amber wrote:Mai grav ii ca am senzatia ca i-a intrat ceva pe caile respiratorii, pentru ca de mancat mananca... Si da, ai dreptate cu veterinarii. Eu ma gandeam sa o duc la un veterinar care, mi-a facut o chestie urata, dar el e cel mai cautat veterinar din Bistrita, altu nu-i. Cand o aveam pe Miki, puiutul care mi-a iesit din ou acasa, mi s-a imbolnavit si acuma stiu, dar atunci nu stiam, ca era intr-un stadiu terminal, si medicul nu mi-a zis nimic, dar a borborosit ceva in termeni medicali cu unu care era asistentu lui, era constient ca nu mai are ce-i face presupun. I-a dat o injectie, si dupa cateva minute dupa ce am plecat de la el, a inceput sa aiba convulsii :cry: si s-a chinuit biata cateva ore pana mi-a murit.
Apa i-am dat de 3 ori, nu o ajuta... Doamne ce sa fac :cry:
Ce i s-a intamplat lui Kiki ? 
uitate in narile ei. poate i-a intrat o cojita de la seminte sau chiar o samanta. asa am patit si eu cu un pui si i-am scos cojita si gata. acum sa nu fi intrat pe caile respiratorii, cum zici si tu. ea arata bine.nu pare sa fie bolnava de ceva.
Adaugat: 19-04-2010 08:26
flyaway70 wrote:Am reusit sa le fac cuib in seara asta ! Nu am talaj , dar am pus niste servetele ... maine le cumpar si talaj ... Dar bucuria mare este ca au intrat imediat in cuib si incearca sa acopere oul cu servetelele ! :angel: Sper sa mearga !
Imi pare rau ca nu mai am aparat ca sa va fac o poza ! 
nu este neaparat sa le pui talas. daca accepta servetelele,e ok. de acum lasa-i in pace si va fi bine. :k:
Adaugat: 19-04-2010 08:30
mia wrote:eu sunt foarte multumita ai mei sunt sanatosi ... si vioi.... dar dak ar fii sa ii vad un pik mai infoiti in pene ... nu imi fac probleme de veterinar ... pt. ca este foarte priceput ... si am incredere in el ... stiu ca este ff. bun, cel mai bun din orash :bravo: zic asta pt. ca am avut niste probleme cu catelul ... si ia facut un tratament f. bun si si`a revenit f repede ....
toti medicii se pricep la caini,pisici si gaini dar nu la papagali. asta e sigur si poate ai sa te lamuresti si tu. dar se dea Dumnezeu sa nu fie probleme niciodata.
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro