551

Re: hamsteri pitici

Poate ca s-a mai imblanzit!?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

552

Ma eu de 1 an de cand il am nu i.am dat apa...unii zic sa ii dau unii nu. Stiu ca nimeni nu poate traii fara apa dar eu ii dau legume zilnic. Nu am schimbat nimic in alimentatie. Ii dau mancare de la la Padovan "Criceti", dropsuri de la Vitakraft, si niste seminte speciale pentru blana....acum vad ca e ok doarme...
Sa se imblanzeasca peste noapte? Nu cred ca are cum, mai ales ca se vedea ca e lesinat asa...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

553

Are nevoie de apa, chiar daca a trecut un an, nu poate traii asa, poate a stat la prea multa caldura, ai mei transpira si sunt fleoscaiti cand stau in soare. hmm Unde il tineai?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

554

A intrat in contact cu substante toxice sau cu alte animale?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

555

Nu, la mine in camera sta pe jos, dar este ok nu este nici cald nici curent...acum doarme...sa vad diseara cand se trezeste cum se prezinta...of sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

556

off...spuneti-mi si mie ca nu prea stiu nimic despre hamsteri...Ce credeti ca patesc daca le dati apa sa bea? ce fel de legume mananca de isi iau lichidele din ele?.. hmm ...nu stiu ce sa zic dar mie chestia asta cu apa(ca nu se da apa la hamsteri) mi se pare cam absurda. Daca gresesc,corectati-ma! V-am spus,eu una nu stiu,dar poate ati auzit voi ca patesc ceva rau sau mor daca le dati apa,ca altfel nu-mi pot explica. Si eu le dau leguma la iepurasii mei dar apa au non stop si chiar beau multa si sunt bine,nu au avut nicio problema pana acu'...si eu am auzit ca nu se da apa la iepuri ca isi iau lichid din legume,dar mi se pare o prostie... :bang:

^ :heart: Ello :heart: ^

557

crazyang3lc wrote:

off...spuneti-mi si mie ca nu prea stiu nimic despre hamsteri...Ce credeti ca patesc daca le dati apa sa bea? ce fel de legume mananca de isi iau lichidele din ele?.. hmm ...nu stiu ce sa zic dar mie chestia asta cu apa(ca nu se da apa la hamsteri) mi se pare cam absurda. Daca gresesc,corectati-ma! V-am spus,eu una nu stiu,dar poate ati auzit voi ca patesc ceva rau sau mor daca le dati apa,ca altfel nu-mi pot explica. Si eu le dau leguma la iepurasii mei dar apa au non stop si chiar beau multa si sunt bine,nu au avut nicio problema pana acu'...si eu am auzit ca nu se da apa la iepuri ca isi iau lichid din legume,dar mi se pare o prostie... :bang:

hamsterii se zice ca nu beau apa, si ca daca ar bea ar murii, nu-i adevarat, cum ai vazut ca iepurii nu au voie apa si ca este o prostie acelasi lucru se intampla si la hamsteri. De un an de cand il am p dobby si a baut zilnic apa nu a murit. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

558

caisa are ghearele luuungi,deja se intorc ::(
nu stiu unde as putea sa'i pun o piatra...

559

Pufu e pe moarte....si nu are nicio legatura cu apa. Daca era apa devina murea de mult. Dar va las sa sezbateti asta in continuare oricum numai are rost nimic acum...

560

Imi era teama de asta. sad asta s-a intamplat si cu primul meu hamster, speram sa nu fie asta si la tine. sad

561

bubbles wrote:

Pufu e pe moarte....si nu are nicio legatura cu apa. Daca era apa devina murea de mult. Dar va las sa sezbateti asta in continuare oricum numai are rost nimic acum...

Imi pare rau bubbles...... hmm sad

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

562

De ce nu l-ai dus la veterinar, bubbles?    Oricum, imi pare rau pentru Pufu!

563

@irinuca atentie la limbaj!

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

564 (edited by bicica 19-04-2010 10:05)

bubbles wrote:

saracutul...imi pare rau bubbles sad si mie anul trecut mi-a murit un hamster dar il aveam de 2 ani si nu a baut niciodata apa ca eu asa stiam ca hamsterii nu beau apa dar ii dadeam legume!acum lui furby i-am pus suport de apa fiindca avea si acolo la petshop si vad ca bea aproape zilnic si e frumos si sanatos deocamdata!

