576

Re: hamsteri pitici

Da, au fost luate amandoua odata, una pt noi, cealalta tb sa o dau cadou, intre timp am renuntat la idee ca ne-am atasat de amandoua. Am declarat una ca una tb sa ramana... Oricum le voi separa zilele acestea, fiecare va avea "garsoniera" ei, ele pot sta separat fara probleme.

Vicky - Mamica fericita

577

Misha, se pare ca maresti din nou familia. ce scumpei sunt.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

578

Daa, sunt 2 simpatice. Ce ma bucura e ca nu necesita atata grija ca pasaretul meu, le fac curat in casuta zilnic, le schimb talasul la 3-4 zile, mancare seara, ne jucam cu ele seara ca atunci sunt active, si gata! Din pacate insa nu au o durata de viata asa mare, max. 2an i:(.

Vicky - Mamica fericita

579

pai de ce sa le separi??? daca le-ai luat impreuna nu'i problema smile macar asa are si ea cu cine "vorbi" :hihi: :hamster:

- Bianca

580

ce ghemulete fumusele de blana ai, misha! sa iti traiasca si sa se faca mari si frumosi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

581

ne mai facem si noi vazuti pe aici daca cumva va era dor de noi big_smile
si ne-am cumparat o noua cusca pt ca din cea cu gaurele scapam pe fiecare zi :blb:

:floare: Georgiana :floare:

582

Foarte dulce e ... sad
Eu nu stiu daca mai vreau hamster vreodata...sau orice...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

583

bubbles wrote:

Foarte dulce e ... sad
Eu nu stiu daca mai vreau hamster vreodata...sau orice...

:hug: eu nu mai vreau sa stau fara un animalut macar in casa fiindca ma ajuta f mult,cand sunt trista ma fac sa zambesc,imi ridica moralul...le iubesc mult :heart:

:floare: Georgiana :floare:

584

bicica wrote:

ne mai facem si noi vazuti pe aici daca cumva va era dor de noi big_smile
si ne-am cumparat o noua cusca pt ca din cea cu gaurele scapam pe fiecare zi :blb:

cred ca e un adevarat paradis pt. el :heart:
sa-ti traiasca :rusine:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

585

astazi neam mai marit familia cu un mic hamster rusesc nu am rezistat cand am vazut cat sunt de draguti  :heart:  maine o sa pun si poze cu el app este baietel

586

sa-ti traiasca micutul ..
asteptam poze :*

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

587

unde este Doby?  Dany hai cu poze. ce faci?

- Mary-

588

poze cu micul  :hamster:

589

Vai ce frumusel e  :heart:  Sa-ti traiasca yo_dan si sa te bucuri de el  :bravo:   :hug:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

590

multumesc  :merci:

591

uite-l si pe dobbytsa.  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

592

ce frumos este sa iti traiasca  :heart:

593

Dan, se pare ca ai si tu un grasun pe cinste. sa-ti traiasca.
Uite-l si pe Dobbyta al meu. ce frumos sta el la poze si ce curios ca si cum ar intreba" ce vrei". in poza a doua. pupam blanosii grasuni.

- Mary-

594

multumesc mary  :merci:  :hug:

595

Buna, nu am mai intrat de mult pe aici deoarece nu mi-a permis timpul, vreau sa va adresez o intrebare, se poate face baie hasterului? deoarece are blana uleioasa, daca se poate cum sa procedez?
Daca nu se poate ce alte metode de a curata hamsterului sunt?
Multumesc:D

:hamster: My name is COdY tongue

596

Din cate stiu eu cand are blana uleioasa este semn de boala....se comporta normal?

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

597

Da, este activ mannca, doar ca i-am dat seminte mai uleioase in ultimul timp nuci, si alte cele dinacelea crude

598

A...nu stiu ce sa zic de baita dar nu cred ca este indicat...ca ei se spala singuri....schimba.i hrana poate isi revine, adica sigur isi revine big_smile

599

nu e bine sa faci baie la hamsteri..si eu am avut prob asta cu una din femelele mele (cea care a atacat-o pe cealalta) si le-am schimbat mancarea ca deja incepuse si la aia sa aiba blanita mai uleioasa..si totul e fost ok dupa ce le-am scimbat-o ..acum mancam papaica de la vitakraft si suntem multumite  :k:

- Bianca

600

Ok, multumesc de sfat big_smile
Atunci le-o schimb si eu
deci de la Vitakraft, imi puteti da si o poza ceva ? multumesc