1,026

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Multumim.Trimitem si noi pupici....  :pup: :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,027

O scumpica si jumatate :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,028

chiar este curioasa camera de filmat. de ce filmezi fata? nu vezi ca se rusineaza?  smile este tare scumpa.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,029

Curioasa foc dar mai buna o mobila ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,030

rozatoare ca un hamster...mancam ca un purcelus de ne manjim tot ciocul...noroc ca suntem colorati verde si cu putin rosu, sa isi dea lumea seama ca suntem papagal smile smile smile

LORA & LORD

1,031

E nesemnificant faptul ca ne murdarim pe cat de buna e capsuna   :pup:

1,032 (edited by AlinaVanesa 22-04-2010 21:33)

Lora mi-ai facut pofta de capsuni .   e o dulceata o pupam dulce :pup: :heart:  si Alexi e o scumpa si vad ca e foarte curioasa , au inceput sa ii creasca si penele din coada ,   frumoase fete avem noi pe topicul asta.

1,033

suana am scris pe MP.

1,034

Ce mi-e drag de fetele astea pofticioase.Lora sa-ti fie de bine .....Nu conteaza ca n-aveti servetele,va scuzam. :hihi:
La Alexi ii creste incet coada lunga.A mai fost o tura,2 pene pe care  pe care am crezut ca le va pastra,dar tare m-am mirat cand le-a aruncat pe amandoua.Dar acum astea se vad frumoase si sper sa le pastreze.In colt,a ros lemnul de la stativul cu flori pe care l-am instalat peste iarna.Dar de azi nu mai are ce roade,ca l-am desfintat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,035

auperba alexi si tare amuzanta smile ehh bine Lora buna capsunica?sa-ti fie de bine,mie nu imi dai?mai vrei capsuni?sunt tare bune si mie mi sa facut pofta,sa va traiasca micutii  de fapt marii papagali,sa aveti grija de ei ca sunt tare iubitori,bine ca nu ai mei,imi fac semne pe mana mereu smile tongue  smile :k:

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

1,036

ce de bunatati primesc alexandrii. si ce alintati sunt...  :hug:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,037 (edited by dyaloveanimals 22-04-2010 22:40)

uitati el e rodo si gyna care e fata care e baiat?

1,038 (edited by suana 22-04-2010 23:03)

Bun venit dyaloveanimals.Din cate vad ai voliere.Dar vad la amandoi gulerasul negru,ceea ce inseamna ca sunt baieti.Ma insel?

1,039

:wow: Nu te inseli. Acelasi lucru il stiu si eu. Oare un crescator nu ar trebui sa stie asta.... :ironic:   ?

Simo

1,040

Vam mai spus ca punctul meu slab acesta este,ca nu pot determina sexul,imi pare foarte rau,incerc sa o rezolv cu determinarea sexelor la papagali si animale ma gandeam ca sunt baietei dar nu stiam sigur,va multumesc si  iti multumesc Ramona pentru urare :merci:

1,041

La marele alex diferenta se face foarte usor prin acest guler negru,care se evidentiaza pana la varsta de trei ani,in functie de fiecare pasare.Oricum sunt frumosi tare si au spatiu excelent in voliera.Nu stiu cat de blanzi sunt cu tine,dar eu ma pot lauda cu Alexi, cat de pupacioasa si dragastoasa e.

1,042

multumim de urari...
Alexi este superba ca intotdeauna...imi place si mie la nebunie sa ma uil la Lora cand mai danseaza ea pe langa un obiect ,care i se pare ei mai interesant...
si inca ceva, spunem "ce faci" si "hello" ...cateodata mai pocit dar cateodata foarte clar...desteapta lu tata ce e Lora smile smile smile

Diana bine ai venit si cu siguranta gyna este gynu ... sunt 2 baietei cei din poza ... ce nu as da, sa am posibilitatea sa ii iau si Lorei un asa exemplar superb ... poate in viitor ne vom intregi familia ... oricum sunt 2 exemplare tare frumoase ... sa iti traiasca...

LORA & LORD

1,043

sa iti fie de bn, lori, eu inca nu am incercat capsuni la coco, dar ii voi da
alexi, rusinoasa mica, asa cum ii sta bn unei d-re educate
bine ai venit dyaloveanimals1!
Coco se face un barbatel pe zi ce trece.....in 2 saptamani i s-a facut guleras roz,,,,,,nu e terminat tot, dar cea mai mare parte, da.
si pe langa ce stiam deja....am invatat sa ne certam; cand il dau la o parte de unde strica, imi zice;''ma, ce faci, ma?l lasa, coco!''si cand il cert, recunoaste;'' coco, faci prostii!''
am ras cu lacrimi ieri, cand l-am auzit....inca mai asteptam ..;;vila'',,,,,,,,

1,044

Diana sunt superbi si eu cred ca sunt amandoi baieti deoarece au guleras negru ... sa iti traiasca  :pup: :pup:

1,045

Diana primul papagal e mascul de micul alexander , iar al doilea e tot mascul dar de marele alexander . sunt frumosi amandoi .

1,046

Asa mi s-a parut,Alina,si mie azi noapte,dar am zis ca sunt prea obosita.Prima poza e cu micul alexandru.De fapt,asa am si scris apoi am editat.Oricum sunt frumosi.
@alexaj-imi dau seama ce distractie a fost cand Coco a vorbit.Si eu ma stric de ras cand Alexi voreste si mai compune de la ea.Asteptam si poze cu noua voliera si cu frumosul.
@ionut-Lora a fost speciala de la inceput.E un exemplar foarte sociabil si e extrem de frumoasa.Pupam dulce.

1,047

multumesc tuturor si micul alex si marele alex?ei bine sunt identici amandoi si se inteleg foarte bine,dar arata la fel neutral deci chiar numi dau seama,sunt identici,nu mi sa intamplat asa cv niciodata sa nu stiu care e diferenta intre marele alex si micul alex, e un caz unic si ciudat mad

1,048 (edited by AlinaVanesa 23-04-2010 11:41)

asa cum le zice si numele e micul alexandru si marele alexandru ...micul e mai mic decat marele smile Papagalii Micul Alexander ating lungimi de 40cm (inclusiv coada), greutati de 120-140g . Papagalii Marele Alexander ating lungimi de 57-62cm (inclusiv coada), greutati de 220-300g . Nu au cum sa fie identici . :hihi:   Apropo Diana papagalii sunt ai tai ?

1,049

diana, diferenta ffff vizibila dintre micul si marele   este la cioc.Micul Alex are ciocul mult mai mic decat Marele Alex, in privinta asta nu ai cum sa ii confunzi, si intradevar , la o mai atenta vizualizare, se vede ff bn.........
Suana, ASTEPTAM CU MARE NERABDARE VOLIERA SI NOI,,,,,

Adaugat: 23-04-2010 13:15

VESTE MAREEEEEE!
voliera a ajuns la Tulcea!
maine o pune Iulian la curier, deci luni sau marti o avem!!!!!!!!!!!!

Adaugat: 23-04-2010 16:26

oooooooooooooo
si am ajuns si la stadiul de AMIC
multumesc administratorului!

1,050

ii arat eu lu' Ionut care e treaba cu fotbalul :blb:

LORA & LORD