Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
si eu sper Succes :bravo: :pup: :succes:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
si eu sper Succes :bravo: :pup: :succes:
Azi am stat mai mult pe acasa si am ramas suprins, aproape toata ziua masculul a stat la clocit
supr,ma bucur nespus :heart:
gabib ma bucur foarte mult sper sa ai puiuti in curand si sa fie sanatosi :k:
Sincer nu mai credeam ca se apuca de clocit, dar vad ca si-au luat "slujba" in serios de vreo saptamana - credeti ca trebuie sa stea la clocit mai mult de 14 zile in total... nu de alta dar vine fii-mea acasa in weekendul urmator si o sa inceapa sa-i streseze
depinde de ei si broavo :bravo:
gabib77 sa calculezi 13 zile de cand sau apucat de clocit!daca sunt fertile dupa 13 zile ar trebuii sa iasa puii!
ar trebui dar mai sunt cazuri in care ies dupa mai multe zile,deci totul depinde de ei acum
sper ca totul va fi bine
si eu sper :pls:
Am o intrebare. Cand le pun cadita zebrutelor sa faca baita , femela sta pe marginea caditei si isi desface codita :wow: Oare de ce face asta?
Inca una cu amandoi
Acolo dorm ei in fiecare noapte unu in altul ca doua sarmalute
sunt fff dragutze zebrutele tale Estera sa-ti traiasca! :pup:
estera,poate pt. ca vrea sa capteze apa pe care o arunca ceilalti pe toate penele sau..simplu o face din..placere ca sa zic asa :heart:
Multumesc Alina
Multumesc didika de raspuns .
estera ai niste zebrute foarte frumoase si in legatura cu codita, ori face vant sau pur si simplu ce a zis didika ,oricum nu are nimic grav
Cred ca mam prins de ce facea ea chestia cu codita pentru ca astazi am vazuto ca tot asa si-a desfacut-o si tot se dadea pe langa mascul apoi iam fazut ca s-au imperecheat :wow: :wow: Pai atunci cat timp au ca eu credeam ca sunt inca puiuti :wow: Va rog ajutati-ma oare sa le pun cuib sau inca este prea repede ?
PS: Nu am mai avut niciodata zebrute si nu le cunosc comportamentul si nu stiu ce trebuie sa fac .
Poti sa le pui deja cuib si eventual un ajutor de cuib... Sa aiba timp vreo cateva zile sa inceapa sa intre in el sa vada despre ce e vorba
estera mam mai uitat inca o data foarte atent la toate pozele pe care le-ai postat masculu mie mi se pare maricel tiam zis dar la femela ma pus pe dubii intro singura poza unde se vede mai clar in restul pozele si ea pare matura!incearca sa le pui un cuib si materiale sa vezi cum reactioneaza
punele cuib si succes la puisori daca vor face :heart:
Va multumesc pentru sfaturi. Le-am pus cuib si le-am pus sfarghii de servetele ca nu am avut altceva la indemana . Altceva ce sa le mai pun ?
PS: Deocamdata numai s-au uitat la el dar nu au intrat sa vedem maine poate vor prinde curaj
ai grija cu cuibul.sa nu le pui tu absolut nimic in el si sa le pui cuibul odata cu materialele care vor fi asezate pe fundul coliviei.de ce?eu am facut greseala asta sa pun cuibu inainte si..surpriza au pus materialele peste ou,bineinteles au incercat sa il rostogoleasca peste materiale dar intr-un final s-au spart.
am fost placut surprinsa sa vad ca au iesit toate outele.
bafta!
ps.nu uita sa le dai out sau morcov,o sa ii ajute mult,si in plus o sa le dea si puilor cand o sa creasca mai mari.
Adaugat: 26-04-2010 21:58
eu le-am pus fan,servetele neparfumate[simple] si fulgi din perna.
iarba si bucatele de sfoara din rafie e mai mult decat suficient... dar dupa ce vedeti ca si-a facut cat de cat un loc intim sa le luati materialele, ca masculul meu era sa puna in cuib pana nu mai avea el loc
eu le-am pus fan(paie) , servetele neparfumate ,necolorate cele mai recomandate sa fie simple,le-am mai pus sfoara de la un mop nefolosit lea placut la nebunie si aja groasa si desfacuta facuta mai subtirica,si fulgi, am mai avut si un ajutor de cuib daca mai aveau nevoie de ceva sa ia de acolo,totu pui pe fundul coliviei nu le bagi in cuib pentru ca le place la nebunie sa care singuri si sa isi aranjeze singuri culcusu mai ales masculu face cam toata munca asta!are mare dreptate didika1 e bine o data pus cuibu sa pui si materialele sa se apuce sa care si dupa ce au fost depuse oualele este recomandat sa scoti tot pentru ca masculu are instinctu sa care incontinu si accidental acopera oualele si automat se racesc!ce am vazut la gabib (parca nu mai stiu sper sa nu gresesc) , leai pus iarba verde nu am mai vazut la nimeni si sincer nu mi se pare o idee prea buna,parerea mea ca aia uscata tine mai cald decat iarba verde care trage si umezeala asta este parerea mea dar fiecare face cum stie mai bine pentru zebrutele lor!estera sper sa iti fie de ajutor eu spun totu din propria experienta si am doi puiuti foarte frumosi o sa pun si niste poze,daca mai ai nelamuriri astept
Adaugat: 27-04-2010 00:01
pozele sunt facute acum o saptamana
da,barbone are dreptate.
iarba verde in nici un caz sa nu le mai pui,aceasta se poate mucegaii si ..cu mucegaiu microbi.
sa le-o scoti.
Va multumesc foarte mult mi-ati fost de mare ajutor :pup: Deocamdata le-am pus servetele simple neparfumate si vad ca masculu s-a dus la ele dar inca nu il vad deloc sa duca la cuib si nici nu intra in el Daca o sa mai am nelamuriri o sa apelez la voi :rusine:
Adaugat: 27-04-2010 17:46
Va pun 3 poze cu colivia lui Alex care le-am dat-o zebrutelor. Este destul de spatioasa ca sa aiba loc de miscare sau trebuie mai mare ?
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata