1,701

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Denisa e un scump micutul tau sa-ti traiasca ! Multi pupici de la noi cei mici :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,702

sunt convins ca-i minunat si scump ...de fapt l-am luat pentru tata-miu de ziua lui cadou,dar si pt mine tongue ...mersi de comment...curand il trag in blitz tongue

1,703

chrisvalentin....un sfat...fara manusi....ca o sa se obijnuiasca cu ele si apoi tot o sa te muste cand te vede de ele
mai bine lasa-l sa te muste akum...ca apoi vede ca nu i faci nimic si nu te va mai musca
daca pui manusi si apoi dupa un timp mergi fara manusi tot te va musca....asa ca mai bine te capseaza acum un pic la inceput apoi nu ai treaba si rocco cu rabdare si timp se va obijnuii
felicitari pt achizitie

Adaugat: 20-04-2010 19:45

ai grija sa nu l sperii la inceput...lasa l sa se obijnuiasca un pic si apoi o sa fezi ce dulce e...sunt niste fiinte extraordinare

1,704

ok mersi frumos de sugestii,tin cont....se sperie inca prin cusca cand ma duc la el,doar eu stiu cand m-o stantat prima oara ce naspa o fost si acuma mai am semn smile musca tare zapacitu tongue si scoate un sunet de zici ca-l omori...cand sa-i dau drumu sa fie free prin balcon?:wow:

Adaugat: 20-04-2010 19:54

vai ca abia astept sa-l mozolesc...(sa-l tin in mana,sa-l mangai,sa stea ca martalogu pe umar):bravo:  :hug::aga:

1,705

asteptam poze, chrisvalentin!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,706

Chrisvalentin, felicitari pentru mogaldeata! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Sa stii ca in ceea ce priveste imblanzitul... o sa-ti ia ceva timp. Ce ai luat tu acolo, nu este un micul alex in varsta de 1 an, ci unul matur deja. ei incep sa-si formeze gulerul in jurul varstei de 17 luni, si si-l definitiveaza cam pe la 2-3 ani. Asa la-m luat si eu pe Paulie, matur. Dar nu-ti face probleme. Se poate imblanzi. Mai adaug si eu ceva la sfaturile primite deja: cand te ciupeste, nu te retrage brusc, comporta-te ca si cum nu simti nimic (perioada asta de ciupituri ii va trece mult mai repede) si sa nu tipi la el, niciodata. Il vei face si mai sperios si mai salbatic. Indura, vorbeste-i calm si frumos, acorda-i atentie si castiga-i increderea incetul cu incetul. Si dai mere, sunt disperati dupa mere! smile Succes iti doresc si asteptam poze si povestiri!

Adriana

1,707

am si eu o intrebare , ridichi pot sa ii dau la Tweety ?

1,708

eu i am dat la niki...dar nu le prea mananca...

1,709

:merci: mersi de sugestii Adriana,revin cu poze si povestiri.

1,710

polly e disperat dupa ridichi big_smile

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,711

am uitat sa mai pun 2 poze....sa incerc si eu sa-i dau ridichi....ne place marul, mango, ardei gras,ananas si facem fite la morcovi si mai ales ou fiert..parca ii dau otrava ia o gura si scuipa dupa.
sa stiti ca i-am scos batoanele...sunt poze facute in aceeasi zi cu celelalte.

Max-aratinga nanday

1,712

si eu i-am bagat la perusul meu baton din ala..nu stiam ca nu sunt bune sad

:floare: Georgiana :floare:

1,713

si daca tot m-am mandrit cu galusca verde sa ma mandresc si cu veteranul familiei cipi care are 10 ani si vorbeste.

Adaugat: 21-04-2010 19:46

ne place sa ne balacim sub jetul de apa mai ales vara

Max-aratinga nanday

1,714

aici niki in patut la maxi...jucariile lui sunt mai interesante....

1,715

ffff simpatic e niki

Max-aratinga nanday

1,716

batoanele alea nu sunt bune...numai dupa culoare iti poti da seama...kimicale

1,717

sa va arat...sunt asa happy....dupa multa rabdare si calm..am ajuns sa stam pe deget si sa ne pupam...e o dulceata!!!

Adaugat: 22-04-2010 18:55

si inca una

Max-aratinga nanday

1,718

niki in ultimele 2 zile a fost mai rece sad dar acum si a revenit si mi a dat iar pupi si a venit la mine.nu stiu ce a avut de a fost asa rece...ca noi nu am avut probleme de genu asta...oare ce a avut?

1,719

Denisa ai o frumusete .. te invidiez

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,720 (edited by Estera 22-04-2010 19:27)

Denisa felicitari pentru progrese sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,721

pfuuu in sfarsit l-am bagat pe rocco in cusca,nebunie cu el,m-o muscat de m-o luat dracu,de podu palmei si mi-o ramas urma de cioc stampila pe palma,ma treceau toate caldurile in timp ce ma strangea si eu ....."rocco rocco" pfuuuu greu cu el,este foarte fricos,l-am cercetat si in timp ce era liber zbura de pe o parte pe alta a balconului si statea sus pe flori....se speria chiar si de floarea pe care statea,nu-i mai dau drumu o perioada,l-am scos sa-i fac curatenie generala in cusca,sa o duc la baie sa o spal,i-am pus nisip din ala din scoici pe fund,i-am luat un bat abraziv si un bolut pentru legume si din astea,dar il mai las ca-i foarte fricos,nici in cusca nu s-a acomodat in totalitate am impresia,cand ma apropii de cusca si vreau sa-i schimb apa,fuge dintr-un colt in altul si se catara peste tot...mai am de rabdat sad o sa incerc sa atasez niste poze cu el in cusca inainte de fiesta ...scuze pentru calitate,sunt facute cu iphone-ul la repezeala...pfuuu ce ma doare mana :cry:   o sa revin cand am timp cu poze facute cu aparatu...aaa si i-am scos osul ala de sebia(cu aroma de ciocolata) ca am citit eu ca nu-i bun si nici nu s-a atins de el.

1,722

chrisvalentin se va acomoda cu tine,si prietena mea are doi de micul alex si ii are de un an si nici acum nu a reusit sa ii imblanzeasca  smile  si pozele sunt clare  oricum cu osul de sebia nu am auzit sa nu fie bun dar prietena mea are unul cu menta, cu ciocolata si cu vanilie si le place miltvoi pune poze cu mici alex dar sa vad daca mai am in pc :k:

1,723

Sa-i traiasca prietenei tale,eu cred ca am drum lung de facut cu rocco al meu :einstein:...oricum,tin foarte mult la el,si-mi place foarte mult asa cum este,salbatic,eu asa am citit despre osul de sepia...acuma nah,sa mai spuna si altii daca au sau nu pt papagalii lor :sanatate:  mersi de incurajari tongue

Adaugat: 22-04-2010 21:14

I-am luat azi din real de la animalutze la rocco al meu niste seminte uscate cu vitamine de toate natiile...pappagalli grandmix de la padovan,si niste nisip fin din ala de scoici ocean fresh air tot de la padovan...ceva producator italian din cate mi-am dat eu seama e padovan asta ...mai foloseste cineva ?pt alex al lui ?este ok ?

1,724

romo si mary,ea crede ca sunt micul alex voi ce parere aveti? sunt fata si baiat?ea a avut crescatorie dar pozele sunt mai vechi,pe toti ia vandut numai pasitia 2 ia pastrat :hihi:

Adaugat: 22-04-2010 21:28

multumesc chrisvalentin,prietena mea ia si ea nisip cu scoici ca e cel mai bun,nu stiuu daca este bun dar i-am zis de acest forum si a fost foarte incantata de iubitorii de animale si se va inregistra si ea o cheama Diana si mia zis ca  isi va pune numele cv cu dya,ea va poate ajuta pentru ca a avut papagali de toate speciile si deschide iar o crescatorie dar sa vada ca trebuie sa puna bani deoparte :heart: :sanatate: :pup:

1,725

hehe ce dulci sunt,parerea mea de nestiutor este ca sunt puiutzi...sa-i traiasca,sunt foarte frumosi...sau na cel putin asa cred ca sunt puiutzi ....:bravo: