Bun gasit tuturor,
desi pana acum nu am scris, am citit intreg topicul, si am considerat ca e cazul sa echilibram balanta - erau cam multe fetite aici, si baieteii nu le faceau fatza. 
Coco, baietelul din anuntul lui Boeing este acum al nostru (unii useri ne "cunosc" deja de pe un alt forum). S-a acomodat foarte bine, parca ne-am fi cunoscut dintotdeauna, vorbeste cand vrea el (in special dimineata si seara - intreaba "Ce faci, Coco"?), mananca aproape non-stop - cu siguranta va fi un grasan, si tipa cand ti-e lumea mai draga... Daca s-ar putea, ar sta cocotat pe noi toata ziua, mai ales pe sotul meu, pe care fara indoiala, il prefera.
Cateva poze cu nebunaticul:
Adaugat: 29-04-2010 14:04
Papam seminte germinate:
Adaugat: 29-04-2010 14:07
S-a imprietenit si cu maica-mea, desi a vazut-o doar de 2 ori. De altfel, e prietenos cu oricine... Ti se urca in cap, la propriu.
Aseara a venit sa il vada nepotica vecinilor de jos, si s-a catarat la ea pe umar si i-a mancat seminte din palma.
Edit: Am uitat sa spun, deja are instincte de imperechere: imi calareste mana, isi impinge capsorul intre degetele noastre, scoate niste sunete specifice...
Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster --Claudia--