4,876

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Anny micutul tau e un scump sa-ti traiasca si sa creasca mare :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,877

:bravo: A aparut in dimineata asta si numarul doi, Coco, deja se vede diferenta intre Vivi si el, desi nu sunt decat doua zile... am sa revin cu poze. :k:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

4,878

setris wrote:

:bravo: A aparut in dimineata asta si numarul doi, Coco, deja se vede diferenta intre Vivi si el, desi nu sunt decat doua zile... am sa revin cu poze. :k:

sati traiasca!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,879

Sa-ti traiasca .....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,880

Sa creasca si Vivi si Coco mari si frumosi si sanatosi impreuna cu stapanii!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

4,881 (edited by diiana 18-04-2010 21:05)

anny1997 wrote:
deedee111 wrote:

madddyandreea ce frumos e puiutul tau,il ai de o luna si sta pe deget? mad :cry: sad eu am 2 perusi si nu vor sa se apropie de  mine si ii am mai bn de jumate de an pe baiat si pe fata de 2 luni dar nu vor sa se apropie de mn,bravo tie dar te rog spune-mi cum l-ai invatat sa ste pe deget te rog mult, si da e baiat,ca asa avea nasul si baiatul meu,si inca il mai are,mihay felicitari si sa faca puii frumosi si iubitori si Estera felicitari pentru noul out :heart: :heart: :heart:

:)si eu am un perus de 2 saptamani, si este foarte ambitios. adica invata lucruri noi, cand vrea sa il pup vine pe umarul meu si ma ciupeste de obraz ca sa intorc capul sa ma pupe pe buze :rusine: :angel: e un scump... s-a acomodat cu mine din prima zi. :heart: trebuie doar :hihi: sa ai multa rabdare si afectiune  :floare:.. Eu prima oara ce l-am invatat a fost sa zboare... :perus: era atat de micut.. apoi ii dadeam cate putin drumul prin camera,  venea pe birou la mine, :heart: :heart: ii desfaceam borcanul cu mancare, si el cand manca din borcan puneam degetul la burtica lui :ironic: :rusine: si s-a suit din prima clipa :x acum nu se mai desparte de mine  :heart:   :heart:  :heart: . Cand sunt la scoala plange toata ziua... ca nu-l las singur prin camera sa zboare... :cry: mie frica sa nu se intample ceva... :cry: :cry: . Oricum te-as sfatui sa ii separi de cusca, adica un perus il tii camera ta , altul in alta camera, si o sa se acomodeze cu tn ft repede daca sunt singuri :heart: Succes

Anny sunt niste sfaturi foarte bune smile fetita m-a lasat sa o mangai in sfarsit :angel:

O pereche de perusi :perus: .. Masculul albastru :perus: si Femela verde cu galben :heart:

4,882

diiana wrote:
anny1997 wrote:
deedee111 wrote:

madddyandreea ce frumos e puiutul tau,il ai de o luna si sta pe deget? mad :cry: sad eu am 2 perusi si nu vor sa se apropie de  mine si ii am mai bn de jumate de an pe baiat si pe fata de 2 luni dar nu vor sa se apropie de mn,bravo tie dar te rog spune-mi cum l-ai invatat sa ste pe deget te rog mult, si da e baiat,ca asa avea nasul si baiatul meu,si inca il mai are,mihay felicitari si sa faca puii frumosi si iubitori si Estera felicitari pentru noul out :heart: :heart: :heart:

:)si eu am un perus de 2 saptamani, si este foarte ambitios. adica invata lucruri noi, cand vrea sa il pup vine pe umarul meu si ma ciupeste de obraz ca sa intorc capul sa ma pupe pe buze :rusine: :angel: e un scump... s-a acomodat cu mine din prima zi. :heart: trebuie doar :hihi: sa ai multa rabdare si afectiune  :floare:.. Eu prima oara ce l-am invatat a fost sa zboare... :perus: era atat de micut.. apoi ii dadeam cate putin drumul prin camera,  venea pe birou la mine, :heart: :heart: ii desfaceam borcanul cu mancare, si el cand manca din borcan puneam degetul la burtica lui :ironic: :rusine: si s-a suit din prima clipa :x acum nu se mai desparte de mine  :heart:   :heart:  :heart: . Cand sunt la scoala plange toata ziua... ca nu-l las singur prin camera sa zboare... :cry: mie frica sa nu se intample ceva... :cry: :cry: . Oricum te-as sfatui sa ii separi de cusca, adica un perus il tii camera ta , altul in alta camera, si o sa se acomodeze cu tn ft repede daca sunt singuri :heart: Succes

Anny sunt niste sfaturi foarte bune smile fetita m-a lasat sa o mangai in sfarsit :angel:

ma bucurrr :sol: :heart: :heart: :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

4,883

anny1997 wrote:
diiana wrote:
anny1997 wrote:

Da anny,sunt niste sfaturi foarte bune si la capitoll perusi eu zic ca stai foarte bine,cu ai mei nu am sanse sa ii invat sa stea pe deget si pe langa asta mai e si garsoniera si nu ammai multe camere,oricum mersi de sfat si cei care o sa se uite la ce ai scris si o sa faca ce ai  scris sper sa mearga :heart: :merci: :pup: :bravo: :hug: :k: :perus:

4,884

deedee111 wrote:
anny1997 wrote:
diiana wrote:

Da anny,sunt niste sfaturi foarte bune si la capitoll perusi eu zic ca stai foarte bine,cu ai mei nu am sanse sa ii invat sa stea pe deget si pe langa asta mai e si garsoniera si nu ammai multe camere,oricum mersi de sfat si cei care o sa se uite la ce ai scris si o sa faca ce ai  scris sper sa mearga :heart: :merci: :pup: :bravo: :hug: :k: :perus:

:pup:

Adaugat: 19-04-2010 01:41

:nb:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

4,885

smile :nb: :pup:

4,886

:bd: asa cum v-am promis, poze cu cei doi pitici: :perus:  :perus:

Nu ma certati ca este mizerie in cuib, astept sa iasa si ceilalti doi, sa fac curat ,si sa vin cu un strat de talaj. :wis:

4,887

Vai ce frumusei sunt!! Te-ai gandit ce nume vrei sa le pui sau ii vinzi? :hihi:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

4,888

ce firavi sunt. asteptam s iurmatorii cu succes  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,889

Ca micuti si firavi sunt .... asteptam cu nerabdare si aparatia urmatorilor 2  :pup:

4,890

vai, ce dragutei sunt, setris!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

4,891 (edited by bicica 19-04-2010 10:40)

i-am prins slabiciunea lui cipy pentru semintele astea http://www.diegocattarossi.com/blog/wp-includes/images/eta%20cocorita.jpg  ii plac f mult!si eu ii rup cate un pic din spicul ala si il tin in mana si in felul asta il fac sa vina la mine sa manance!sper sa se obisnuiasca cu mine!la altceva nu vine:fructe,legume,paine...doar la astea,se vede ca ii plac f mult!voi dati asa ceva puiutilor vostri?mie mi le-a recomandat crescatorul de la care l-am cumparat!puteti incerca si voi metoda de a vi-i apropia pe micuti daca le place si lor :hug: :perus:

:floare: Georgiana :floare:

4,892

OOOoooo  da, sunt seminte de dughie, sunt foarte bune mai ales pt. pui, pt. ca sunt ceva mai mici decat semintele de mei...si eu le dau la toti trei , Kimmy are o placere deosebita de a se sui pe el ( probabil se crede in salbaticie, in lanul de iarba ) . :ok:

4,893

super dar as vrea sa stiu cum senumesc si de unde pot sa iau?ca as putea sa ii  dresez si eu pe nazdravanii mei :pup: :pls: :merci:

4,894

Bibica spune-ne si noua de unde le iei si cum se numesc?

4,895 (edited by bicica 19-04-2010 11:07)

pai eu sunt in italia acum,le cumpar de aici si nu stiu cum se numesc..eu ma duc la petshop si sunt intr-o punga asa ca niste spice de grau..setris zice ca se numesc seminte de dughie

4,896

off ce as vrea si eu sa iau

4,897

uite http://www.seminte.de/seminte-flori-kolbenhirse-p-486.html

4,898

deedee111 wrote:

off ce as vrea si eu sa iau

Sunt seminte de dughie, e dugie alba si rosie...eu le cumpar din Hornbach...se vand la manunchi si sunt ieftine, au atat albe cat si rosi...am vazut si la petshop-uri dar am impresia ca sunt mult mai scumpe si mai putine cantitativ.

4,899

Buna ziua! big_smile
Ce mai faceti?Ce va mai fac perusii?Eu am lipsit o perioada,dar am citit tot...
Am observat ca ni s-au mai alaturat cativa iubitori de perusi...le urez Bun venit!!
Mihay:Sa-ti traiasca puiutii!Sa fie sanatosi!Sunt foarte frumosi! :bravo:
Estera:Felicitari pentru oute!Din cate am inteles eu ai 2 pana acum...sau mai multe? :bravo: Sa speram ca vor iesi puiuti big_smile
Setris:Felicitari pentru puiuti!Sunt foarte micuti si dragalasi!Sa-ti traiasca!
Si pentru ceilalti:Sa va traiasca perusii!
Noi suntem bine(ma refer la perusi)...Vom face si cateva poze noi zilele viitoare (ca nu ne-ati mai vazut de mult timp wink )

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

4,900

Multumesc Dienutza. de fapt am acum 3 oute pentru ca a mai facut unul in seara asta big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi