5,976

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Cu placere.Sper ca te-ai descurcat....Bombonel e unul din cantareti,Motatul il intrece.O sa pun si cu el ,,serenade''.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,977

superb deabea astept si cred ca m-am descurcat

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

5,978

Yupiii!!!!Ma bucur,Diana.Tot in aceea si pagina,dupa ce deschizi ,,profil'',ai ,,identitate''.Acolo poti seta si orasul ,daca vrei.Ce departe de mine.....Braila;trebuie sa fie frumos. :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,979

da am rezolvat :k:  multumesc :merci:

5,980 (edited by crazyang3lc 23-04-2010 00:46)

Bine ai venit pe forum Diana!...cate nimfe ai? hmm

^ :heart: Ello :heart: ^

5,981 (edited by suana 23-04-2010 00:50)

Ramenem la aceeasi nuanta de.......silver.Am gasit pe net o poza superba.Ce motz are el....  :heart: :heart: :heart:
http://i42.tinypic.com/2lxcz87.jpg

Si.....Silverina mea..... :heart: :heart: :heart:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Snh6zMCy3Fk[/youtube]

.....and :nb:

5,982

Ce superbi sunt Ramona!!!! sa-ti traiasca!

5,983

Multumesc. :hug: :pup:

5,984

foarte, frumusei, ramona!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

5,985

:heart: :heart: :heart: super draguti.
se vede ca sunt ingrijiti cu multa dragoste.

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

5,986

Ramona sunt niste scumpei ...  :pup: :pup: :pup:

Diana vad ca ai o multime de animalute ........ sunt foarte frumoase si nimfulinele   :pup: :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,987

dyaloveanimals wrote:

ei bine deyseby eu i-am zis lui deedee sa zica pentru ca stiu din propia experienta,asa ca de mine trebuie sa te iei nu de ea,deci eu mi-am spus punctul de vedere,e un simplu sfat, vreo cateva zile sau o saptamana,depinde de pasari si de cat de rezistent e oul mie asa mi sa intamplat deci cateodata zile sau saptamani pentru ca repet,depine de ei acuma,de cat de des intra in cuib,imi pare foarte rau daca te-am suparat cu ceva,dar eu am dreptul sa imi spun sfatul, inca o data imi pare fff rau pentru ca te-am suparat,nu e vina ei ci a mea pentru ca inainte sa stiu de acest forum ma intreba,si imi cerea sfatul,dar acum ca particip pot sa imi zic propia parere :sol: :hihi: :succes:

nu i-am raspuns cu rautate. nu ma supar deloc . de ce? a fost neclar raspunsul si nu stiam ce vrea sa zica mai exact. atat. in poza ta ai 2 baietei si o fetita. cea galbena, totusi  pare pui si poza nu este clara la cei din spate. eu asa cred. cum ti-am zis.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,988

salutare la toata lumea
ieri in sfarsit si pufi al meu a inceput sa manance out fiert, incet incet o sa manance si fructe si legume sper.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,989

super George!
:k:  e ceva totusi.

- Mary-

5,990

Colivia mea nu are o tava cu sertar. In conditiile in care pasarile mele vor avea oua/pui, nu este stresanta operatiunea de curatenie regulata? Acum colivia sta pe scaun. Cand scot tava, pun colivia pe o masa, in rest sta pe un scaun. Deci va fi ceva deranj.

5,991

floo. atat timp cat nu umbli la cuib sa stresezi mai rau nimfele, e ok. la mine este la fel. nu am tavita care se scoate.

Adaugat: 23-04-2010 14:12

Ramona sa stii ca mi-a fost dor de cantecul lui Bombonel. si Silverica este foarte gospodina. eu voi lipsi 2 zile ca mergem intr-o mica excursie, dar o sa intru de pe telefon. sper sa pot.  :k:

- Mary-

5,992

Mary (deyseby) ai MP!

5,993 (edited by naria 23-04-2010 14:35)

buna iubitorilor de :nimfa:  si nu numai...cateva nelamuriri ,Printesa mea are 5 luni,vanzatorul a spus ca ii va fi greu sa se obijnuiasca cu mine,totusi aici am citit ca o nimfa e indicat sa o cumperi la 4 luni maxim un an,din experienta voastra.ce spuneti,ii va fi greu?
am si simtit ciocul ei  ,are putere ,a lasat doua piscaturi de toata frumusetea pe mainii.
Nu prea canta,mai mult seara,la apus,dar mananca in prostie ,mei,de seminte de floarea soarelui nici ca se atinge ,sau alta mancare . in schimb e foarte curioasa..e o scumpa.a inceput sa mai lase creasta in jos,semn bun ,zic eu :heart:

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

5,994

pufi meu atata se agita prin colivie, wink) i-am facut azi un leagan si tot umbla pe langa el, cand il atinge un pic cand fuge pe fundul coliviei, se pare ca ii e frica de el

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,995 (edited by didika1 23-04-2010 17:49)

naria nu trebuie sa iti faci griji se va obisnuii cu tine cat de curand.
trebuie sa nu o stresezi si sa vorbesti pe un ton cald cu ea. :nimfa:

Adaugat: 23-04-2010 18:19

In sfarsit,dupa multe chinuri am reusit sa le fac poze clare [dupa parerea mea] la codite pe interior. :k:
Sper mult mult mult ca in special Mary[deyseby] sa isi dea seama cam ce sex au fiecare.E de nu stiu cate ori mai buna decat vre-un veterinar.
Astept pareri.

In primele 2 poze Jake si in ultima Paco.

5,996

superb bravo,foarte frumos micutul :heart: :sanatate: :pup:

5,997

Ma bucur pentru tine Silviu,si eu si Printesa facem progrese,azi am curatat colivia,se uita curioasa la ce fac,pe urma am tinut mana nemiscata in colivie ,scumpa de ea se uita un pic speriata ,dar nu a sarit la  mana sau se zbata inauntru,pe urma iam dat o frunza de salata verde,surpriza ,nici nu ma intorc bine ,era pe ea si o digera,  plus cadou tot azi pt  ea un baton,asa se razboieste cu el.papa tot,cred ca am sa ii schimb numele in mancacioasa :hihi: e,glumesc,tot Printesa ramane.
Sunt curioasa cum va reactiona cand o voi duce in tara si il va cunoaste pe Piri.sper sa decurga normal totul,si drumul si intalnirea.

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

5,998

Bravo naria,se pare ca printesa„mancacioasa” se imprieteneste repede,si eu iti urez succes cu drumul si cu intalnirea

5,999 (edited by mia 23-04-2010 19:11)

Surpriza! se pare ca ne imblanzim. De cateva zile cand incerc sa ma apropi cu fata de colivie se apropie si el. Suntem tare smecheri si "piscam" de ce apucam si dupa aia asteptam rasplata, un masaj in dosul cefei. smile Mai avem un sigur hop de trecut si anume mana, se pare ca de mana  ne mai este un pic frica, dar nu f multa, fapt pt. care ma lasa sa ii pun mana pe cioc fara sa "ameninte".
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               :bravo: ma bucur ca ai reusit sa te apropi de motzat ... si eu am doi .. dar inca ... nu vor sa ne imprietenim... asa ca eu doar le vorbesc .. si ei doar ma privesc.  :sanatate: bafta incontinuare smile

Compasiunea fata de animale  e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta  ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.  :fluture: [ >>Mia<<]  :fluture:

6,000

silviu am vazut acolo ca apa ii pui intr-un compartiment pt. mancare
mai bine cumpara-i o adapatoare speciala,nu costa mult si e parctica,in plus in compartimentul ala se poate murdarii foarte usor . wink

numai bine! :floare: