1,726 (edited by alexis 22-04-2010 20:56)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

deedee111 albastrelul din cate vad eu are un inceput de guleras , deci zic ca-i baietel

prima verzulie e puisor mic mic din cate vad eu

iar a 2 a verzulie pare a fi fetitza

sau verzulia e una si aceeasi? big_smile , in prima poza e asa pufoasaaa incat nu-ti dai seama big_smile

denisa mor aici :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

eu sunt cu camera in renovare si ne-am mutat in alta camera ... i-a luat cam o zi lui polly sa se obisnuiasca , insa a inceput sa ceara mancare ca de obicei ... big_smile e un mancacios !

de dat drumul nu-i dau aici ... ca nah

mai revenim cu poze cand putem!

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,727

buna!sunt noua pe forum si da mici alex aia sunt ai mei,verzulia e una si aceeasi si da alexis asa credeam si eu ca albastrelul e baiat si verzulia e fata,si sunt pui multumesc chrisvalentin si alexia,esti in renovare?super sa iasa ceva frumos si de mancaciosi asas si ai mei deabea astept sa revi cu poze :heart: :sanatate: :pup: chrisvalentin eu nu it mai zic nimic pentru ca ideile pe care le am le-a zis deedee si sunt de acord in totalitate cu ea,la fiecare subiect voi pune poze cu pasarile mele,le puteti vedea acolo.

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

1,728

multumesc alexia

1,729

ok dyaloveanimals,daca mai eu ceva nelamuriri te intreb...bine-ai venit pe forum :hug: si sa-ti traiasca frumuseii :aga::heart:

1,730

multumesc chrisvalentin si iti multumesc ca ai incredere in mine :hug:

1,731

dyaloveanimals din cate am inteles eu esti crescator? sau ai fost? :d

poate ne dai si noua "hint'uri" cum sa ne imblanzim mai repede pufuletii :pls: :rusine:

1,732

ei bine am avut mai multi papagali si acum sunt ca un mini-crescator,desigur  daca aveti ceva intrebari o sa incerc sa va raspund cat mai bine :angel:

1,733

Ce frumosi sunt sa iti traiasca ....  :pup:

E foarte buna mancarea de la Padovan si eu le dau la ai mei.

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,734

atunci cu padovan raman 4ever tongue

1,735

Poti sa o mai schimbi buna e si cea de la Vitakraft sau Parot Prestige si de preferat e sa nu ii dai aceeasi mancare sa incerci sa ii mai diversifici meniul.... eu la ai mei am cel putin 3 feluri de mancare pe langa paine, ou in diverse combinatii, fructe si salata, patrunjel, papadie

1,736

Ok ella am sa tin cont de sfatul tau.mersi

1,737

chrisvalentin vezi ca alexanderii mananca foarte diversificat ... acum depinde cum il inveti tu, la mine polly ce vede ca mananc vrea si el ... aseara am papat capsunici si s-a monzolit tot , legume ii plac foarte mult castravetii (e lesinat dupa ei) , rosie , ridichi etc big_smile

incearca-l si tu si vezi ce-i place la al tau

1,738 (edited by AlinaVanesa 23-04-2010 21:44)

dyaloveanimals wrote:

ei bine am avut mai multi papagali si acum sunt ca un mini-crescator,desigur  daca aveti ceva intrebari o sa incerc sa va raspund cat mai bine :angel:

interesant :wis: ...poti sa raspunzi la intrebari dar nu ai stiut deosebi un mic de un marele alexander, la fel cum nu ai stiut ca masculii acestor specii au un colier negru in jurul gatului cand ajung la maturitate... :sol: ce specii de papagali mai ai?

1,739 (edited by crazyang3lc 23-04-2010 23:52)

AlinaVanesa wrote:
dyaloveanimals wrote:

interesant :wis: ...poti sa raspunzi la intrebari dar nu ai stiut deosebi un mic de un marele alexander, la fel cum nu ai stiut ca masculii acestor specii au un colier negru in jurul gatului cand ajung la maturitate... :sol: ce specii de papagali mai ai?

....si la fel cum nu stie sa deosebeasca nici sexul la nicio specie de papagali... hmm  Iti raspund eu:mai are nimfe,perusi,canari,zebrutze'rosella...si daca am omis ceva,scuze :rusine: ! si nu stie sa deosebeasca sexul la niciunele din speciile astea....

^ :heart: Ello :heart: ^

1,740

Marul e unul din frunctele preferate la ai mei ... mai mananca cartofi fierti, morcov, orez fiert, paste fierte... si cat mai putine seminte .... dar nu le lispesc niciodatat din colivie... si nu in ultimul rand floricele si manaliga  big_smile

1,741

Intrebare...micul alexandru trebuie vaccinat?le-ati facut ceva de cand ii aveti?ma refer la vaccin sau ceva asemanator

1,742

Eu am papagali de aproape un an si nu le-am facut nici un vaccin si nici nu am auzit de asa ceva

1,743

nu am auzit de vaccin niciodata la papagali neutral

1,744

vaccin la papagali??? poate vreun tratament...pastile!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,745

da,vaccin nu prea e permis,adica prafuri,pastile,sau ceva substante(lichide) :bang:

1,746

:k: ok m-ati lamurit,va multumesc.

1,747

npc si ma bucur ca te-ai lamurit :k:

1,748

silviu,te rog nu te enerva :pls: daca ea da sfaturi bune e bine :hug: scuze latifa de off-topic :pup:

1,749

salutare...ma bate gandul sa iau manusi pe mana si sa-l tin pe rocco in mana si sa-l mangai pe cap ...asta in timp ce-mi roade mana,poate se imblanzeste ....ca-i desperado si cand ma apropii de cusca se catara pe sus,umbla-n cioc si din astea ii speriat de bombe...ce ziceti ?

1,750

risti sa l sperii...daca chiar vrei fa fara manusi si cu ambele maini pe langa el ca si cum l ai lua in brate le apropii tot mai tare de el...restrangi cercul si apoi obligat se va urca pe una din maini....
ca risti sa l sperii daca vrei sa l prinzi cu forta si sa l mangai