Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Da..chiar e nebuna..mai ales in perioada de imperechere...cand ma apropii de ea s-o alint sau s-o pup..ma musca de nas ..si cearta pe toata lumea
...Cipy si Piciu..suporta
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Da..chiar e nebuna..mai ales in perioada de imperechere...cand ma apropii de ea s-o alint sau s-o pup..ma musca de nas ..si cearta pe toata lumea
...Cipy si Piciu..suporta
felicitari Setris pt puiuti. sa dea Dumnezeu sa fie toti bine si sa creasca mari.
Adaugat: 17-04-2010 07:23
Iustyna ce printisori frumosi. cea alba este mai deosebita. ca este alba. :pup:
Iusty sunt superbi puiutii tai sa-ti traiasca :pup:
puiutu meu e prin bucatarie de azidimineata si vad ca nu are de gand sa se intoarca in colivie..dar il las in pace ,i-o veni lui foame!nu vrea deloc sa se mai puna de degetul mjeu,ce i s-o fi intamplat?ce greu este la inceput cand nu stii cum sa te comporti cu micutii :perus:
yeahh...puiutul meu cred ca incepe sa simta ca il iubesc.Azi a stat pe umarul meu si pe deget si nu a zburat,deobicei zbura imediat...si chiar mi-a dat si un pup :heart:
El e puiul meu ! :heart:
yeahh...puiutul meu cred ca incepe sa simta ca il iubesc.Azi a stat pe umarul meu si pe deget si nu a zburat,deobicei zbura imediat...si chiar mi-a dat si un pup :heart:
si al meu are nasucul tot ca al tau..este baiat nu?
madddyandreea wrote:yeahh...puiutul meu cred ca incepe sa simta ca il iubesc.Azi a stat pe umarul meu si pe deget si nu a zburat,deobicei zbura imediat...si chiar mi-a dat si un pup :heart:
si al meu are nasucul tot ca al tau..este baiat nu?
da
cand l-am luat nu mi-a putut garanta dc este baiat sau fata de asta intrebam...acm ma chinui cu el sa-l dresez tu de cat timp il ai?
e baiat!!
astazi cand sa le schimb mancarea la perusi am surprins cea de-a doua pereche a mea calcandu-se... nu mai retin dupa cate zile apare primul ou? mentionez ca femela de vreo saptamana majoritatea timpului si-l petrece in cuib!
sooper Mihay. :succes: Noroc cu a doua pereche.
cand l-am luat nu mi-a putut garanta dc este baiat sau fata de asta intrebam...acm ma chinui cu el sa-l dresez
tu de cat timp il ai?
si eu tot la fel , ma chinui sa-l dresez.il am de aproape o luna
Adaugat: 17-04-2010 20:07
puiutul meu cand face nani :heart:
Ce frumusel doarme el acolo :heart: E un scump! Sa-ti traiasca! :hug:
ce scump e, madddy!
Ce dragut e.
astazi am luat niste ramuri de salcie din lunca.trebuie sa dau coaja de pe ramura si e buna daca e verde?
Mihay felicitari in curand vei avea inca o tura de oute :bravo: Va depune primul ou dupa 10-14 zile de la imperechere :k: si daca isi petrece mult timp in cuib inseamna ca in curand va depune outul . Succes !
Adaugat: 17-04-2010 22:16
In seara asta femela a depus al 3-lea out
madddyandreea ce frumos e puiutul tau,il ai de o luna si sta pe deget? :cry:
eu am 2 perusi si nu vor sa se apropie de mine si ii am mai bn de jumate de an pe baiat si pe fata de 2 luni dar nu vor sa se apropie de mn,bravo tie dar te rog spune-mi cum l-ai invatat sa ste pe deget te rog mult, si da e baiat,ca asa avea nasul si baiatul meu,si inca il mai are,mihay felicitari si sa faca puii frumosi si iubitori si Estera felicitari pentru noul out :heart: :heart: :heart:
madddyandreea ce frumos e puiutul tau,il ai de o luna si sta pe deget?
