751 (edited by cristime 22-04-2010 14:31)

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

Pacat.... dar totusi nu mai bine cat timp pleci de acasa il tii in casa?

Btw : Te duci la vecinu-to il intrebi cine sunt aia 2 , sa iti dea adresa iei pe cineva cu tine , te duci la ei le tragi una in fata si iti iei papagalu neutral

Daca nu vrea sa iti spuna te duci cu parinti / prietenii si il convingi sa iti raspunda... @stiu ca am idei urate , dar eu unul asa as face , l-as bate pe mosu ala retard  pana ar spune unde sunt aia cu papagalu meu neutral

:rock:

752

Poly...este groaznic ce s.a intamplat, dar TREBUIE sa treci peste toate neintelegerile dintre bunica ta si vecinul, du.te si vorbeste cu el, zi ca oferi recompensa smile Oamenii reactioneaza la bani...poate reusesti sa.ti zica macar cine sunt...alta solutie nu vad...daca eram in alta tara unde exista politia animalelor era altceva...dar incearca cu mita (pentru ca traim in Romania) asta ca sa nu.ti pui vina in cap, ca nu ai incercat sa faci tot posibilul...bafta maxima

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

753

crezi ca eu nu as face asa..?....crezi ac eu nu ma gandesc la tot felul de prostii ca sa-mi recapat papagalul..am aflat cn sunt aia 2..dar nu am dovezi ca ei ar fi fost..astha e tot..... :cry: nu se mai poate face nimic.....

:heart: -SABINA- :heart:

754

Ba se poate face...totul este sa ai bani. Eu zic ca merge cu bani...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

755

Sabina imi pare atat de rau sad nu pot sa cred ce rai pot fi unii oameni sa ia o pasare de la stapanii ei unde se simte bine sad(

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

756

Poly eu nu cred ca este furt, e doar o parere, poate poly a patit ceva iar bunica ta nu vrea sa-ti zica, vorbeste cu ea, trebuie sa iti  spuna adevarul. hmm Imi pare rau pt micut. sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

757

E greu de crezut ca l-au luat fara colivie ... imi pare rau Poly

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

758

iloveanimals wrote:

Poly eu nu cred ca este furt, e doar o parere, poate poly a patit ceva iar bunica ta nu vrea sa-ti zica, vorbeste cu ea, trebuie sa iti  spuna adevarul. hmm Imi pare rau pt micut. sad

Si eu m-am gandit la posibilitatea asta.... hmm

^ :heart: Ello :heart: ^

759

Da chiar...acum ma gandesc la asta si pare destul de credibil...pana la urma urmei de ce sa il fure fara colivie?
Of cat de rau imi pare sad

760

am si eu o intrebare: e posibil cand ai papagali sa apara gandacii de bucatarie? adica sa fie atrasi de pasari? de aerul,mediul pasarilor? mad intreb pt ca noi nu am avut niciodata gandaci si avem o periodata de cand tot gasesc prin casa mad mad

761

nu cred ce iti mai fac roselele au iesit pui din ouale acelea?

762

nu este posibil din cate stiu eu,am o multime de papagali si nu am avut niciodata gandacii de bucatarie,gandaci atrasi de pasari?hmm nu am mai auzit,am auzit doar la mizeria din colivia pasarilor sa apara dar fff rar,deci eu una nu cred ca de la pasari vin acei gandaci mad

Adaugat: 22-04-2010 22:53

papagali mei rosella Lory si Turu

Adaugat: 22-04-2010 23:12

primele 2 poze sunt una si aceeasi si ultimele 2 tat aceeasi am 2 papagali rosella pe care ii iubesc cel mai mult :heart:

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

763

Phew, ce frumuseti !!! Sa va traiasca !!

Simo

764

voi ce credeti care e baiat si care e fata?

Adaugat: 22-04-2010 23:14

multumesc necunoscuta

765 (edited by necunoscuta 22-04-2010 22:18)

Eu chiar nu ma pricep sa determin sexul. La inceput mi se pareau a fi primul femela, al doilea mascul. La a doua vizionare a pozelor, ambii masculi. Asa priceputa sunt. smile
   De unde i-ai cumparat nu ti-a zis ce sunt?

Ce papagali mai aveti?

Simo

766

dyalovebine ai venit. foarte frumoase roselle. sa-ti traiasca!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

767

nu au stiut cu exactitate sexul nici cei de une i-am cumparat eu cred ca primul cu albastru,galben,rosu,verde si negrul e baietel si cea cu alb,galben si rosu fata :angel: si multumesc deyseby urari :pup: :merci:

768 (edited by suana 22-04-2010 23:21)

Sabina,ce veste ingrozzitoare.....  :cry: :cry: :cry: Nici nu stii la ce sa te gandesti ,la cei care au venit in vecini sau poate o fi patit ceva .Cumva  trebuie sa afli adevarul.Vai.....  sad Eu zic sa anunti politia cat mai repede si sa dai de urma celor care au venit la vecin.Sa afle ei unde stau si sa mergeti impreuna.Daca singur nu ridica usita,cine sa i-o ridice??????Umbla pisici prin zona,ai mai avut probleme cu ele???NU stiu,ma gandesc si eu la mai multe posibilitati....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

769

Sabina si mie imi pare foarte rau,dar suana nu te ambala,si o speri si pe ea,calm,si eu as fi stresata in astfel de chesti dar dac ase grabeste nu face nimic,eu zic sa suni la politie si sa le explici cazul numai sa ai grija la ce te gandesti cand e politia la tine,dale date corecte si nu te incurca,mult succes :succes:

770

Pai eu ce am scris??????  :wow: Nu acelasi lucru????
Si nu m-ai vazut inca cand ,,ma abalez''.....  smile smile smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

771

suana  tot acelasi lucru ai scris dar intr-un mod tragic,nici eu nu mai intelegeam,sunt sigura ca nu as vrea sa te vad cand „te abalezi„ smile smile smile

772

Da,stii de ce ,ca pun prea mult suflet.Si chiar m-am pus in locul Sabinei.Ma ambalez dar imi trece repede,asta-i  sigur.   smile smile smile O sa obisnuiesti cu mine,imi place sa scriu.....mult cateodata. :rusine: Si mai sar si eu calul,acum mai putin ca inainte....
Scuze de off-topic.

773

Te inteleg perfect Ramona si sunt sigura ca ma voi obisnui cu tine :k: Scuze de off-topic

774

suana wrote:

Sabina,ce veste ingrozzitoare.....  :cry: :cry: :cry: Nici nu stii la ce sa te gandesti ,la cei care au venit in vecini sau poate o fi patit ceva .Cumva  trebuie sa afli adevarul.Vai.....  sad Eu zic sa anunti politia cat mai repede si sa dai de urma celor care au venit la vecin.Sa afle ei unde stau si sa mergeti impreuna.Daca singur nu ridica usita,cine sa i-o ridice??????Umbla pisici prin zona,ai mai avut probleme cu ele???NU stiu,ma gandesc si eu la mai multe posibilitati....

Suana,credeti ca politistilor o sa le pese? :wow: Stiti cum sunt toti...nu le pasa de animale tongue Nu vreau sa va contrazic dar asta e parerea mea hmm Daca ar exista ,,politia animalelor" la noi in tara ar fi ceva dar asa... neutral

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

775

Diana sunt superbi... din ce am citit eu pana acum zic ca primul e baiat si a doua fetita, adica ultima poza...

Sa iti traiasca ... :pup: si bine ai venit

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture: