1,051

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Ce draguta e Lora a ta,ionut :heart: Acum sa o vedem in actiune cum te bate la fotbal smile

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,052

Foarte draguta .
PS: Si ce daca sunt fata nu am voie sa joc fotbal smile o sa il bat pe Ionut veti vedea voi.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,053

ionutfinch wrote:

ii arat eu lu' Ionut care e treaba cu fotbalul :blb:

Ce te uiti asa? Exista fotbal si pentru fete!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,054

Foarte bine Lora. :bravo:  :bravo: :bravo: Arate-le tu  ce stiu sa faca fetele frumoase. :pup: :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,055

bravo lora invatai tu minte sa nu se mai puna cu puterea fetelor :sanatate: :hug: :bravo:

1,056

cum trag fetele pentru fete...pe mine nu ma apara nimeni smile smile smile

LORA & LORD

1,057

ionutfinch wrote:

cum trag fetele pentru fete...pe mine nu ma apara nimeni smile smile smile

Hai ca nu te las singur, ii mai trebuie o poarta sa aiba unde suta smile
Salutari. Oti

Crescatorie papagali. Oti

1,058

haaa nimic nu se compara cu puterea fetelor smile :heart: :muscle:

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

1,059

Povesti cu Alexi....  :hihi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zt-H9PyzbyI[/youtube]

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,060

ce sa va spun,,,,,,,,,a venit VOLIERA!!!!!!!!!!!!!!! super mareeeeeeeeeee!
dar........... cat de incantata eram ca vine,,,,,,etc,,,,,,,,,cam atat de rau imi pare acum.......
cu toate ca stiu ca e ceva trecator,,,,,,,,,,,,ca va fi ffff bine, ca necesita timp  de acomodare......
NU O ACCEPTA COCO!
nu a vrut sa intre in ea, s-a speriat de cand am bagat-o in camera, de terasa nici nu mai spun-daca il apropii de ea, imi fuge , se zbate,,,,,,,
l-am bagat ieri in voliera, nu a mancat prea mult, ca sa bea apa- l-am scos si i-am dat din dop
seara, la culcare, cred ca 30 minute s-a chinuit pana a adormit, nu mai vroia sa stea pe bat,,,,,,,
i-am pus toate jucariile lui in ea,,,,,degeaba,,,nici nu se uita la ele
cand l-am scos de acolo....a stat numai langa capul nostru,,,,,si se uita la locul unde era colivia lui.imi venea sa plang.....
DAR,,,,,,,,,SUNT SIGURA CA , INCET-INCET.....NE VOM ACOMODA,,,,,,

Adaugat: 27-04-2010 07:10

Ramona, e haioasa foc , Alexi!Si smechera, bineinteles-face orice sa iti atraga atentia; de la fluierat si pupat...........orice!
Voi pune in curand si poze cu coco si noua lui vila,,,,,,,,,sa se mai acomodeze putin cu ea....
pare asa mic in comparatie cu voliera,,,,,,,,,,

1,061

Ionut, te pui cu fata? are cine sa-ti dea lectii smile

Adaugat: 27-04-2010 08:40

Pupam si noi fata vorbareata. si codita lui Daysi. ca nu a stat prea mult in cadru. :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,062

alexaj ,ai sa vezi ca daca ai rabdare si nu te impacientezi o sa fie totul bine.
normal ca daca pe tine te-ar muta cineva intr-o casa noua pe care nu o cunosti nu ti-ar fi bine.
cum zice iloveanimals,incearca sa te pui in pielea alexanderului tau si ai sa vezi ce-i trebuie.
mai intai rabdare smile apoi restul.

daca vrei poti sa ne pui si poze.
numai bine!

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,063 (edited by suana 27-04-2010 10:44)

alexaj,momentul dificil a trecut.S-a speriat de ea,deci inca o data nu-l mai lasa sa treaca prin asta.Lasa voliera noua langa colivia actuala.Pune-i mancare,apa,jucarii si bucatele diverse de mancarica (mar,morcov etc) sa vada ca si acolo exista ceva care il intereseaza.Pune-i seminte pe tavita de sus la terasa si lasa cele doua colivii deschise.Incet,se va obisnui si va vedea ca si dincolo sunt aceleasi lucruri ca in casuta lui.E si normal sa se sperie si sa faca fitze pentru ca a fost obisnuit cu casuta lui si nu intelege de ce trebuie sa mearga dincolo ,chiar daca  tu astepti cu nerabdare.Alexi era obisnuita in colivia veche sa doarma in colt ,pe batul de lemn si primul copacel pe care l-am luat nu corespundea decoratiunilor interioare cu care era obisnuita,deci s-a suparat si n-a vrut sa dorma.Asa ca am taiat alt copacel care are o creanga indreptata spre colt si a fost multumita ca se poate retrage din nou in coltul ei.Asa ca fa cumva ca voliera sa semene ca decor cu casuta ei actuala.