Adaugat: 19-04-2010 11:01

irinuca wrote:
bicica wrote:

asta mica a mea desi are cusca cu gratii sincer iti zic ca nu face nici un pic de mizerie...nici un pic!cei mai mari este posibil sa miroasa un pic pt ca fac pipi mai mult dar astia pitici nu prea miroasa,si ii schimbi si tu mai des talajul!eu i-am luat talaj parfumat (de lamaie) ..nu m-am interesat daca ii face bine sau nu,dar asa nu se simte nici un fel de miros!]si nici nu sunt galagiosi,poate doar noaptea cand umbla prin cusca si invarte roata si rontaie graunte..dar eu noaptea ii bag cusca in baie..asa ca convinge-ti parintii sa te lase sa-ti iei ca nici nu sunt greu de ingrijit si nici nu fac deranj mare :k:

...daca nu te'ai interesat ce e bine pentru hamsterul tau....si mai dai altora sfaturi neutral }
tie ti-ar placea sa traiesti intr'o cusca imputita de deodorant ieftin ?
well....nu prea cred
inainte sa dai sfaturi altora uite-te in ograda ta si ofera-i saracului hamster conditii mai bune

prozax,iloveanimals :merci:
imi place ca ii trageti de urechi cand merita dar amanuntul asta v-a scapat ^^^

revin dupa o lunga perioada in care doar v-am citit
caisa infulecand fulgi bio

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jw1hOG_KiSI[/youtube]

dar voi ce aveti cu mine?i-am zis cumva ca este f bun talajul asta si sa-si cumpere si ea?i-am zis ca nu stiu cat este de bun...fiecare isi creste animalutul cum i se pare ca este mai bine!rautaciosilorr :cry:

:floare: Georgiana :floare:

565

Bubbles,imi pare tare rau pentru pufu....si mi-ar parea tare rau pentru tine daca l-ai pierde! nu stiu ce sa zic....  sad

^ :heart: Ello :heart: ^

566

Dupa 3 ore de chin, azi noapte Pufu mi.a murit in mana...nu stiu sa va descriu in cuvinte prin ce am putut eu trece aseara...
Veterinar? Prietenul meu s.a dus cu iguana la veterinar , i.a facut o injectie si la 2 ore a murit. Veterinar? Cand se zice ca hamsterii nu au voie vitamina C si gasesti in pet shop Vitamina C special pentru hamsteri?
Am sunat la spitalul de animale Biovet aseara unde ma duc mereu cu orice problema am, am spus ce problema am si mi s.a zis ca doctorul pentru animale exotice (in afara de caini si pisici cred ca nu au habar de nimic) nu este decat dimineata, dar ca ma agit degeaba ca asta e varsta lor.
Am sunat un prieten veterinar aseara si la fel mi.a zis, ca nu prea am ce sa ii fac si mai ales la cat este de mic nu prea are nimeni ce sa ii faca. Mi.a recomandat sa ii dau niste glucoza diluata cu apa (avand in vedere ca nu manca nimic). S.a dus mama la farmacie si a luat, si sa ma vedeti cum ii dadeam cu pipeta glucoza....a fost groaznic numai vreau sa trec prin asta. Il tinam in batista calda in mana, il mai puneam pe calorifer.
A incercat de cateva ori sa deschida ochii si sa o ia la fuga dar era o alarma falsa...dupa 3 ore de tinut in mana, a tremurat teribil o secunda si s.a stins...nevenindu.mi sa cred ca numai respira, il pasam de la unul la altul....au trebuit sa il ia de langa mine o ora ca nu se putea.
La 1 noaptea eu sapam groapa pentru piticutul meu....e prima data cand mi se intampla asta si nu sunt foarte sigura ca mai vreau sa trec prin asta...

567

bubbles wrote:

Dupa 3 ore de chin, azi noapte Pufu mi.a murit in mana...nu stiu sa va descriu in cuvinte prin ce am putut eu trece aseara...
Veterinar? Prietenul meu s.a dus cu iguana la veterinar , i.a facut o injectie si la 2 ore a murit. Veterinar? Cand se zice ca hamsterii nu au voie vitamina C si gasesti in pet shop Vitamina C special pentru hamsteri?
Am sunat la spitalul de animale Biovet aseara unde ma duc mereu cu orice problema am, am spus ce problema am si mi s.a zis ca doctorul pentru animale exotice (in afara de caini si pisici cred ca nu au habar de nimic) nu este decat dimineata, dar ca ma agit degeaba ca asta e varsta lor.
Am sunat un prieten veterinar aseara si la fel mi.a zis, ca nu prea am ce sa ii fac si mai ales la cat este de mic nu prea are nimeni ce sa ii faca. Mi.a recomandat sa ii dau niste glucoza diluata cu apa (avand in vedere ca nu manca nimic). S.a dus mama la farmacie si a luat, si sa ma vedeti cum ii dadeam cu pipeta glucoza....a fost groaznic numai vreau sa trec prin asta. Il tinam in batista calda in mana, il mai puneam pe calorifer.
A incercat de cateva ori sa deschida ochii si sa o ia la fuga dar era o alarma falsa...dupa 3 ore de tinut in mana, a tremurat teribil o secunda si s.a stins...nevenindu.mi sa cred ca numai respira, il pasam de la unul la altul....au trebuit sa il ia de langa mine o ora ca nu se putea.
La 1 noaptea eu sapam groapa pentru piticutul meu....e prima data cand mi se intampla asta si nu sunt foarte sigura ca mai vreau sa trec prin asta...

doamne..imi pare rau :cry: m-au trecut niste fiori cand am citit...sper sa treci peste asta...celalat hamster i-a murit mamei mele in mana anul :cry:trecut..eu eram in italia si ea acasa si vorbeam pe mess si il tinea in mana si mi-l arata ca se simte rau si in timp ce mi-l arata a murit saracutul...

:floare: Georgiana :floare:

568

Bubbles asta este "blestemul" nostru pentru ca le iubim atat de mult, asa se intampla, mai multe animalute, inima plina de bucurie, mai multe rani in inima noastra. Am pierdut de curand un hamster, inca mai sunt terifiata de ce s-a intamplat si te inteleg perfect, sa-mi moara in mana si eu sa ma uit la el cum nu mai poate a fost un hamster, primul meu hamster, miky, daca stii cat de neputincioasa ma simteam. sad Doare atat de rau. :-< Am trecut din multe cu animalutele meule, in curte am un adevarat cimitir. :cry: Imi pare rau, poate daca eram langa tine te ajutam, acum am mai multa experienta in asa ceva, daca nu l-am vazut nush ce sa-ti zic. Imi pare sincer rau. sad

569

salacutul sad
ne pare rau,e dureros sa-l vezi cum moare incet,chinuindu-se

lupu altfel cum sa'i facem sa inteleaga? intai sa se documenteze si apoi sa-si cumpere animalul...si mai dau sfaturi total aiurea celor nou veniti,care normal ca asculta si fac cum li se zice
daca nu eram dura probabil ca nici nu ii pasa...:hihi:

sa revenim la oitele noastre

570 (edited by iloveanimals 20-04-2010 08:35)

Nu asa faci un om sa inteleaga. Daca esti calma si vorbesti politicos atunci totul va fi bine. wink Am  invatat-o pe pielea mea. :wis:

571

@irinuca este normal sa-ti sara tzandara, dar, precum zice si iloveanimals trebuie sa incerci sa fi calma si sa-i explici omului politicos.

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

572

asa e...gata tac,nu le mai zic nimic DAR sper sa o faceti voi cu diplomatie

Caisa mea a slabit de cand i'am schimbat mancarea.A trecut de la cea varsata la cea speciala ptr hamsteri pitici
Nu mai e la fel de pufoasa (grasuna)

573

E normal sa slabeasca. Cea speciala pentru hamsteri pitici nu are nici un pic de zahar in ea. Eu zic ca e bine sa fie mai slabuta putin decat grasuta smile E mai sanatos.

574

Pe langa faptul ca sunt mamica de pasari, am devenit de curand si mamica de hasterici, 2 fete cucuiete :hamster:, blande si mancacioase!!! Zuzulina si Tontolina, deoarece una este mai zvapaiata si mereu imi gusta degetele si cealalta mai blanda. Le recunosc dupa faptul ca Zuzu are mai mult negru pe cap, iar Tonto are o ureche mai gri, in rest sunt identice  smile. Le am de 3 sapt., intre timp au mai crescut si ingrasat, evident :rusine:!
@biancadumi, ramasesem datoare cu pozele, abia acum am reusit sa le descarc :rusine:!

Vicky - Mamica fericita

575

ooo da cool te-ai amintit :caine: sunt superbe :heart: dar stiam ca ai doar una...daca cumva ia mai adus una dupa ce ai cumparat-o pe cealalta ai grija sa nu se bata....daca sunt luate amandoua de o data atunci stai linistita wink smile :hug:

- Bianca