Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ce frumosi sunt indragostiti! :heart:
Cred ca am inceput sa ma pricep cel verde este mascul si cealalta femela?Parca masculul are nasucul albastrui,nu? :bang:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ce frumosi sunt indragostiti! :heart:
Cred ca am inceput sa ma pricep cel verde este mascul si cealalta femela?Parca masculul are nasucul albastrui,nu? :bang:
Mihai sunt superbi mai ales femela :pup:
Salutare!Femela a mai facut azi un ou dar l-a spart Mai are doar doua oute ca a mai spart inca unul ieri :cry:
Imi pare rau cutegirl dar cam asa se intampla la primele oute
ori le sparg sau nu le clocesc bine rar cazuri in care sa ai puisori din prima
Poate totusi vor iesi puiuti din cele care au ramas si poate mai face .
imi pare rau cutegirl,dar poate daca vrea perusica vei avea niste puisori :heart:
Adaugat: 23-04-2010 18:36
si mihai,foarte frumosi micutii sa-ti traiasca :k:
mihay sunt foarte draguti! :bravo: Sa-ti traiasca!
Cutegirl:Imi pare rau ca a spart outele...Cum a spus si Estera poate vor mai face si poate din cele 2 oua pe care le are vor iesi puiuti
Estera:Cate oute sunt pana acum?Tot 4 oua?
In dupamiaza asta a facut al 6-lea out deci acum sunt 5 :blb:
mihay,e tare frumoasa perechea.Sa-ti traiasca. :pup:
estera,ma bucur pentru oute.Ai emoti,cred...... :pup:
cutegirls,ai vazut si tu ca mai sunt cazuri cand perusa sparge ouale,neavand foarte mare exeprienta.Dar din greseli invatam. :pup:
setris,pupam micutzeii,sa-ti traiasca. :bravo:
:heart: :hug: imi plac mult ambii perusi sunt de vis mai ales ca se iubesc ei acolo
Da Suana am emotii sper ca de data asta sa fie mai bine si sa imi traiasca
ee, lasa silviu ca si ai tai sunt frumosi.
perusii noi i-am luat din 2 petshopuri diferite, pt ca nu am vrut sa am probleme sa aiba vreo legatura de sange sau mai stiu eu.. si vad ca de la prima vedere se inteleg... o sa incerc maine sa le confectionez si un cuib, deocamdata ii las putin sa se cunoasca mai bine :angel:
Silviu,lasa ca se descurca baiatul.Ce mai,acum are responsabilitati......Numai bine si sa iasa puiutzi sanatosi.
Foarte dragutz si al meu sta la gura cuibului si pazeste femela sa nu cumva sa fuga de pe oute
rouse si blue(dar ii am de mici si akm ca au crescut creed ca sunt amandoua fete voi ce parere aveti?)asa ca rouse si blueella(daca sunt fete)
Adaugat: 23-04-2010 19:41
foarte frumos micutul silviu :heart: sa va descurcati,Succes! :bravo: :succes:
Adaugat: 23-04-2010 19:42
micutii mei
Adaugat: 23-04-2010 19:46
cat ii iubesc :heart:
Doua pozitii diferite, dar totusi nemiscati. Stam la poze, ne uitam urat la papadie si ou fiert, de morcov nici nu mai vorbim
. Ce sa va mai spun, am inceput sa naparlim, ne-a cazut codita si avem tepi in cap.
Asteptam mireasa, care nu mai vine o data, calcam oglinda si nu stiu ce ma voi face cand va trebui sa ma impart intre colac, oglinda si nevasta
. In concluzie suntem un mare cuceritor, iar nevasta nici nu sti cu cine va avea de-a face.
Nevasta e la mine cumva???...parca am zarit-o prin cuib
D-na Suana, perusii dvs. ce mai fac?
Multumesc,sunt toti foarte bine.Si-au schimbat penajul si ,,stralucesc' toti.In rest,cu ocupatiile lor de zi cu zi.,,Cirip-cirip'' la greu.....
Heeei :heart: astazi am observat ca peruselul meu loli, are un cerculet gri in jurul "pupilelor" sau ochiului na... ce poate sa aiba ? :wow: :wow: :perus:
Adaugat: 24-04-2010 00:28
:heart: Bineinteles ca si Kimmy e in centru atentiei mele...aici este ciufulit dupa baie...domnisorul nu se spala decat la chiuveta direct in jetul de apa...e de toata coma cand incearca sa se urce cu gherutele pe suvoiul de apa.
asa face si al meu
incearca sa se urce pe jetul de apa de la ghiuveta
Heeei :heart:
astazi am observat ca peruselul meu loli, are un cerculet gri in jurul "pupilelor" sau ochiului na... ce poate sa aiba ? :wow: :wow: :perus:
Inseamna ca incepe sa creasca, are peste 6 luni, cand va avea peste 9-12 luni va devenii alb sau galben, semn al maturitatii...ochiisorii mari si negri nu se regasesc decat la pui si la unele mutatii de culoare. :perus:
anny1997 wrote:Heeei :heart:
astazi am observat ca peruselul meu loli, are un cerculet gri in jurul "pupilelor" sau ochiului na... ce poate sa aiba ? :wow: :wow: :perus:
Inseamna ca incepe sa creasca, are peste 6 luni, cand va avea peste 9-12 luni va devenii alb sau galben, semn al maturitatii...ochiisorii mari si negri nu se regasesc decat la pui si la unele mutatii de culoare. :perus:
:pup: multumesc, este un gri inchis... eu am crezut ca are vreo 3 luni deoarece are linii negrre pana la cerom si de vreo saptamana am observat ca are si niste pucte negre si albastre in barbie :wow:
setris wrote:anny1997 wrote:Heeei :heart:
:pup: multumesc, este un gri inchis... eu am crezut ca are vreo 3 luni deoarece are linii negrre pana la cerom si de vreo saptamana am observat ca are si niste pucte negre si albastre in barbie :wow:
Daca este gri inchis atunci da, are pana in trei luni, pe la patru incepe sa naparleasca si sa faca fruntea ( alb sau galben ) si apoi cum am spus, cerculetul gri dar deschis...s.a.m.d.
cineva mia adus ieri o cilovie pentru perusi.Eu cred ca e destul de spatioasa!Voi ce ziceti????
iancumarian eu zic ca e destul de spatoasa pentru doi prichindei
Iancumarin,cusca este spatioasa mai ales pentru cei doi :k: Iar peruseii sunt minunati :heart:
De acum astept sa vad maine daca mai face oute femela :k:
Femela se va pune sa cloceasca dupa ce termina de facut outele,nu?
Si...ea nu face outele in cuib ci de sus :wow: desi nu s-a spart niciunul..
Femelele incep sa cloceasca de obicei de la al 3-lea out si chestia cu facutul oualor de sus ii chiar neobisnuita poate ca nu ii place cuibul :wow: sau nu stiu care ar fi motivul . Chiar daca nu s-au spart nu stiu daca este bine sa le tranteasca asa poate ca inca este prea mica si nu are experienta
Iancumarin,cusca este spatioasa mai ales pentru cei doi :k: Iar peruseii sunt minunati :heart:
De acum astept sa vad maine daca mai face oute femela :k:
Femela se va pune sa cloceasca dupa ce termina de facut outele,nu?
Si...ea nu face outele in cuib ci de sus :wow: desi nu s-a spart niciunul..
niste poze ? ;;) cu femela ta? :heart: :angel:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus