1,226

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

ce dagut ca puiutii vostri fac oua :heart: felicitari tuturor si gabib77 sunt de acord cu iancumarian

1,227

Acestia sunt sfiosii mei claxonei(de-abia le-am facut poze)~!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,228

Foarte scumpei sa-ti traiasca

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,229

multumesc, estera!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,230

Le-am scos cuibul din colivie sa nu mai faca oua.

Dar am o problema cu puiutii.. au inceput sa isi smulga penele de pe piept sad

De ce fac asta? Cine ma poate ajuta cu un sfat sau ce trebuie sa fac sa nu isi mai smulga penele ??

1,231

sunt stresati!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

1,232 (edited by ella_costan 19-04-2010 10:53)

Raluca sunt niste scumpei ..... Punele cateva jucarii.... sunt singuri in colivie?

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,233

Femela mea e in continuare la clocit... nu am mai vazut-o pe afara de ieri, e adevarat ca azi am stat mai putin pe acasa... Imi doresc din tot sufletul sa reuseasca de la primul rand de oua, sper sa am gura aurita big_smile

1,234

raluky foarte draguti puiutii tai si vlady de ce nu mai vrei ca ei sa faca oua?daca ei au de mult cuibul or fi suparati ca l-i luat,mai pune jucarioare in colivie si gabib si eu sper sa ai gura aurita si doresc multa sanatate tie si puiutilor tai si la cat mai multe  oute :heart: big_smile :pup:

1,235

multumesc, deedee111!

1,236

Ar trebui sa ii separ de parinti?? Poate de aia sunt stresati, ca sunt prea multi in colivie. Au deja 2 saptamani jumate.

Nu mai vreau pui DeeDee ca am  5 si sunt nevoit sa ii tin ca nu am unde sa ii dau, nu vrea nimeni zebrute sad(

1,237

Mam hotarat in sfarsit sa imi iau o pereche de zebrute ca sunt adorabile big_smile Abia astept :angel:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,238

ella_costan wrote:

Raluca sunt niste scumpei ..... Punele cateva jucarii.... sunt singuri in colivie?

Multumesc de apreciere!   Ai mei sunt singuri, nu au jucarii..daca la ai mei te refereai!

1,239

Nu ai pentru ce raluky :heart: si vlady da ar trebui separati de parinti daca nu au loc inb colivie si bine daca nu mai poti sai tii nui nimik :sanatate: :pup:

1,240

Da, Raluka la tine ma refeream  sa incerci sa le pui cateva jucarii mi sa parut cam goala colivia

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,241

deedee111 o data ce au scos un rand de pui e lojic ca nu ii mai lasi sa faca oua trebuie sa se odihneasca si ei vreo 2-3 luni de zile pentru ca sunt epuizati daca ii lasi sa faca asa pe banda rulanta ii termini de tot si iti bati joc de ei.

By BarBonE

1,242

Zebrutele si pescarusii japonezi sunt cinteze, nu perusi. Nu au nevoie de oglinzi si jucarii in colivie. O planta artificiala pe colivie care sa le ofere senzatia de intimitate e mai mult decat suficienta pt. ei. Robert e crescator si va poate confirma acest lucru. Coliviile lui sunt simple si totusi nu am vazut pasari care sa fie mai fericite si sa arate mai bine ca ale lui. Singurul lucru pe care il pune zilnic este cadita cu apa, cintezele fiind mari amatoare de balaceala.

Vicky - Mamica fericita

1,243

Maine merg sa imi iau 2 zebrute dar nu stiu mare lucru despre ele si am o multime de intrebari sper sa nu va suparati daca intreb big_smile In primul rand de unde imi dau seama ce varsta au cand ii cumpar sa nu ii iau prea batrani ? si pot sa le dau mei de la perusi sau au ei un alt fel de amestec de seminte ?

1,244 (edited by gabib77 20-04-2010 22:29)

mananca mei de la perusi, iar in privinta varstei nu-ti face probleme, nu gasesti decat majoritatea pui pe piata, cu preturi intre 15 si 40 lei

Daca vrei sa fie pereche sa ti cont si de avatarul meu, masculul are cioc rosu, femela mai portocaliu, iar masculul are penaj mai colorat si 2 pete maro in stanga si dreapta ciocului pe capsor, femela are penaj mai sters si mai albicios... avand in cedere ca a mai luat o pereche si pentru nepotelul meu, sa stai vreo cateva minute sa-i urmaresti si tinand cont de cele spuse de mine sa incerci sa iei pereche pe cei care ii vezi mai apropiati si care se urmaresc, sa nu desparti perechi degeaba wink

1,245

Multumesc Gabib smile defapt ii iau din pet shop ca la noi nu sant in piata sper sa nimeresc puisori ca sa se obisnuiasca unul cu altul big_smile

1,246

intocmai, dar sa fi atenta sa nu cumva sa fie mai multi in colivie, cum se intampla si sa fie unii deja obisnuiti, iar tu sa iei o femela de la o pereche si un mascul de la alta wink

1,247

tatal meu va merge sa ii ia pentru ca eu sunt la scoala sper sa aleaga bine big_smile stie cum sa deosebeasca femelele de masculi si suntem prieteni cu vanzatoarea asa ca sper sa fie totul bine big_smile
Multumesc foarte mult smile

1,248

Sa fie intr-un ceas bun! vrea sa vad la tine poze cu o zebra, un perus si un ficher jucandu-se wink

1,249

Pai nu v-a mai fi numai perusi si zebrute jucandu-se sad(

1,250

Estera, iti doresc sa gasesti o pereche potrivita de zebrute, de la care sa ai puisori sanatosi!