4,901

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

:nb: Apai nu stiu cum dar puiul programat sa iasa maine dimineata s-a grabit si a iesit din seara asta...inca nu i-am facut poze pt. ca e tarziu si i-am lasat pe parinti sa socializeze cu el...l-am botezat Petrache...va urez o noapte buna si somnic usor. :nani:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

4,902

mersi bicica :merci: ,mersi setris :merci:,bine ai revenit bella :k: ,bravo estera :bravo:, noapte buna setris :wis: :nani: :nb:

4,903

Setris de ce le pui nume de acum? :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,904 (edited by setris 20-04-2010 09:29)

:blb: Asa m-am obisnuit, inca de la prima serie, ma simt mult mai aproape de ei daca au un nume...un fel de superstitie paana la urma...oricum numele e adaptabil in functie de sexul puiutilor :hihi: (Vivi-Vivi, Coco-Coca, Petrache-Petruta )

4,905

Streis sa iti traiasca noua mogaldeata imi spui si mie mai exact de unde iei acele spice si eu sunt din Brasov dar nu am inteles prea bine.

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,906

ella_costan wrote:

Streis sa iti traiasca noua mogaldeata imi spui si mie mai exact de unde iei acele spice si eu sunt din Brasov dar nu am inteles prea bine.

Multumesc frumos, dughia o iau din Hornbach de la raionul de pesti si alte produse pt. animalute, cladirea portocalie cand treci podul de la iesire din Bv. spre Codlea.

4,907

Aaaaaaaaaaa, am inteles acum .... multumesc frumos ....

Vrei sa iti tii micutii sau ai de gand sa ii vinzi?

4,908

Am sa-i dau, nu pot sa-i tin pe toti...am deja parintii si pe Kimmy ( un pui de anul trecut ), si in doua trei luni am sa iau o fetita pt. Kimmy , deci, patru pentru mine e prea mult...desi mi-ar place sa-i pastrez. :heart:

4,909 (edited by bicica 20-04-2010 10:15)

fac miracole semintele de dughie..ii tot dadeam din mana lui Cipy pana cand de ieri a inceput sa se joace cu mine..si nu oricum ..NU MA MAI SCAP DE EL CAND BAG MANA IN COLIVIE SA NE JUCAM!ma lasa sa-l mangai pe cap,pe spate,sta la mine in palma si daca vede ca nu-i mai fac nimic incepe sa ma ciuguleasca ca sa ma joc iar cu el..si il am doat de 1 sapt!cred ca ademenirea cu mancarea preferata este un mod bun de a le capata increderea :k:

:floare: Georgiana :floare:

4,910

sa mai punem si noi cateva poze cu intreaga familie...ca nu ne-ati mai vazut de mult  timp :angel:

4,911

asa da i-mi place. sunt toti la un loc.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,912

Ce frumosi sunt ei mai ales ca sunt toti la un loc .... felicitari Mihai    :bravo:

4,913

Setris felicitari pentru puiut asteptam poze cu mogaldetele mici si scumpici.
Mihai sunt superbi peruseii sa-ti traiasca .
PS:Ce bine le sta la un loc si ce fericiti sunt ei :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,914

azi ne-am pozat si noi :blb:

4,915

Un scumpic si jumatate sa-ti traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,916

Ce sa mai :ironic: Niste scumpi :pup: [Mihay si Bicica] Sa va traiasca :bravo:

Am si eu o intrebare apropo smile Cam o data la cat timp raparlesc perusii ?

O pereche de perusi :perus: .. Masculul albastru :perus: si Femela verde cu galben :heart:

4,917

multumim :pup: :heart:

4,918

am o veste buna : in seara asta a aparut un ou la cealalta pereche a mea... decand il asteptam eu :k: ... o sa urmeze si poze dar nu prea curand ca e la prima depunere, e tanara si nu vreau sa o stresez...

Adaugat: 20-04-2010 21:29

i-am vazut imperechindu-se, asa ca sper sa fie fertile :k: ... estera ai tai cate oua au, sa vad daca o sa avem pui cam in aceeasi perioada?

4,919

pana acum a facut 4 dar primul s-a spart deci mai au trei si maine urmeaza al 5-lea big_smile

4,920

Mihai, duminica vreau si eu un puisor daca mai ai. As fi vrut o femela. Astept raspuns.

Simo

4,921

necunoscuta wrote:

Mihai, duminica vreau si eu un puisor daca mai ai. As fi vrut o femela. Astept raspuns.

ai PM necunoscuta ...

Adaugat: 21-04-2010 12:04

1 la numar... big_smile

Adaugat: 21-04-2010 18:12

kikisiroko ce se mai aude pe la tine..parca aveai si tu 3 oua la perusi ... au scos ceva,sau inca nu s-au implinit 18-21 de zile?

4,922

silviu wrote:

Astazi am inceput construirea unei voliere exterioare, dimensiunile fiind de: 1,80 m inaltime, 1 m lungime si aproape 1 m latime.
Pozele vor fi atasate in curand, fiindca nu am reusit sa o termin, am reusit sa fac doar scheletul si podul.

suna bine... ca si dimensiuni este ca si a mea...sa vedem rezultatul... oricum nu ma indoiesc, pt ca stiu ca va iesi ceva super :k:

4,923

Mihai succes cu outele :k:
Si noi avem 4 oute pana acum big_smile

4,924

Succes silviu si asteptam poze, estera succes,succes si lui mihai :k: :k: :k:

4,925

Multumesc deedee smile