1,064

alexaj, cu siguranta o sa se acomodeze...este normala situatia...dar o sa fie bine...Lora se mai sperie de cate o jucarie micuta pe care i-o cumpar eu...dar sa apara ditamai "monstru" langa ea...

Adaugat: 27-04-2010 12:52

cat despre Lora...i-au aparut mici pete pe langa cioc...am pus poza sa vedeti si sa va dati cu parerea...sper sa nu fie ceva ca tare imi fac griji...Oti ,Ramona astept sa imi spuneti ce credeti...sper sa se vada in poza

LORA & LORD

1,065

multumesc pt incurajari.
vreau sa va spun ca deja am progresat astazi.
inca de ieri i-am mutat toate jucariile in voliera, la fel cum erau si in colivie. Astazi i-am lasat usa[ care are inaltime de 1,22] deschisa la voliera, si m-am asezat in pat.Dupa cateva secunde, a venit la mijlocul batului,in dreptul usii, si,,,,,imediat a zburat din voliera la mine!!!!!!
Ramona, nu mai am cum sa il obisnuiesc treptat cu voliera, pt ca am scos colivia  din camera de aseara. nu era loc pt amandoua. Stiu ca a fost un gest fff dur pt  Coco, dar astazi am progresat f mult; mananca ff bine, s-a dus si la apa,,,,si exploreaza practic voliera; se uita peste tot, a inconjurat-o , a coborat chiar si jos, pe gratar sa isi ia o bucata de kiwi pe care o aruncase. Dar  nu accepta sa se apropie de terasa, aici e mai greu.
Pana la urma, doar suntem un barbatel, nu ne este asa de frica de orice!!!
Zilele astea ma uit pe la plopiii de pe strada, sa vad de la care as putea sa ii tai o creanga mai grosuta , sa ii fac un pomisor in interior. E bun plopul pt , ei, parca, nu?

1,066 (edited by AlinaVanesa 27-04-2010 14:28)

Alexa felicitari pt voliera cea mare , cu siguranta Coco va fi foarte fericit si mandru de asa casoaca . eu tocmai am citit pe net ca da se pot pune crengi de plop in voliera. asteptam poze :pup:

Ramona cu siguranta nu ai timp sa te plictisesti , o ascult pe Alexi cu ochii inchisi si visez la ziua cand si la mine in casa se vor auzi asemenea sunete :pup: multumesc pt filmulet si pupici multi la Alexi.

Ionut pune si tu un filmuletz sa auda lumea cum vb Lora :heart: zzzzwwwweeeee :hihi:   sau daca imi permiti pun eu unu.

1,067

Alina normal ca poti pune filmulet cu Lora...eu nu am pus ca nu merge sa pun pe youtube la mine...cand nu stiu sa pun pe youtube zic ca nu merge smile smile smile poti sa pui ALina si chiar ti-as multumii tongue

LORA & LORD

1,068 (edited by AlinaVanesa 27-04-2010 16:11)

mor de dragul ei cand o aud :heart: LORA
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwMfH4sAMkU[/youtube]

1,069 (edited by ionutfinch 27-04-2010 16:37)

ms Alina...ce stiti voi...o noua limba descoperita pe pamant smile smile smile in curand se va preda in scoli si gradinite...pt meditatii veniti la Lora smile smile smile

LORA & LORD

1,070

Ce draguta e  :heart:  :heart: :heart: parca e un copil mic care invata sa vorbesca   :pup:  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,071

Hai Alina sa nu te mai tin in suspans big_smile .
Poze de astazi.
Ghici care e al tau smile

1,072

Ce micuti sunt Oti .... sa iti traiasca ....  :pup: :pup: :pup: :pup:   :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,073

superbi...au fost productive perechile Oti...sa creasca mari si frumosi si sa le gasesti stapani care sa ii iubeasca...
te rog uita-te la poza cu Lora sa imi spui dak am de ce sa imi fac griji sad

LORA & LORD

1,074

mucut si dragalas sat traiasca  :aga: :bravo: :bravo: :bravo:

skypy

1,075

Va multumesc.
Alina lai gasit smile .
Ionut: eu nu am depistat nici o pata la cioc, am vazut doar ca se cojeste putin ciocul, de asta nu tre sati faci griji, e normal.

salutari.