:cry:
eu am 2 perusi si nu vor sa se apropie de mine si ii am mai bn de jumate de an pe baiat si pe fata de 2 luni dar nu vor sa se apropie de mn,bravo tie dar te rog spune-mi cum l-ai invatat sa ste pe deget te rog mult, si da e baiat,ca asa avea nasul si baiatul meu,si inca il mai are,mihay felicitari si sa faca puii frumosi si iubitori si Estera felicitari pentru noul out :heart: :heart: :heart:
:)si eu am un perus de 2 saptamani, si este foarte ambitios. adica invata lucruri noi, cand vrea sa il pup vine pe umarul meu si ma ciupeste de obraz ca sa intorc capul sa ma pupe pe buze :rusine: :angel: e un scump... s-a acomodat cu mine din prima zi. :heart: trebuie doar :hihi: sa ai multa rabdare si afectiune :floare:.. Eu prima oara ce l-am invatat a fost sa zboare... :perus: era atat de micut.. apoi ii dadeam cate putin drumul prin camera, venea pe birou la mine, :heart: :heart: ii desfaceam borcanul cu mancare, si el cand manca din borcan puneam degetul la burtica lui :ironic: :rusine: si s-a suit din prima clipa :x acum nu se mai desparte de mine :heart: :heart: :heart: . Cand sunt la scoala plange toata ziua... ca nu-l las singur prin camera sa zboare... :cry: mie frica sa nu se intample ceva... :cry: :cry: . Oricum te-as sfatui sa ii separi de cusca, adica un perus il tii camera ta , altul in alta camera, si o sa se acomodeze cu tn ft repede daca sunt singuri :heart: Succes
Multumesc anny,sunt o proasta,trebuia eu sa iau un perus baiat de la inceput si gata dar sunt incepatoare,foarte buna ideea ta cu se paratul :heart: dar am garsoniera,anny suna asa de frumos ca se intelege asa de bn cu tn,bravo si pune niste poze cu micut te rog,multumesc de sfaturi,dar am o singura intrebare pe micut l-ai cumparat de la petshop sau de a crescator?,multa sanatate si succes puiutului si tie anny :heart: :heart: :heart: :heart:
Multumesc anny,sunt o proasta,trebuia eu sa iau un perus baiat de la inceput si gata dar sunt incepatoare,foarte buna ideea ta cu se paratul :heart: dar am garsoniera,anny suna asa de frumos ca se intelege asa de bn cu tn,bravo si pune niste poze cu micut te rog,multumesc de sfaturi,dar am o singura intrebare pe micut l-ai cumparat de la petshop sau de a crescator?,multa sanatate si succes puiutului si tie anny :heart: :heart: :heart: :heart:
Multumesc :heart: esti o draguta :pup: l-am cumparat de la un crescator. Si ca sa ii mai imblanzesti si nu-i poti separa, poti sa bagi mana la ei in cusca, si oricat de rau se zbate, sa nu iei mana de la ei din cusca, deoarece ei vor prinde mai mult curaj. adica rautatea lor, te face sa nu te mai atingi de ei. Eu acum ii spuneam o poveste[ cica
]
Adaugat: 18-04-2010 01:52
Iubirea mea :heart:
Adaugat: 18-04-2010 01:55
inca :heart:
Adaugat: 18-04-2010 01:56
inca :heart:
APP este fata, baiat ?? eu l-am luat drept baietel :angel:
astazi am luat niste ramuri de salcie din lunca.trebuie sa dau coaja de pe ramura si e buna daca e verde?
e bine. nu are nimic.
anny1997 wrote:inca :heart:
APP este fata, baiat ?? eu l-am luat drept baietel :angel:
Pare fetita dar bate blitsul prea mult in nasuc.
alexandra10 wrote:astazi am luat niste ramuri de salcie din lunca.trebuie sa dau coaja de pe ramura si e buna daca e verde?
e bine. nu are nimic.
multumesc pentru raspuns :pup:
Baietii au nasucul mult mai mov, in poze bate spre roz deschis, dar blitul fac eprea multa lumina, asa ca nu ai cum s ate pronunti silviu.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus