Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
foarte draguti puiutii
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
foarte draguti puiutii
Fly, multa bafta, tinem pumnii stransi. Si sunt convinsa ca si Suana va deveni bunicuta cat de curand.
Eu nu ma incumet inca sa am "nepotei" motati.
ascultati imi scot nimfa din cusca in fiecare zi numa i ca nu vrea sa se miste se pune intr-un loc si sta acolo pana o pun eu inapoi
nu e bolnava mai trebuie sa o las sa se obisnuiasca?
Sa se obisnuiasca cu ce? Cu faptul ca nu o lasi sa iasa si sa intre cand vrea ea? Imi cer scuze ca sunt rautacioasa dar pasarile nu sunt jucarii de plus sa stea unde vreti voi, cand vreti voi, cum vreti voi.
Cum ar fi sa te scoata pe tine cineva cu forta din casa, fara sa te lase sa iesi cand vrei tu si sa intri cand vrei tu?
Inceteaza sa o mai scoti si sa o bagi tu in colivie si dupaia vino aici sa ceri pareri.
Scuze inca o data pentru acest mesaj dar m.am saturat de oameni care iau animalele drept jucarii. Eu cum pot sa il iubesc pe Mango asa salbatic cum e?
Buna ziua.Imi puteti spune si mie va rog de unde imi dau seama daca nimfa cumparata de mine este pui sau este batrina? multumesc
Buna!
Pune niste poze cu nimfa ta aici si asteapta sfatul celor care se pricep
De unde ai luat.o si cat ti.a zis ca are?
asculta bubbles sa nu crezi ca imi iau nimfa drept o jucarie!!!stiu ca e un animaL VIU numai ca vroiam sa stiu asta pentru ca nu cumva sa aiba ceva,ok?
Mai bine ai asculta tu...nu eu...eu am ascultat cand am avut de ascultat, si ascult in continuare cand am ce si de la cine.
Lasa.i colivia deschisa sa iasa si sa intre cand vrea, altfel cum va invata sa iasa si sa intre singura daca faci tu asta in locul ei?
Pe tine daca te.ar lua cineva in brate de mic, undeva unde sunt scari, cum vei invata vreodata sa le urci si sa le cobori singur?
de la un pet shop .mi s-a spus ca are in jur de 4 luni. nu stiu sa pun poze aici din pacate.
Sub caseta in care scrii mesajul care il bagi pe forum, sunt 3 casetute mici, si 3 "butoane" pe care scrie choose.
Dai click pe "butoanele" cu choose, si cauti poza la tine in calculator, scrii ceva la mesaj, apesi trimite si gata
acesta este nimfutul meu
Adaugat: 21-04-2010 17:36
multumesc f mult bubbles. am reusit.acesta este nimfutul meu care a venit la noi de doar 4 ore. as dori daca puteti sa imi spuneti daca este pui sau nu, tinind cont ca voi aveti experienta.
Sa se obisnuiasca cu ce? Cu faptul ca nu o lasi sa iasa si sa intre cand vrea ea? Imi cer scuze ca sunt rautacioasa dar pasarile nu sunt jucarii de plus sa stea unde vreti voi, cand vreti voi, cum vreti voi.
Cum ar fi sa te scoata pe tine cineva cu forta din casa, fara sa te lase sa iesi cand vrei tu si sa intri cand vrei tu?
Inceteaza sa o mai scoti si sa o bagi tu in colivie si dupaia vino aici sa ceri pareri.
Scuze inca o data pentru acest mesaj dar m.am saturat de oameni care iau animalele drept jucarii. Eu cum pot sa il iubesc pe Mango asa salbatic cum e?
nu cred ca la asta se refera bubbles!prin asta trec si eu cu perusul meu!in colivie vine si se joaca cu mine,ma lasa sa-l mangai pe cap,sa-l tin in mana,dar cand ii dau drumul se pune sus pe un dulap si sta acolo nemiscat,nu mai zboara prin casa,nu mai vine la mine...sta acolo pana ii vine foame si apoi se intoarce si da tarcoale coliviei..eu cred ca tb sa-l mai lasi sa se obisnuiasca cu casa!scoate-l cat mai des si nu alerga sa-l pui inapoi in colivie,lasa-l sa se intoarca singur sa invete unde-i este ''casa''!in fine..asta e parerea mea!daca gresesc sa ma corecteze cine stie mai bine ca si eu sunt incepatoare :bang:
Se duce sus pe dulap pentru ca sus le place sa stea. Si nu zboara intruna pentru ca nu fac asta in mod normal...dau doar cateva ture pe zi. Nemiscat ar sta si in colivie daca nu ar avea mancare sau jucarii...e normal sa se duca cat ai sus...si sa stea nemiscat...poate nu are chef de joaca, de cantat sau de zburat.
De obisnuit cu casa nu se obisnuieste decat daca zboara de buna voie...nu fugarit...ca si de buna voie se va lovii de toate cele pana invata casa, dapoi sa il mai si fugaresti in momentele alea...
Adaugat: 21-04-2010 17:44
Ania e dulcic foc nimfulinul tau, sa.ti traiasca sa fie sanatos...cred ca Mary (deyseby) te va lamurii cu varsta, eu nu ma pricep...nici al meu nu sunt ferm convinsa ca are cat cred eu...m.am ghidat dupa comportamentul lui, dupa cum zboara, aterizeaza, canta....adica se comporta ca un puiut (nu stia sa zboare, sa aterizeze, sa intre sa iasa din colivie, sa cante, rodea tor ce prindea...etc)
Multumesc .O rog frumos pe DEYSEBY sa isi dea cu parea.Am vazut (din ce am citit) ca are multa experienta. Sa va traiasca s ivoua nimfutele si sa va bucurati de ele.
Sunt un pic dezamagita ... Aseara cand m-am uitat in cuib am vazut 2 oua pe fundul cuibului , fara nimic dedesubt ... Azi cand am venit de la munca ei erau afara din cuib si m-am uitat din nou ... :wow: Deasupra talajului , pe sevetele rupte , am vazut un singur ou ... Am pipait cat am putut de fin sa caut celalalt ou si ... nimic ! :cry: Sa ma fii inselat eu ? Sa fii fost o bucata de talaj si eu sa fii crezut ca era ou ? :wow:
:cry: Am sa incerc sa mai caut daca am sa gasesc un moment prielnic ... Dar , se poate ca la prima tura de oute sa fac numai un ou ???
Asta chiar nu m-am gandit ... Cine imi poate spune ?
Doamna Laura.Poate era prin talaj.
Se duce sus pe dulap pentru ca sus le place sa stea. Si nu zboara intruna pentru ca nu fac asta in mod normal...dau doar cateva ture pe zi. Nemiscat ar sta si in colivie daca nu ar avea mancare sau jucarii...e normal sa se duca cat ai sus...si sa stea nemiscat...poate nu are chef de joaca, de cantat sau de zburat.
De obisnuit cu casa nu se obisnuieste decat daca zboara de buna voie...nu fugarit...ca si de buna voie se va lovii de toate cele pana invata casa, dapoi sa il mai si fugaresti in momentele alea...
stii ca mai vezi pe net acei papagali care vor sa stea mereu aproape de oameni,stau pe masa ,pe umar,vin si te ciugulesc cand stai la calculator..sunt mai prietenosi,dar asta depinde si de fiecare animalut in parte!dar tu ai tendinta sa te intrebi ''oare nu procedez eu bine de al meu nu este asa apropiat de mine?'' si atunci ceri parerea altora ca sa te convingi!eu zic ca la asta se referea!sunt mai pozitiva de fel :k: pupicei
Da ok...imi cer scuze din nou
:pup: nu ai pt ce sa-ti ceri scuze :pup:
S-au imperecheat, astazi ticalosii mei s-au imperecheat. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :heart: Sunt asa fericita, cred ca daca erau la mine lesinam de fericire. :rusine: :heart: :heart:
S-au imperecheat, astazi ticalosii mei s-au imperecheat. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :heart: Sunt asa fericita, cred ca daca erau la mine lesinam de fericire. :rusine: :heart: :heart:
felicitari, sper sa faca oua cat de curand
Am curatat topicul si utilizatorul "nimfa" a fost banat. Nu primim aici niciun curier veninos.
Multumim Latifa. :pup:
Laura e o experienta cu totul deosebita sa ai oua la motati.Sunt si eu curioasa dar daca a depus un ou ,dupa cateva zile,va mai depune.Asa ar fi normal dar uneori exceptiile intaresc regula.Si la noi e totul aiurea,Hanny nu vrea cuib asa ca nu stiu cum se vor organiza.Ii las pe ei sa decida.
Dany,felicitari pentru motatzi.Sa speram ca va fi totul ok.
Silverinii mei seriosi..... :nimfa: :heart:
Multumesc Ramona ! :hug: La noi este exceptia de la regula , cred ... Primul ou l-a depus pe 17.04.2010 si altul nu mai vad ... Am cautat acum in cuib si se pare ca m-am inselat !!! :cry: :cry: Se pare ca o sa raman cu un singur ou ! Dar asta este ! Eu oricum ii iubesc la nebunie :heart: :heart: :heart: Abia astept sa vad daca oul este fertil , ca prea il clocesc de nu le mai vad mutrisoarele decat de cateva ori pe zi ... ! :pls: :pls: :heart: Sper ca si la Hanny si la silverini sa fie totul ok ! La multe oute ! :pup: :hug: :succes:
Suana sunt adorabili silverinii tai :pup:
Succes si tie si Laurei cu outele sper sa aveti puisori sanatosi si frumosi va tin pumnii :angel:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus