1,676

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

scuze dar sunt noua pe aici si am pus doar 2 video si stiu ca am umplut forumul...scuze...dar am uitat ca linku trebuie pus

niki e la mine de 3 luni si cand l am luat mi a zis ca are 5 dar avea umpic mai mult oricum avea sub un an....dar cu astea 3 luni de cand e la mine are acum varsta de 1 an sau aproape...

Adaugat: 14-04-2010 22:11

in 1 saptamana a invatat cestia asta cu saritu...o sa va spun daca vreti in detaliu cum ca sa vedeti daca merge si la micutii vostrii...ca tine si de papagal...dar va merita sa incercati :k:

1,677

apoi Tweety prima data ar trebui sa se imblanzeasca .... pana atunci degeaba incerc sa-l invat sa sara sad

1,678

Alexis care anuma hipermarket a-i gasit alune de pamant ca eu la care am fost nu am gasit delocsant foarte slabe in mancare de papagali

1,679

vidoq64 de exemplu eu am gasit in kaufland insa nu e la raionul de animale , e la raionul de alune,seminte,fistic si chestii de genul.

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,680

Doamne cat de dulce e .... si eu ma numar printre cei care te invidiaza ...  :rusine:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,681

e foarte frumos!!!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

1,682

sunt foarte fericita...aseara domnul paco a stat la mangaiat si mor de ciuda ca nu eram pregatita cu camera sa-l filmez...facem progrese:D

Max-aratinga nanday

1,683 (edited by alexis 17-04-2010 15:57)

felicitari denisa :k: :caine: , de cand il ai pe Paco?

polly meu e la colivie ... zilele astea mi-a facut model la lalele big_smile

1,684

Alexis ms de alune dar sant arahide i-am luat ca Napi le maninca doar coaja am inteles ca nu-s bune arahidele pt papagali eu cauta-m alune de pamant sant la fel ca astea dar parca ma-i lungi de ci atentie la miez si la mar la fel scoateti mijlocul de la mar semintele de mar sant otravitoare pt ei

1,685

foarte frumos alexis :floare:

1,686

alexis..il am de o luna ..e simpatic foc se uita la mine acum e curios ...stai ca a zburat pe perdea fff aproape de mine..e curios ce fac:D

Max-aratinga nanday

1,687

felicitari denisa...e o dulceata si e cuminte asta e un lucru bun...e bine ca e bland

Adaugat: 18-04-2010 13:54

denisa sa pui poze cu paco
cat timp are paco?

1,688

cand l-am cumparat mi s-a zis ca are 4 luni..si cu o luna de cand il am deci 5 luni si promit sa pun poze cat de repede.le descarc acum in calculator.

Max-aratinga nanday

1,689

bravo deabea asteptam! :heart:

1,690

Felicitari Denisa e un adevarat progres ..... asteptam poze ... :heart:

1,691

stam la gadilat dar un pic speriati ca avem blitzul in ochi

Adaugat: 19-04-2010 19:06

la fel

Adaugat: 19-04-2010 19:07

in lipsa de altceva ii molfai degetul lui mami:heart:

Adaugat: 19-04-2010 19:08

m-a prins mami ca ma joc

Adaugat: 19-04-2010 19:09

vreau sa ies dar nu stiu in ce parte s-o iau

Adaugat: 19-04-2010 19:10

imi fac siesta dupa o mare bucat de mango

Adaugat: 19-04-2010 19:11

iar m-a prins mami exact cand zranganeam mai bine clopotelul

Adaugat: 19-04-2010 19:12

scuze zdranganeam:D

Max-aratinga nanday

1,692

Ce dragut e :heart: :floare: :idee:

1,693

ce dragutel este!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,694

Denisa scoatele acela batoane ca nu sunt tocmai sanatoase ...   e un scump   :pup:

1,695

sar'mana de sfaturi..i le scot

Max-aratinga nanday

1,696

denisa ,bun venit.E un frumos si dragalas Paco.Si ce cumintel ...... :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,697

Acum.. toata familia mea are papagali. big_smile Sora mea a achizitionat un micul alexandru gri. :heart: Pe alocuri, in bataia soarelui, se vede albastru,  in rest, e gri. E un frumos. :fluture: Vor veni si cateva pozici sa vedeti si voi mandria.

Simo

1,698

ce dulce e paco :bravo:

1,699

Salutare....sunt new in bransa ...mi-am luat si eu acum 4 zile un micut alexandru verde,l-am luat de la un nene care vinde in piata iosefin timisoara la recomandarea unor colegi de serviciu,nenea fiind crescator de mai multe rase,eu l-am ales din locatia de unde-i tinea,n-are inelus pe picior si are deja gularas,l-am intrebat ce varsta are si cam bajbaia...o zis ca pana-n un anisor,dar eu cred ca are linistit vreo 2,sper sa-l pot face sa se acomodeze cu noi cat de cat,il tin in colivie pe balcon sper sa nu-i fie foarte frig in perioada asta,am citit undeva ca temp optima pentru alex este intre 21-26 grade,iar altundeva am citit ca rezista si pana-n -10 grade,deocamdata pare sa n-aibe nici o problema,este fricos si tipa cand ma duc sa-i schimb apa,tava,cand ma apropii de el,plus ca l-am lasat liber de vreo 2 ori si o trebuit sa-l prind
sa-l bag in cusca si m-o muscat destul de tare prima oara si-a 2-a mi-am luat manusi smile rocco l-am botezat,
imi faceam griji ca nu mananca,dar cu asta s-o obisnuit,mananca fara probleme,m-am documentat putin de pe acest forum inainte de-a scrie si mi-au fost de folos toate sfaturile(conversatiile) posesorilor de alex,v-as ruga daca cineva si-o mai
luat un alex matur sa-mi spuna cum a reusit la imblanziasca in cazul in care a reusit.va multumesc frumos si astept sugestii...curand vin cu poze astept sa se mai imblanzeasca putin tongue

1,700 (edited by alexis 20-04-2010 17:21)

bun venit chrisvalentin si felicitari pt achizitionarea unui alexander , o sa vezi in timp ca sunt niste fiinte tare dragute si inteligente, si cu timp , rabdare se imblanzesc si o sa te uimeasca mai mereu big_smile

si eu sunt obisnuita cu ciupituri ... ca am fost nevoita sa l prind de cateva ori si sa-l inchid in cusca ... doare al naibii de tare

in rest asteptam poze de la tine , sa vedem cat de tinerel e rocco al tau

denisa te invidiez :cry: