didika1 n-am zis ca nu se apropie de mine ... ba chiar e f dragastos si are chef de joaca cand ii dau drumul ...
dar din moment ce am o nepoata de 3 ani care vine 4 zile pe saptamana la mine , il alearga , il calca pe coada si il jumuleste ... prefer sa-l inchid in colivie ...
numai zic de posibilitatea ca sa-mi iasa din camera si mai departe pe geam ...
asadar cred ca stiu mai bine decat tine ce fac si ce motive intemeiate am ...
Adaugat: 27-04-2010 13:03
chrisvalentin wrote:unde va tineti minunatiile ??? am observat ca majoritatea ii tineti in camera,nu ii deranjeaza televizorul noaptea tarziu de exemplu ? sau se obisnuiesc,am citit undeva ca trebuie sa doarma intre 10-12 ore ....rocco al meu la ora 8 cu gainile preda papucii ...cum se lasa noaptea nu-l mai aude nimeni
:nb:
eu tin colivia lui polly in dreapta biroului meu si am in stanga un suport pt papagali unde ii place sa doarma cand e afara
cat despre galagie si lumina n-are treaba ... muzica e non stop si seara ii place sa doarma cu lampa aprinsa ...
in rest mai dormiteaza el cuminte si in timpul zilei ...
ca ora de trezire ... daca la 8 maxim 9 nu ma ridic din pat incepe si tipa pana ma trezeste
mai nou are chef de vorba si se chinuie sa zica cuvinte dar nu inteleg eu ce zice ... dar face asa frumooos :bravo:
~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~