recolta smile Poate ma duc la matusamea in vara asta, ar fi super, ea are recolta de floarea soarelui, grau, are fructe si legume de toate felurile... s-ar infructa puiutii mei de acolo, ce mi-ar tihni, sa le dau un cap intreg de floare sa smulga ei semintele direct, ce mai smile Ahh am uitat sa precizez porumb .. big_smile

6,148

amber wrote:

Merci Alina. Totusi coliviile mi se par exagerat de scumpe. Defapt totul mi se pare exagerat la pet shopuri, si pe trei spice mici de mei am dat 2 lei, cand ma gandesc cate ai putea strange dintr-o recolta smile Poate ma duc la matusamea in vara asta, ar fi super, ea are recolta de floarea soarelui, grau, are fructe si legume de toate felurile... s-ar infructa puiutii mei de acolo, ce mi-ar tihni, sa le dau un cap intreg de floare sa smulga ei semintele direct, ce mai smile

da stiu,la petshop aproape tot e scump...cred ca ar fi in paradisul pt puiutii tai :nimfa:  acolo la matusa ta :sanatate:

6,149

Papam covrigei impreuna....  :hihi:

http://i39.tinypic.com/a2x1l5.jpg
http://i41.tinypic.com/30icq4z.jpg

Trio.....Ma distreaza ca Bombonel e un mare crai.Se tot da la Hanny dar Motatul isi apara onoarea si familia cu strasnicie.Imediat se interpune intre ei.

http://i42.tinypic.com/t884km.jpg
Silverina.... :heart:
http://i44.tinypic.com/166ytkw.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

6,150

Salutare tuturor!
Sunt noua  pe aici, dar pentru ca sunt foarte trista pentru ca mi-am pierdut o perusica as vrea sa stiu daca cineva a mai avut un perus care s-a otravit cu o planta ornamentala si ce a facut in aceasta situatie?
Am avut doi perusi si doar femela a murit aseara,iar masculul e foarte suparat si nu stiu daca e din cauza "pierderii  suferite' sau a ciupit si el si urmeaza sa i se intample acelasi lucru?

Adaugat: 02-05-2010 18:42

acestia sunt cei doi perusi  si din pacate cel albastru a murit!