726

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

ar fi foarte bine sa ii iei o pereche, sa nu se simta singur.

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

727

cel mai bine iai o pereche!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

728

va multumesc la toti pt mesaje. problema cu unghia s-a rezolvat intre timp.

729

Ma bucur, november4gina!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

730

EXTREM de dragut Eddy,si eu ma bucur november4gina,Multa sanatate :k:

731 (edited by cutegirl 19-04-2010 07:29)

deedee111 wrote:

EXTREM de dragut Eddy,si eu ma bucur november4gina,Multa sanatate :k:

Merci deedee111!

Eddi se simte minunat!!! E foarte vioi,i-am dat drumul si acum se plimba pe pervaz si se uita pe geam big_smile Sare de pe pervaz pe cusca si de pe cusca pe calorifer si tot asa smile E asa amuzant!

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

732

Nai pentru ce si ma bucur nespus de mult ca se simte bine,suna foarte amuzant,activ micutul :heart: smile :bravo:

733

Eddi naparleste!! Azii i-a cazut o pana uriasa din coada si nu era smulsa mai ales ca nu si-a smuls-o fara capat si nici nu avea sange la capat smile Ce fericita sunt :heart: Credeam ca nu va mai naparlii odata pentru ca incepeam sa ma ingrijorez tongue

734

Ai mei naparlesc pe rand pana acum a fost Kiki acum a inceput Paco ... penajul de dupa naparlire  e superb

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

735

Al meu a schimbat penele din coada, din iarna... :buzz:  A fost harnicut.

Adaugat: 20-04-2010 11:02

:bd:

Simo

736

E un dragut micutul tau :pup: Cat are?

737

Necunoscuta e foarte draguta Rosella ta sa-ti traiasca

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

738

este ff frumoasa rosella ta necunoscuta sa iti traiasca :pup:

739

Rana lui eddi se vindeca :bravo: E foarte vioi desi cand trebuie sa-l dam cu unguient il chinuim putin pentru ca simte si el ca doar are sentimente smile Dar partea buna e ca se vindeca si mai si naparleste :heart: :hihi: :hug:

740

ma bucur sa aud ca Eddy se face bine. Necunoscuta,sa-ti traiasca coloratul!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

741

necunoscuta, sa iti traiasca micutul ! e asa frumusel!

742

Multumesc de remarca si urari, la fel si voua.
Paco a mea se apropie de venerabila varsta de 1 an si jumatate, asta in conditiile in care, chiar avea 6 luni atunci cand l-am primit.

:bd:

Simo

743

cutegirl ma bucur foarte mult ca se face bine si in curand nu va mai avea nimik :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

744

Multumesc tuturor! :pup: Maine ii voi face o vizita veterinarului dupa cererile ei cu Eddi big_smile Vrea sa vada cum arata,daca se simte mai bine etc.

745

am o veste ingrozitoare.....deabia mai pot sa scriu.. :cry: :cry: :cry: azi am plecat sa-mi fac niste analize si m-a sunat bunica mea si mi-a spus ca pe poly l-au furat unii care au venit la un vecin..la aceasta concluzie am ajuns eu.deoarece sunt toate semnele...nu mai pot..doamne....dragul meu poly...nici nu mai stiu ce sa fac..nu am cum sa acuz direct pt ca bunica era in gradina..si nu a vazut...ce sa mai fac..va rog spuneti-mi..sunt disperata.. :cry:

:heart: -SABINA- :heart:

746 (edited by necunoscuta 22-04-2010 12:34)

Imi pare sincer rau. Sincer.... trist... cred ca nu prea mai ai ce face. Incearca sa vorbesti cu vecinul tau, si poate se aplaneaza situatia si iti aduce pasarea inapoi. sad Desi oamenii care fac lucruri din astea... clar nu inapoiaza ce au furat. ..

Simo

747

vai nu se poate yikes imi pare foarte rau cum a zis si necunoscuta incearca sa vorbesti cu vecinul tau si iti urez mult mult succes ca sa til aduca inapoi :succes:

748

nu pot sa vb cu el..pt ca este foarte dificil..a fost numai in discutii cu bunica..si sunt si veri...iar la el au venit 2 tipi..si bunik a zis ca i-a vazut uitandu-se la papagal de peste gard...si apoi..cand a venit din gradina usitza era ridicata..si filgisori pe jos....el nu are forta sa ridice usitza incat sa stea...clar este furt... :cry: nu-mi vine sa cred ca l-am pierdut pe poly.....imi vine sa ma bat singura fiindca am plecat de acasa...si nu pot sa fac nimic.nimic..:cry:

:heart: -SABINA- :heart:

749

cat de rai pot fi uni oameni :furios: in cazul asta nu am ideie ce poti face

750

O poly... imi pare sincer rau :cry: Cat de rai pot fii un oameni :furios: Sa i-a pasarea de la stapan,unde se simtea si el mai bine... sad